Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Informatii asigurare-am avut accident
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
Alin93635
Salutare!
Ieri am avut un accident cu masina (Fiat Punto) si dupa constatarea politiei concluzia a fost ca am fost nevinovat. Intrebarea mea: ma costa ceva la reparatiile masinii??e vorba de usa stanga spate sifonata serios precum si geamul. Vinovatul mi-a lasat copie dupa asigurarea lui RCA (Asiban). Politistul mi-a spus ca treb sa merg la Asiban si sa deschid dosar de daune. Eu am asigurare RCA la BCR Asigurari. Casco nu am! Dupa ce-mi fac constatarea cei de la Asiban imi aleg eu service-ul in care merg sa repare usa? Ce service sa aleg ??

Astept orice fel de inf de la cei care au trecut prin asta. La mine e prima data cand am accident in 4 ani de cand am permis!
Va multumesc!
Watcher
Ideal este sa alegi unul dintre serviceurile cu care Asiban are decontare directa. Astfel Asiban va plati direct serviceul si tu decat iti iei masina. (daca totul merge bine).

Tu vei putea alege orice service autorizat, dar asta iti va ridica 2 probleme:
1) vei avea de negociat cu cineva d ela asigurari fiecare chestie 'asta e neatinsa/asta e facuta praf/asta se schimba/asta se indreapta'
2) va trebui sa platesti tu serviceul si apoi sa astepti ca Asiban sa iti deconteze.
Mihai98076
RCA-ul Asiban este in cauza acum,adica al cel ui care te-a lovit.nu lasa sa treaca mai mult de o lun a,o luna jumate si fa constatarea cu cei de la Asiban.Dupa ce ei ti-au facut constatarea ,ti se da un nr de ddosar si ai timp 2 ani de zile sa iti repari masina si sa itit decontezi bani.Spun asta pt ca si eu am patit la fel cu masina mea
Alin93635
Intrebare: care din urmatoarele service-uri le cunoasteti? Autonet Giulesti, City Center( bld Poligrafiei), Central Service(pe Dragos Voda),Inscut (bld Preciziei) sau Auto Marcus Group (in Pantelimon). Le fel Asiban mai are in lista de service-uri agreate Augsburgul din Colentina.
Am gasit informatiile pe pagina de net a ASIBAN.

Eu am citit ceva pe alte forum-uri si am auzit de bune de Autonet Giulesti. Dat fiind faptul ca stau in Giulesti langa stadion asta mi-ar conveni cel mai mult. Repet problema mea. Usa spate sifonata destul de puternic si bara spate zgaraiata plus geamul de la usa.

Intentionez sa merg luni sau marti la Asiban dat fiind faptul ca sunt in sesiune iar duminica am ultimul examen. Ce stiti de Asiban...?Se misca greoi?
Radu97668
Teoretic, ar trebui ca Asiban sa suporte toate daunele. Practic, eu am avut de a face cu ei si au tot taraganat-o ca sa vada, ca o fi, ca o pati, ca nu stiu daca RCA-ul aluia acopera toate daunele, ca poate va trebui sa il dau in judecata pentru restul daunelor, pe care nu le acopera samd.... :minigun:
pana la urma am apelat la casco (tiriac) si a doua zi dupa ce i-am contactat, la prima ora, m-am si intalinit cu agentul de constatari care a dispus inlocuirea tuturor componentelor afectate.
cu toate acestea, poate a fost numai cazul meu si tu nu vei avea parte de asa ceva. oricum, eu iti urez multa bafta si nervi de otel!
adi.mitrea
Din auzite, ASIBAN se mișcă greu cu decontarea și cu service-urile și cu tine ca păgubit.

Autonet, din câte știam eu, se ocupă de Daewoo.... de Fiat nu știu nimic. Un service FIAT mare am văzut pe Bd. Timișoara. (cum vii dispre Apaca, stânga și intri pe Timișoara. imediat după primul semafor pe stânga - e un gard de beton și multe FIAT-uri și Alfa în curte), dar nu știu dacă e agreat de ASIBAN.

Probabil că service-ul cel mai bun este cel care a mai reparat FIAT ca al tău și despre care ai mai auzit vorbe de bine...

Vezi să nu mai fie afectat și altceva, gen prag, stâlp, față de ușă, macara de geam... tu știi mai bine ce ai acolo.

Îmi pare rău pentru incident...
Alin93635
Mda..am sunat azi la Autonet Giulesti si din pacate mi-au zis ca nu ma pot rezolva ca ei merg doar pe Daewo. Am sunat dupa la Augsburg si luni dim merg la ei pe Colentina. Cam departe de mine dar asta e. Oricum tipul cu care am vb la tel a fost f amabil si mi-a zis ca se rezolva si sa nu-mi fac probleme. Vad luni ce si cum.
La Autoitalia pe Timisoara as fi vrut si eu sa merg ca doar se ocupa doar de Fiat-uri. E logic ca se pricep cel mai bine la masina mea, insa nu e service agreat de Asiban si asta inseamna ca treb sa platesc singur tot si apoi sa-mi deconteze Asiban-ul.
Oricum si Augsburg-ul e un service destul de mare si am auzit si lucruri de bine. Ramane de vazut!!!
chevy
Eu am patit un lucru. Era vb. de ASIROM Pitesti. Am reparat masina, m-am dus cu devizul la firma de asigurare, iar astia nu mi-au aprobat toata suma pe motiv ca cei de la service au "bagat in ele". A trebuit sa suport din buzunar o suma (este adevarat ca mica) ca sa-mi recuperez masina.

Plasa in care am cazut eu era ca nu trebuia sa ma bag. Trebuia sa-i las pe cei de la service si firma de asigurare (care este obligata sa suporte intreaga reparatie - conform legii) sa se certe.

Am povestit-o ca invatare de minte si pentru altii. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.