Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Audi A4 1.9 TDI cu probleme la turbo
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Florin21
Am o problema cu motorul meu (1.9 tdi 116 cp,masina e din 06.2000). Cand masiana e incarcata (5 oameni) si merg la viteza mare (120kmh) si vreau sa o accelerez mai tare sa ajung pe la 160-170 dintr-o data imi moare turbo (masina nu mai are putere si nu se mai simte intarea turbinei de pe la 1800 rot/min) daca opresc si pornesc iar motorul, dispare problema. Daca merg la viteze mici (sub 120kmh) nu apare problema chiar daca o calc la maxim, chiar si pe panta in sus. ce are masina ? e de la acel debitmetru (ce e ala ca acum am auzit de el )? se va strica de tot daca nu il schim ? cat m-ar costa?
alex20
Vezi ca s-ar putea sa fie filtru de aer sau motorina.Am pe cineva care are o Bora 1,9 tdi si exact asa facea,la el chiar murea motoru daca o accelera exagerat.Oricum masina fiind noua eu zic s-o duci direct intr-un service VW-Audi ca sa nu risti probleme mai grave.
guerilla
MAF - schimba-l.
te va costa cam 8.5 milioane toata problema.
Ai doua solutii - fie cumperi MAF pe care scrie VW fie cumperi acelasi MAF (acelasi cod produs) dar pe care scrie doar Bosh (ambele produse de bosh). Diferenta de pret e consisteeeeeeeeeenta (cam 100 europeni).
Ai sa vezi dupa ce il schimbi ce consum mic are masina laugh.gif no joke.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.