Help - Search - Members - Calendar
Full Version: concursul de pronosticuri - indianapolis 2007
Masini.ro Forum > Auto Motor Sport > Formula 1 > History
20krpm
pentru ca e numai o saptamina de data asta, trebuie sa incepem repede. ce-o sa vedem la indy? de obicei cea mai mare harababura se intimpla in monaco, indianapolis si spa. ia sa vedem...
f1anatic
Eu unul sint pregatit sufleteste pt Indianapolis.

Kubica...participa sau nu ? Ca asta imi incurca calculele...Sebastian Vettel sau Timo Glock ?

Si apoi, cu cele 24h de la Le Mans o sa fie un week-end incins.
Oana
:clapping:
masina arata foarte misto...ma rog, numarul, sau combinatia dintre numar si masina...nu stiu sigur, dar per total e ochioasa biggrin.gif
eu ma cam indoiesc ca sufleteste esti pregatit pentru indy...sa numeri de cate ori ai sa-l cauti cu privirea pe schumy pe pista :evil:
mergeti (tu si 20krpm) tot week-end-ul?
Alex-F1
Hey bro....numarul ala e super-misto, dar chiar e pe bune sau e photoshop? Cu chinezarii....chiar se poate asa ceva pe-acolo? Ceva numere speciale, la comanda? Ca vreau si io.... :angel: Sau e doar asa, de defilare prin ograda? biggrin.gif
f1anatic
QUOTE(Alex-F1)
Hey bro....numarul ala e super-misto, dar chiar e pe bune sau e photoshop? Cu chinezarii....chiar se poate asa ceva pe-acolo? Ceva numere speciale, la comanda? Ca vreau si io.... :angel: Sau e doar asa, de defilare prin ograda? biggrin.gif


Depinde pe cine intrebi: pe bune or photoshop ? Tu ce crezi ?

Bineinteles ca nu este numar legal. Cu toate ca as putea pune legal IL - F1FAN. Problema este ca daca vrei acest numar, este ceva ce sare usor in ochi si usor de retinut - de politie, de indivizi care nu au sentimente taman bune pt tine. De ce ai atrage atentia in mod vadit ? Nu ma refer decit la ceva banal precum una din camerele alea video/photoradar din intersectii. Noi aici avem voie pina la 7 caractere la numar.

Spre exemplu SCHUMI este luat: este pe un STi Albastru.
Seri
Situatia lui Kubica este in continuare incerta. Daca nu o sa participe la antrenamentele de joi, cred ca nu participa deloc in SUA.

QUOTE
A renowned sport physician has warned Robert Kubica to skip Sunday’s US grand prix. The Pole, limping only slightly, checked out of hospital on Monday following his frightening high-speed crash in Montreal just 24 hours earlier, vowing to be ready to race at Indianapolis. But Hamburg-based Dr Bernd Kabelka told Germany’s Bild newspaper that Kubica risks death if he sustains another concussion at Indianapolis, which features concrete-lined banking that only a few years ago left Ralf Schumacher unconscious and in hospital.

“Sensory and motor losses are possible, so are memory gaps and visual disturbances,” he said. “In the worst case the brain can swell and the pressure can be fatal. I consider it extremely dangerous for Kubica to drive again straight away.” F1’s former doctor Professor Sid Watkins, meanwhile, is also quoted as saying that the risk of serious injury with a second concussion is “quite high”.

We can reveal, however, that Robert Kubica’s name and helmet image is already featured atop the BMW-Sauber garage at Indianapolis, while both Sebastian Vettel and Timo Glock have travelled to the American city as possible stand-in pilots.

Team boss Mario Theissen said on Tuesday that F1’s chief medical officer “will have the final say” when 22-year-old Kubica is examined at the circuit on Thursday.

He explained: “We are prepared in case Robert will not be able to drive. But, of course, we are all hoping that he will line up in the car at the weekend.


Edit: Sursa.
20krpm
seri, multumim, n-avem idee care e sursa ta si cit e de credibila, dar Bild (care-l citeaza pe acel "i see dead people" doctor) e recunoscut ca fiind ridicol pentru zvonurile fara substanta. nu numai kubica risca moartea, si nu numai in peretele de beton de la indianapolis, ci oricare sofer de f1 si oriunde, iar noua tocmai de-asta ne place de ei, pentru ca sint dare devils.

oricum, se vede bine ca viata lor e mult mai putin la risc. eu zic ca robert a fost salvat nu de noroc, ci de tehnologie, in accidentul de duminica. si ca alex wurtz nu a fost salvat de tehnologie, ci de noroc, cind coulthard a facut fly-by-ul ala cu masina chiar la inaltimea capului lui. kubica are o glezna intoarsa, un cucui si o vinataie, si-mi vine greu sa cred ca un individ tinar si atletic considera astea vatamari corporale care-l impiedica sa faca ce are de facut.

decizia, in ultimul rind, nu ii apartine lui, ci unui medic, asa ca o sa fie luata de o persoana competenta, si va fi overely safe. se pare ca cel care va alerga in locul lui kubica, dac-o sa fie cazul, o sa fie nu vettel, ci timo glock
20krpm
... si totusi, sebastian vettel va fi al doilea sofer pentru sauber. doctorii de la F1 au decis sa nu-l lase pe robert sa riste ceva. (astia pun pariu ca-s americani.) anul trecut, in ungaria, cind a debutat kubica, a fost o decizie de dat cu banul intre el si vettel. eu unul ii doresc bafta si... ai grija.
AZAZEL
pt ca iar voi fi plecat in acest week end, voi incepe eu cu un pronostic:

alonso
kimi
massa
hamilton
heidfeld
fisichela
rosberg
trulli

apropo:
noaptea trecuta am visat ca mai erau cateva ore pana sa inceapa cursa si eu uitasem sa pronostichez. eram tare suparat !
Alex-F1
Dau cu zarurile.....6-4, poarta-n casa biggrin.gif

1. Alonso
2. Hamilton
3. Raikkonen
4. Massa
5. Heidfeld
6. Fisichella
7. Coulthard
8. Davidson
f1anatic
QUOTE(f1anatic)
1. Massa
2. Hamilton
3. Raikkonen
4. Alonso
5. Heidfeld
6. Fisichella
7. Strulli
8. Rosberg
MotorHead
1. Alonso
2. Hamilton
3. Massa
4. Heidfeld
5. Fisichella
6. Rosberg
7. Coulthard
8. Button
20krpm
n-am apucat sa vad sedintele de calificari... stiu numa de la live timing ca de dimineata vettel a facut vreo 33 de ture. l-au scapat astia pe circuit, nu l-au mai putut ajunge... smile.gif

1. HAM
2. HEI
3. MAS
4. TRU
5. ALO
6. ROS
7. VET
8. FIS

poate cineva sa salveze pagina cu pronosticuri miine chiar inaintea inceperii calificarilor? eu nu sint in oras, si am emotii ca o sa-mi vina astia de la compania de electricitate sa-mi schimbe contorul acasa, si ca acel computer care salveaza pagina automat n-o sa fie pornit. multumesc.
Oana
la limita am ajuns si eu...si am sa salvez si pagina cu ocazia asta...

1. massa
2. hamilton
3. alonso
4. heidfeld
5. kimi
6. fisichella
7. rosberg
8. vettel
Oana
daca nu era vettel, aveam 0 pct a treia cursa consecutiv...asta da record :bash:
de data asta au punctat:
20krpm - 16
azazel - 6
motorhead - 6
eu - 1 (sunt tare mandra de punctul asta)
f1anatic si alex impart 0 puncte

clasament general:

oana - 55
20krpm - 53 (tu ai de gand sa-ti dai singur premiul?)
f1anatic - 37
motorhead - 33
alex f1 - 25
andrey - 21
azazel - 13
elena - 12
a3des - 8

si asteptam cu nerabdare poze...
f1anatic
Oana, din pacate eu nu am avut bilete bune... (Pt ca am mers singur).
f1anatic
Pentru pre-opinatii de aici...
f1anatic
Si asa arata Felipe Massa mai de aproape
f1anatic
Impresii si pareri personale...NU am INCA. Sint deshidratat, trebuie sa mai imi revin...

La intoarcere m-am distrat cu un Lotus Exige si un AUDI A6 2.7T Surprize surprize...Lotus nu este "cine stie ce" in linie dreapta. In curbe, m-ar viola insa. "Distrat" in sensul ca facusem echipa si dominam soseaua scapind de traficul mai fraier. Parteneri de drum ideali...lasau spatiu de frinare, blocau trafic ca sa treci si tu...et cetera. pe cei cu Lotus ii stiu din vedere (masina). Ferraristi (bazat pe sepcile cu Schumacher).

386 mile, 25.1 mpg, viteza 80 mph. Cita vreme am tinut-o la 60 mph in Chicago bateam 30 mpg. Pe urma...nu s-a mai putut.
Oana
tu sa nu-ti inchipui ca scapi doar cu 4 poze...oricum, apreciez ca dupa atata drum, oboseala si deshidratare ai mai avut chef sa le postezi si pe astea...sper sa vina si altele, dar poate le pui in topicul dedicat pozelor de la cursele f1, ca asta cu pronosticuri o sa dispara cat de curand...
cum a fost cursa fara schumy pe pista? pana la urma el a fost sau nu acolo? ca am citit si ca ar fi fost si ca n-ar fi fost, dar nu l-au aratat deloc in timpul transmisiunii si nici nu am gasit vreo poza cu el pe nicaieri...
asteptam impresii, emotii...
aaa...nu ti-ai luat nicio amenda din cauza numarului?si banuiesc ca te-ai "distrat" la intoarcere in limitat legala de viteza, nu? :angel:
20krpm
impresii, la prima mina, si nu intr-o ordine oarecare
- de obicei indy era o cursa cu mai multe evenimente. asta a parut cam blegoasa.
- in ultima runda de calificari hamilton a iesit din garaj si a asteptat in fata semafoarelor cred ca mai bine de 3 minute, cu motorul la relanti. ma uitam cu disperare la el, "pleaca odata"... alonso a iesit din garaj la jumatate de minut dupa ce stopul s-a facut verde. eram convins ca hamilton e "heavy" si alonso e cu rezervorul gol... dar n-a fost asa.
- n-as fi vrut sa fiu, la bmw, mecanicul ala cu cricul din fata masinii in weekendu asta. vettel a exersat in nestire oprirea in pits, si cam in doua cazuri din 3 oprea prea departe si bonk! cu cricul peste picioarele mecanicului.
- unde-au disparut chioscurile echipelor, care vindeau tricouri, shepci, si tot felul de chestii originale, de la echipe?? anul trecut era o inghesuiala de nedescris acolo, anul asta... sufletu
- eram dator de saptamina trecuta cu un raspuns - nu, nu exista stopuri (semafoare) la intrarea in pits, numai la iesire.
- kangoroo tv kicks ass. dar despre asta mai mult cind o sa "developez" pozele smile.gif
- cu vreo ora jumate inainte de start, toti soferii au facut o parada in masini de epoca. exceptie facind cei de la ferrari, care erau intr-un ferrari brand new... ce naiba i-o fi apucat?
- vreun sfert de ora comisarii de traseu au turnat nisip si au dat cu maturile pe locul de start al lui alonso. cred ca s-a subtiat asfaltul cu vreo 2cm acolo. posibil sa fi fost din cauza masinilor de epoca de care ziceam (vreuna din aia sa fi pierdut ulei), dar posibil sa fi fost si plingaceala lu aloso.
- ma asteptam mai mult de la trulli - lui ii place foarte mult indianapolis. si oana, te inteleg foarte bine de ce esti mindra de punctul lui vettel - asa ziceam si io acu vreo citeva saptamini cu referire la punctele lui wurtz wink.gif
20krpm
vesti triste pentru la anul... indianapolis nu mai intra in calendar, se pare. nu-mi pare rau pentru tony george, pierdea bani cu nemiluita din afacerea asta, iar acum doi ani a trebuit sa suporte in plus si umilinta. in orice caz, felicitari si multumiri indianapolis, un oras care e cam ca slobozia la noi acasa, dar care in ultimii 2-3 ani s-a prezentat cu o organizare si ospitalitate ireprosabila.


anuntul initial

interview cu tony george
20krpm
(deleted - dp)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.