Help - Search - Members - Calendar
Full Version: problema check engine
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
tudor83320
Acum cateva zile mi s-a aprins becul de la check engine...in urma unei scanari cu vagcom-ul a reiesit urmatoare eroare:16685 - Cylinder 1 Misfire Detected
P0301 - 009 - Open or Short to Ground - Intermittent;Masina in sarcina functioneaza normal,dar cum o las la relanti,incepe sa se zgaltaie din toate incheieturile motorul,zici ca-i tractor nu alta.Am schimbat bujiile,dar nimik.Are cineva vreo idee?
ionut83652
poi ala de tio scanato nu tia zis ce e?dar cum cum banuesc ca e pe benzina c red ca e ceva de pe la scanteie nu mai ajunge la cilindrul 1 si fii atent dac te apuci sa schimbi far discutii ies din calcul senzori de pe volant (aia lucreaza la 2 cilindri) deci apreau 2 cu eroare deci dac porneste (se elimina injectia) si asta mai ramane fise .... si ...restul sistemului de aprindere!
DORU
Ionut, cand ai de gand sa te faci inteles in lb romana?
ionut83652
nu stiu ma romaneste ! ma straduesc!
DORU
Pt ca ajutorul tau sa fie pe deplin apreciat, trebuie sa te faci usor inteles. Nu e pacat sa se piarda sfaturile bune din cauza unei exprimari defectuoase?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.