Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vibratie Ford Mondeo
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
cornel103077
Multumesc pentru sfaturile date la problema cu AC de la Ford Focus, voi verifica si pe masura ce voi depista problema o voi pune pe forum.
Ar mai fi o problema la un Ford Mondeo: in acceleratie (doar in acceleratie), indiferent de treapta de viteza, masina vibreaza de "bot",vibratie destul de suparatoare, avand caracter constant si continuu.L a cauciucuri sau jante nu eproblema s-a verificat .Ce ar putea fi? Multumesc mult.
ionut83652
poi dac numai in sarcina planetara e de vina (de obicei la masinile cu planetara mai lunga ) si sunt aproape sigur ca si fordul are cutia intro parte deci se strica tripoda (articulatia) de la mijlocul planetarei lungi
cornel103077
la mondeo s-au verificat inclusiv discurile de frana .; daca ar fi uzura pe tripoda ar trebui sa "bata" in curbe macar, dar nu bate ;discurile sunt OK, bataia persista.Alte idei?
ionut83652
nu bate la planetara lunga decat capetele articulatia intermediara nu bate la fel am patit si eu oricum poti misca manual de planetara sa vezi dac are joc la inbinarea din mijloc si ghidajul(rulamentul) sa nusi fi facut joc!
geyer
[o problema la un Ford Mondeo: in acceleratie (doar in acceleratie), indiferent de treapta de viteza, masina vibreaza de "bot",vibratie destul de suparatoare, avand caracter constant si continuu.L a cauciucuri sau jante nu eproblema s-a verificat .Ce ar putea fi? Multumesc mult.

Verifica compresia................................
Spera sa nu fie ceea ce sugerez eu...
Sa ne anunti si bafta
moga
În general la tripode se cam pierde vaselina, deoarece burdufele nu etanseajá bine, si astfel se formeazá în interiorul oalei de tripodá o uzurá (ca o potecá dry.gif ) unde tripoda "alunecá " de fiecare datá producând asa zisa vibratie. Deci trebuie controlat dacá e suficienta vaseliná la tripode si în acelasi timp controlate si oalele. Aceeasi problemá existá si la Focus.



This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.