Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Iesire din tara cu parbriz crapat
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
Radu97668
Salutare! Voi pleca si eu ca tot romanul in vacanta si anula cesta m-am hotarat sa merg in Grecia cu masina proprie. Stie cineva daca parbrizul crapat poate constitui o problema la vama?
Horia49540
eu am fost anul trecut in Republica Moldova cu parbrizul crapat, si nu mi-a zis nimeni nimic, desi ma temeam

dar acol este alta lume, asta vama...

dar nici la Bulgari nu cred sa ai probleme

la greci, nu mai stiu cum e...

dar poate merge faza "a stone has just broken it one hour ago" haha

succes :wave:
marius60959
eu am iesit de revelion pana la Praga cu o crapatura de vreo 15cm si nu a zis nimeni nimic. Am plecat pe 28dec si "obtinusem" crapatura cu vreo cateva zile inainte...
e drept, am avut oarece emotii...
ptr siguranta mai bine rezolvi inainte de plecare...
cod
La un drum asa de lung nu e recomandat sa mergi cu parbrizul crapat. Nu e o senzatie placuta sa ti se faca farame la 140 la ora.
Radu97668
va multumesc pt raspunsuri. desigur, voi incerca sa rezolv pana atunci, insa am mai avut o tentativa esuata. am fost la politie unde a inceput agentul: pai daca vreti sa va intocmesc proces verbal trebuie sa imi demonstrati ca s-a intamplat acum si ca a avut loc pe raza mea de acoperire si dupa cum arata sunt convins ca nu e de acum (vorbea specialistul din el); dupa asta a zis ca lipseste vreo 30 de min ca nu stiu ce treaba are si dus a fost. Asta se intampla la Baicoi (acolo stau ai mei) ca am zis ca daca ma duc pe la tara rezolv mai repede dar se pare ca nu a fost asa. Imi voi lua inima in dinti intr-o sambata sau duminica si ma voi posta la o sectie de politie din Bucuresti.
OaneA4
pai si daca iti zice cineva ceva la una dintre vami le spui si tu ca ti-a sarit o piatra in parbriz cu ceva km in urma. Eu asa am facut cu un politist la frontiera pe clisura Dunarii.
cod
Exista niste tehnici de reparat parbrizul daca crapatura e mica, si e mult mai ieftin decat o inlocuire. Cat despre vama, nu ar trebui sa spuna nimic daca e mica crapatura. Daca e mare, atunci repet, schimba parbrizul ca e periculos.

Daca il faci pe Casco, mai ai nevoie sa te duci la Politie? Si daca da, nu poti sa le spui ca s-a intamplat acum mai mult timp si ca acum abia vrei sa schimbi parbrizul?
Radu97668
Da, il fac pe casco si da, trebuie sa merg la politie (legislatie tampita). In opinia mea, cand si unde s-a intamplat nu ar trebui sa aiba importanta dar se pare ca politistii sunt de alta parere.
cod
O intrebare, ca sa-mi fie clar (nu prea am experienta cu lucrurile astea):

Pentru orice lucrare pe CASCO trebuie sa mergi la Politie? De exemplu daca vrei sa-ti revopsesti usa stanga pt ca timp de un an ai parcat langa un tufis si crengutele ti-au zgariat masina in mai multe locuri, trebuie sa mergi la politie? La fel e si cu gainaturile de pasari? Se aplica si aici declararea in max 48 ore de la incident (adica de la gainat)?
Andrei Suzuki
Pt orice constatare la Casco si implicit reparatie ai nevoie de dovada de la politie.Orice ar fi,de la zgarieturi minore pana la accidente cu autor necunoscut.
cod
Pai si in cazul asta ce spui? "Acum aproximativ un an am observat parbrizul spart"?
Radu97668
pt orice lucrare trebuie mers la politie si pierdut cateva ore ca sa iti dea o tampenie de hartiuta.
nu spui ca e spart de 1 an, ci spui ca tocmai ti-a sarit o piatra si s-a spart. biggrin.gif
am fost aseara la politie si asa am procedat pentru a nu avea alte neplaceri
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.