Help - Search - Members - Calendar
Full Version: problema claxon octavia tour
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda > Octavia 1
Valentin90763
salutare.

octavia mea a implinit astazi 3000 de km (multumesc frumos), distanta de-a lungul careia s-a comportat exceptional.

si totusi are o problema: claxonul. concret: cand merge cand nu merge.

am fost la skoda, aici in sibiu, un mecanic a concluzionat ca e o problema superficiala, si-a bagat mana pe-acolo (sub farul stanga-fata) si a reparat problema. dar m-a avertizat ca s-ar putea ca inconvenientul sa revina. si asa a fost; a mers claxonul cat a mers, apoi iar m-a lasat balta. din cand in cand isi mai revine.

ceva idei? nu ma mai trimiteti la skoda ca nu ma duc la acelasi dealer cu aceeasi problema de doua ori. iar la alt dealer, adica la unul din bucuresti, ajung abia peste cateva luni bune.

multumesc anticipat!
DORU
Daca nu ai claxon bitonal, cand ajungi in Buc schimba-l cu unul de acest fel. Da comanda in prealabil. Este vorba de un contact imperfect...
Valentin90763
bitonal , da , am mai remarcat recomandarea asta aici, pe forum...

dar sa stii ca nu tin neaparat sa faca intr-un anume fel... e ok cum macane si acum , locuiesc in sibiu , aici nu se claxoneaza asa mult ca in alte orase tongue.gif

numai sa macane... din pacate n-o face.

contact imperfect... e asa de complicat pentru cei de la skoda sa remedieze definitiv problema?!

bun. revenind la claxonul bitonal, imi dai un argument pentru care ar trebui sa cheltuiesc banii pe el? si unde ar fi cel mai bine sa-l comand?

multumesc doru!
DORU
Singurul argument pro-claxon bitonal este sunetul in sine, altceva nimic.
In privinta sursei, iti recomand o cautare pe Google pt ca claxoanele bitonale aftermarket de la furnizorii de accesorii auto sunt sensibil mai ieftine decat cele de fabrica. arigato.gif
Valentin90763
ok, multumesc pentru sugestie :-)
Adr1an
Salut. Vreau sa imi schimb si eu claxonul pe Octavia mea care e inca in garantie. Am voie sa-mi montez singur claxonul? Si nu e unul original Skoda ci o marca frantuzeasca (tip trompeta). Se poate efectua operatia sau nu?
Kry_Sty
QUOTE(Adr1an)
Salut. Vreau sa imi schimb si eu claxonul pe Octavia mea care e inca in garantie. Am voie sa-mi montez singur claxonul? Si nu e unul original Skoda ci o marca frantuzeasca (tip trompeta). Se poate efectua operatia sau nu?


eu am facut asta deja :| pt un amarat de claxon nu sunt in stare sa iti anuleze garantia oricat de hoti ar fi...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.