Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Noua FABIA
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda > Fabia 2
Pages: 1, 2
Nicorec105118
Sal tuturor..ce parere aveti despre noua FABIA???design,performante si altele
Kun95299
Am vazut doar exteriorul. Mie mi se pare super. O buburuza cat se poate de draguta. Sunt convins ca si interiorul a fost modificat si inbunatatit. Cat despre performante: super tare.
Karoly101990
la prima vedere seamana mult cu Suzuki Swift, la aspectul exterior ma refer, in spocial partea din spate sus, insa arata bine si sunt curios ce noutati mai are (asta aducand aminte ca am citit mai de mult pe undeva, ca vor ataca clientela feminina)
gabi4
QUOTE(Kun95299)
Cat despre performante: super tare.

te referi la renumitele motoare 1.2 de 60 si 70CP,1.4 si 85 de cai sau la 1.6 si 105 cai biggrin.gif
ca sa nu mai spun de aerul conditionat la un pret promotional de 700-900E :puke:
Radu97668
botul mi se parea mai frumo la cea veche (chestie de gusturi). spatele si interiorul mi se par mult mai reusite la noua fabia decat la cea veche.
QUOTE(gabi4)
QUOTE(Kun95299)
Cat despre performante: super tare.

te referi la renumitele motoare 1.2 de 60 si 70CP,1.4 si 85 de cai sau la 1.6 si 105 cai biggrin.gif

ti se pare ca 105 cai nu sunt suficienti pentru dimensiunile Fabiei si pentru masa de 1015kg?!
gabi4
dar cu celelalte ce te faci?
ca is de toata jena!
Radu97668
alea sunt pentru oameni care doresc sa mearga mai batraneste. smile.gif
Cipp
N-am skoda dar mi-ar fi placut ca urmatoarea mea masina sa fie skoda. Insa noua fabia m-a dezamagit ca design. Daca nu-si revin cu design-ul asta patratos si disproportionat, nu prea ma mai trage ata sa-mi iau o skoda!
AlexTM
Designul e o chestie subiectiva. Unuia ii pace, altuia nu.

gabi4: 85 cai sint putini?
Mie chiar si 70 mi se par OK. Depinde de stilul de mers.
onet_bogdan
Cand vine vorba de cai putere parerile sunt la fel de impartite ca si daca vorbim de design.
serestely94734
Asteptam sa vedem sedanul si combi cum vor arata? Sper ca mai bine....
DORU
Fabia 2 este platforma Fabiei 1 modernizata.

Platforma Fabiei 2 este IN MARE aceeasi cu a Fabiei 1, DAR exista setari NOI ce vizeaza supletea si confortul. Puntea fata a fost usor modificata, au aparut elemente de aluminiu, numai puntea spate e aceeasi semi-independenta de pa Fabia 1.
Mihai64798
Sincer sa fiu ma asteptam mai mult de la Fabia din punctul de vedere al designului. Am vazut-o pe strada acum vreo 2 zile si nu stiu de ce dar in reclama de la tv mi se parea mai frumoasa. Vezi ce ai la McDonalds in poze si ce primesti in mana. smile.gif
In fine poate ca imi voi schimba parerea dupa ce ii vad si interiorul si merg un pic cu ea.
onet_bogdan
Am fost la Expo Transilvania la un salon auto si era si noua Fabia. Sincer mie mi-a placut si exteriorul si interiorul. e adevarat ca era varianta cu plafon transparent si iti dadea o senzatie de spatiu si libertate extraordinar. Se apropie revizia si voi merge si pe la showroom poate au varianta normala s vad atunci.
Nicorec105118
Mie sincer imi place...e o masina de oras.....imi place mai mult ca modelul precedent...niciodata nu mia placut fabia 1 dar fabia 2 mi-a atras atentia....motorul 1.6 ii super cu 105 cp tinand cont ca e foarte usoara masina...
cristi98885
Masina e draguta,dar nu stiu in ce masura preturile care sunt cerute o vor face cu adevarat atractiva.Astfel cu aproximativ 14000 E ddp poti cumpara Octavia 2 cu aceleasi dotari si performante ca noua fabia,ceea ce ma intriga,pentru ca in afara ca e un model mai nou,in rest fabia este sub octavia din toate punctele de vedere!
DORU
DIFERENTA O VA FACE ALEGEREA INTRE puterea motorului si echipare, intre Fabia 2 si Octi 2.
cristi105749
Salutare

Doar ce mi-am cumparat (de 2 zile) o Fabia 2, 1.2 HTP, 70 CP, echipare Ambiente. Pana acum ... no comment despre masina. Merge bine, se "infige", finisaje acceptabile, deci e OK. Dar, de cand am luat-o, cand e in viteza, se aude un suruit enervant. Cand e pe liber, nu se mai aude. Deci parerea mea e ca problema e la cutie. I-am sunat pe indivizii de la reprezentanta, le-am explicat ce si cum, iar raspunsul lor a fost: mai mergi cu masina cativa km, ca e noua si e normal sa se auda diverse zgomote pana "isi da drumul". Intrebarea mea e: chiar e normal sa se auda zgomotele astea, avand in vedere ca masina e noua??? Eu unul nu cred, dar .... Asa ca intreb pe oricine poate sa imi raspunda si sa imi dea sfaturi referitoare la problema mea.

Si inca o intrebare: noul model nu este echipat STANDARD cu trusa medicala, instinctor si triunghi? Pentru ca mie unul NU mi-au dat toate astea, desi pe site-ul Skoda astea intra in echipare standard. I-am sunat si mi-au spus ca nu, nu sunt in echiparea standard, ca doar la modelele noi sunt. Pai Fabia 2 nu e model nou? Exista altul si mai nou? Nu cred. Asa ca, daca poate cineva sa imi spuna daca sunt sau nu in echiparea standard, va rog ... Asta ca sa stiu dk ma pot duce la cei de la reprezentanta cu incredere si sa ma cert cu ei pe tema asta.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
DORU
Cristi, pe scurt:

1= pt zgomotul pe care il sesizezi, iti recomand o constatare la service Skoda. Orice defect se repara pe garantie.

2= pachetul legislativ RAR se ofera automat pt masinile cu codul model MY2008 sau din saptamana 22. Fabia 2 are IMPLICIT acest cod, deci dealerul te-a privat de un drept al tau ! Mergi si cere-l !
cristi105749
Merci frumos Doru.
O sa iti urmez sfatul si o sa ma duc si la service sa rezolve baietii problema cu zgomotul, si o sa ma duc cu tupeu si peste agentul care mi-a spus ca pachetul legislativ este contra cost. Desi nu mi se pare fair-play din partea unei firme prestigioase sa recurga la magarii d-astea. Sau poate doar a facut agentul respectiv o manarie si m-a privat de dreptul asta. Oricum, imaginea firmei este afectata de astfel de indivizi care nu stiu sa se conformeze regulilor si merg in continuare cu mentalitatea romaneasca. Nu e vorba de banii in sine (tot pachetul e pe undeva pe la 1 milion), gestul e urat. Pacat.

Merci frumos si sper sa ne mai auzim nu numai in conditii "grele" smile.gif
DORU
Cristi, te ajut cu placere oricand ai nevoie.

Si eu regret ca unii angajati Skoda strica imaginea, dar ce pot face personal este sa indrept situatiile neplacute sau sa sustin o imagine buna.
Sa ne tii la curent (nu 220V!) despre demersurile tale.
cristi105749
Revenind la problema mea, am fost la reprezentanta Skoda si:

1. Zgomotul ala cica e ceva normal, pana "isi mai da drumul" masina. A condus-o un individ de la service si a spus ca e OK, nu e nimic anormal. Ma rog, poate doar urechile mele aud zgomotul ala, ale lor fiind infundate probabil. In plus, mi-a recomdat sa "forjez" masina vreo 1000 km ca asa e bine!!! Eu stiam ca pana ii faci rodajul nu trebuie sa o fortezi si sa mergi cat de cat moderat. Oricum o sa merg relativ incet (100 - 120 km/h) pana fac vreo 5000 km. Parerea mea e ca e mai bine asa.

2. Trusa, triunghiul si instinctorul sunt in dotare standard doar la modelele FABRICATE IN 2008!!! A mea este fabricata in 2007, deci cica nu sunt standard. Exista model fabricatie 2008? Nu stiu pe ce criterii merg baietii astia, ideea e ca nu sunt in dotarea standard si va trebui sa le cumpar separat. Asta este. Tot pachetul ajunge la 110 RON, deci e comestibil. Totusi mi se parea corect sa le includa in dotarea standard.

Cam asta am rezolvat la reprezentanta Skoda, adica nimic.

Sa ne auzim cu bine.
DORU
QUOTE(cristi105749)
Revenind la problema mea, am fost la reprezentanta Skoda si:

1. [...] In plus, mi-a recomdat sa "forjez" masina vreo 1000 km ca asa e bine!!! Eu stiam ca pana ii faci rodajul nu trebuie sa o fortezi si sa mergi cat de cat moderat. Oricum o sa merg relativ incet (100 - 120 km/h) pana fac vreo 5000 km. Parerea mea e ca e mai bine asa. >> In rodaj nu se depaseste 2/3 din turatia maxima si 3/4 din viteza maxima constructiva.

2. Trusa, triunghiul si instinctorul sunt in dotare standard doar la modelele FABRICATE IN 2008!!! A mea este fabricata in 2007, deci cica nu sunt standard. Exista model fabricatie 2008? Nu stiu pe ce criterii merg baietii astia, ideea e ca nu sunt in dotarea standard si va trebui sa le cumpar separat. Asta este. Tot pachetul ajunge la 110 RON, deci e comestibil. Totusi mi se parea corect sa le includa in dotarea standard. >> Da-mi te rog prin MP seria de sasiu de la masina ta, voi verifica si eu informatia. Multumesc.Cam asta am rezolvat la reprezentanta Skoda, adica nimic.
Tarabostes
am postat impresiile mele si la zona testdrive, mie mi s-a parut ok. Seamana cu swift si implicit cu mini din cauza plafonului si a ornamentului pentru stalpul fata, e un design cuminte care va place probabil unei categorii destul de largi. am condus o versiune de echipare peste medie, si cred ca o puteau face ceva mai atragatoare, interiorul era de un gri cam tern, mai ales ca materialele folosite sunt ok, imbinarile par de calitate, scaunele sunt bineprofilate, bordul simplu dar totusi atractiv, butoanele pozitionate aproape bine.
Pozitia la volan este una buna, ceva mai coborata.Cutia de viteze relativ ok dar ar fi putut fi mai precisa. motorul de 1.4, ceva cam zgomotos, e suficient pentru masa masinii si dus la/peste 3000 ofera senzatii placute. locurile din spate destul de incapatoare chiar si pentru doi adulti ( evident in limitele clasei masinii), portbagaj suficient pentru cumparaturi si vacante in doi. Masina placuta la condus. sistemul audio se auzea foarte bine si avea si intrare auxiliara.
Ca minusuri: pozitionarea pedalierului prea in dreapta, cam incomoda la condus in oras ( culmea) dar ofera un spatiu generos de odihna pt stangul la drum lung; zgomotul interior cam mare ( din cauza motorului probabil dar si puntea spate mi s-a parut destul de zgomotoasa) mai ales la accelerari, in rest e suportabil, suspensia cam rigida pentru o masina de oras, dar cam toate masinile relativ mici au suspensii mai tari ( nu as putea spune de ce); Ambreiajul nu avea o cursa foarte lina dar pun asta pe seama masinii noi.
DORU
La ce dealer ai fost pt drive-test?
cristi105749
A INCEPUT SA MI SE DEZINTEGREZE MASINA !!!

Mergeam eu linistit pe strada cu masina mea cea NOUA cand am vazut deodata ca flutura ceva deasupra geamului stanga fata. Am oprit sa vad despre ce este vorba si cand colo, ce sa vezi, o bucata de cauciuc de vreo 7-8 cm de deasupra stalpului se desprinsese si zbura linistita cu pletele in vantul care adia afara. Probabil se incalzise si ea de la caldura si s-a hotarat sa fluture putin, sa se mai racoreasca.

Pai fir-ar mama ei de treaba (sorry Doru), masina are abia 7 zile de cand am luat-o si deja au inceput sa se desprinda bucati din ea? Sa ma astept ca in urmatoarele zile sa mai cada si portierele, capota, scutul, si mai stiu eu ce? Daca o amarata de bucata de cauciuc nu e bine prinsa, restul componentelor oare in ce stare se prezinta? Nu e o problema majora, doar ca nu ma asteptam sa inceapa sa cada ceva de pe ea asa repede, ca la vechia Dacie. Acolo da, nu m-as fi mirat daca pateam asa ceva, dar la masina asta nu m-am asteptat. O sa ii trag o lipeala romaneasca cu un adeziv ceva, ca nu se merita sa merg la reprezentanta pentru un asa fleac, dar ... nu trebuia sa se intample asta.

Cam asta am vrut sa va spun si un sfat: desfaceti-va fratilor masinile in bucati si montati-le inapoi cu mana voastra, ca e mai sigur asa. Astfel nu riscati sa va cada ceva din componenta masinii pe drum smile.gif.

Hai sa ne auzim cu bine.
DORU
Cristi, imi pare rau de ce aud. E impardonabil. CTC-ul de la Skoda o fi intrat in vacanta?!
AlexTM
E vorba de NOUA Fabia?
cristi105749
Doru, chiar nu stiu care e problema. Cand am luat masina era totul ok, nu se vedea nimic la nelalocul lui. Am verificat si eu asta. Deci probabil ca nici CTC-ul nu avea ce sa vada. Problema a aparut probabil din cauza celor din productie care nu au lipit cauciucul ala amarat cum trebuie. E posibil ca baietii de la uzina din Cehia sa fi facut o vizita celor de la Dacia si au vazut cum se lucreaza romaneste, adica mai de mantuiala, si au facut rabat la adezivul ala nenorocit. Asta-i viata. O sa rezolv problema eu singur, cu muuuult adeziv, skotch, super glue, clei, si mai vad eu ce mai gasesc prin comert smile.gif

GhitaTM: da, e vorba de noua Fabia.
Daniel65671
Va anunt de la inceput ca parerile mele nu vreau sa dezarmeze pe nimeni.

Am pornit cu speranta ca o sa-mi placa cand am vazut primele desene si apoi poze cu noua Fabie, eu avand una deja "veche".

Intre timp a aparut si a venit si la noi. M-am uitat mai atent si am gasit unele lucruri care (subiectiv vorbind) imi plac mai mult la vechea Fabie si altele care mi se par chiar mai prost gandite ca la precedenta.

Pe scurt, nu imi (mai) plac farurile. Credeam ca linia de ochi o sa dea bine, dar parca arata mai elegant farurile dreptunghiulare.

Capota motorului e mai scurta, facand botul si mai scurt si lasand la vedere grila de aerisire cu duzele de stropit si stergatoarele negre.

Geamurile laterale par mai mici, poate din cauza formei. Dar, in general, am o "boala" pe masinile cu geamuri mici, ca doar nu e TAB sa ma chiorasc pe o fanta afara.

Au pastrat acelasi maner incomod de tras scaunele din fata, care iese prea mult de sub scaun si te lovesti peste picioare (si pe stanga si pe dreapta). E adevarat, insa, ca un pic mai scurt. Dar puteau sa faca o clapeta sub scaun.

Stopurile nu mai sunt la fel de deosebite ca cele din inainte, ca la Octavia.

Au revenit, insa, la oglinda mare pe laterala dreapta. Bine ca au schimbat-o!

Am inteles (nu am comparat cifrele exact) ca e un pic mai lunga si mai inalta. Functional e bine, dar estetic parca nu mai e la fel de echilibrata.

Gurile de aerisire nu se mai inchid perfect din clapeta (neted), ci raman deschise si se inchide aerul dintr-o alta rozeta.

Iar farurile, revin la ele, nu mai sunt 4, cu becuri separate pe fiecare faza, ci doar 2 cu becuri cu filament dublu. Asta inseamna ca nu le mai poti aprinde simultam pe toate 4.

Dar nu dezarmati. Masina este buna si poate chiar sa va placa.
RADU103743
Ma roade o intrebare: care e diferenta dintre motorul de 1.4 16 V 80 CP de pe octavia si cel ot de 1.4 16 V de pe NOUA FABIA?
Chiar sunt curios....sa fie vorba doar de un cip ?Oricum mi se parea normal ca sa fie invers...cel mai puternic pe octavia...in fine...oricum tare ciudate afirmatiile de mai sus cu problemele la noua fabia....
DORU
Este acelasi motor cu alt soft in ECU. Motorul mai nou a venit pe Roomster si acum pe Fabia 2. O sa-l "adapteze" si pe cel de pe Octavia curand...
Kun95299
In acest sfarsit de saptamana am vazut noua Fabie. Eu zic ca e super. Arata bine. Nu prea is cu hatchbackurile, asa ca astept sa vad si versiunea Sedan la noua Fabia. Oricum, varianta hatchback arata destul de bine.
Cei care au noua fabia si nu sunt multumiti de ea, hai ca va dau la schimb pe al meu :cheers:
Adr1an
Tocmai am avut si eu parte de un test-drive cu Noua Fabia 1.4 TDI si am urmatoarele impresii:

- motorul la 1.4 TDI in treapta 1 si 2 mi se pare putin lenes (poate din cauza ca sunt obisnuit cu benzinarele) insa deja in treapta 3 cand i-am dat putin gaz incepe sa se infiga (turbosuflanta isi face simtita prezenta)

- ai un sentiment interesant cand esti la volan.. parca ai conduce un SUV si nu un hatchback

- mie finisajele interioare imi plac.. simple si practice fara excentricitati de design (parerea mea)

-in traficul urban se comporta excelent,dimensiunile masinii permitandu-i o manevrabilitate mai buna plus un consum de exceptie

-spatiul in portbagaj este indeajuns de generos pentru clasa ei

-aspectul exterior este mult mai atragator pentru Noua Fabia in comparatie cu vechea... grilajul frontal, linia farurilor, designul caroseriei...

-daca mai adaugi culoarea tangerine orange (= portocaliu... si nu mai stiu cum se spun in romaneste la fructele respective..) eu spun ca apare o combinatie excelenta....

Si fara sa aduc nici o ofensa sau suparare domnilor de pe acest forum, cred ca Noua Fabia este perfecta pentru o domnisoara/doamna de oras..

Cam atat deocamdata...

P.S. Despre stabilitate nu prea am ce sa spun din cauza ca test-drive-ul a fost facut in zona urbana aglomerata cu trafic...insa pentru mine noua Fabia arata mai "pe picioarele ei" decat vechea..
robert92637
Sunt total de acord cu Adr1an. Parerea mea este ca noua Fabia va fii un succes iar vanzarile actuale cred ca confirma acest lucru. La designul exterior parerile sunt impartite insa la cel interior numai cineva din cale afara de carcotas ar putea reprosa ceva.
DORU
QUOTE(Adr1an)
Si fara sa aduc nici o ofensa sau suparare domnilor de pe acest forum, cred ca Noua Fabia este perfecta pentru o domnisoara/doamna de oras..


Iti dau dreptate 100%. Este un design mai feminin decat la precedentul model.
Kun95299
eu zic ca daca-l tunam putin la exterior poate deveni ff. agresiv fabiuta si ca ar merge pentru orice smecheras...nu doar pt. domnisoare tongue.gif
cristi105749
Apropo de tuning, stie cineva daca exista in Constanta o astfel de firma? Ma refer la o firma care sa faca treaba buna si sa aiba preturi rezonabile. Stiu si eu una, dar nu stiu cat de bine fac baietii aia treaba. Asa ca, daca e cineva care a folosit serviciile unei astfel de firme ... pls, detalii.

Merci.
DORU
Alege tunerul Milotec sau Mattig, eventual Auto Styl janko, ei fac numai pt Skoda. Apoi vezi daca exista distribuitor in C-ta pt ele. In Buc sunt doua firme ce aduc de la acesti tuneri.
bogdan111675
am aflat de la un dealer ca Roomster este facut dupa Fabia 2, dar bagat mai repede in productie pentru ca va fi serie limitata.
parerea mea in legatura cu masina pt doamne sau masina pt domni nu mi se pare corecta. nu cred ca se construiesc masini pt un anumit sex. am vazut doamne care conduc tir-uri sau domni care merg cu tico. nu stiu, poate gresesc, masina este facuta s-o conduca cine are permis pt categoria respectiva, cand dai examen la permis nu se face o departajare in functie de sexul pe care-l ai.
cristi105749
Salutare tuturor.

Am si eu o intrebare pt cunoscatori: ce dimensiune au difuzoarele fata de pe noua Fabia? Ma gandesc sa le schimb cu unele ceva mai bune, pt ca cel de pe stanga fata a inceput deja sa aiba un zgomot de fond cam ciudat, semn ca saracu' e pe duca. Daca dai muzica ceva mai tare si mai dai drumul si la bas, deja devine sacaitor zgomotul ala. Asa ca mai bine sa le schimb cu altele mai performante. Fara un tuning deosebit, doar difuzoarele. In plus, daca nu ma insel, in portierele spate nici nu exista difuzoare. Se pot pune? Si daca da, ce dimensiune au?

Merci frumos. beer.gif
cristi105749
Faza misto la reprezentanta Skoda Constanta - Auto Group.

Cand mi-am luat masina, am luat-o fara presuri si fara bricheta si scumiera (din ratiuni economice), cu gandul ca le voi cumpara mai tarziu. Astazi a venit acel tarziu. M-am trezit de dimineata cu gandul ca rezolv si treaba asta intr-un final. Am intrat pe site sa stiu cam la cati bani sa ma astept sa dau: set covorase fata/spate = 31 euro; bricheta + scrumiera = 14 euro, fara TVA (intrati pe site sa va convingeti). Deci toata afacerea m-ar fi costat pe undeva pe la 150 RON. Comestibil imi zic si plec la Auto Group. Acolo, ma adresez tipului de la Vanzari Piese Auto si ii spun ca vreau si eu accesoriile astea. Ma cauta el pe calculator si imi spune ca bricheta si scrumiera ma costa 600 RON (6 milioane lei vechi)!!!. Am ramas stupefiat. "Pai cum asa, ca pe site ati scris altceva", ii spun. Si imi baga o faza de genul: "trebuie montata instalatia de la bricheta si d-aia te costa atat. Si asta pt ca nu ai optat de la inceput pt bricheta si scrumiera, iar posta-vanzare piesele sunt mai scumpe"". "OK, asa o fi, dar eu renunt la astea. Spune-mi cat ma costa covorasele". "In jur de 80 RON", spune el. "OK, da-mi-le". Bate ceva in calculator si imi da factura pt covorase de 170 RON (!!!). "Pai parca spuneai ca sunt 80 RON, acum imi spui 170?". "Astea sunt preturile, le vrei, bine, nu le vrei, la revedere". Va inchipuiti cate injuraturi imi stateau in gura in momentul ala, dar ma saturasem de celofanul ala nenorocit care tinea loc de covorase, asa ca mi-am luat injuraturile cu mine si mi-am cumparat covorasele pana la urma.
Dupa ce am plecat de acolo, de curiozitate, m-am uitat sub consola aia dintre scaune sa vad cum e cu instalatia aia pt bricheta. Si ce sa vezi, instalatia e trasa pana la bricheta, firele sunt cuplate, doar ca in loc de imitatia aia de bricheta de plastic trebuia sa imi dea una adevarata. Care ma costa 600 RON. Frate, ma asteptam eu sa fie piesele scumpe, dar parca nici atat pt o amarata de bricheta. Asa ca in continuare o sa imi aprind tigara de la bricheta portabila iar de scrumat pe geam.

Acum intreb si eu cunoscatorii: chiar atat costa o amarata de bricheta pe care o cumperi dupa ce ti-ai luat masina?? Eu unul sincer nu cred, cred in schimb ca individul ala de la reprezentanta ori nu stia despre ce e vb, ori firma in sine e o gluma proasta la adresa clientilor. Si cu covorasele la fel. Acum imi spune un pret, iar dupa 2 minute imi spune un pret dublu.

Asa ca, cine poate sa imi spuna care e adevarul ... va rog. Asa mi s-a facut o pofta de scandal dupa ziua de azi ....
bebeko
Intradevar accesoriile cumparate aftersale sunt intotdeuna mai scumpe decat daca ai fi optat pentru ele cand ti-ai configurat masina.
Dar, ceva bonus la cumparare nu ai primit ? De obicei cam toti cumparatorii primesc asa ceva ...
De exemplu eu am primit bonus presuri, mp3player si incalzire in scaune.
cristi105749
Ca sunt mai scumpe, de acord, dar de la 14 euro (~ 50 RON) la 600 RON .... parca e o diferenta. Si e cam mare zic eu. Iar ca bonus ... sanatate si sa ne vedem cu bine, adica nimic. Probabil nu era perioada promotiilor si nu dadeau nimic gratis.
Iar faza cu presurile ... de prost gust. Diferenta de pret de la minut la minut.
Apropo, stie cineva de unde as putea cumpara accesorii de Skoda din Constanta, in afara de Auto Group? Pt ca la cum merge treaba pe la ei ....
DORU
Cristi, ti-am dat MP !!!
Cristian112816
Salutare tuturor.
Sunt nou pe aici (desi am studiat discutiile de pe forum si in trecut).
Am zis sa ma "bag" si eu in discutie.
Sunt posesorul unei "noua fabia" de exact o saptamana. Am achizitionat-o de la Ivas Galati dupa cateva amanari exasperante (oricum, au adus-o mai repede decat termenul oficial). Dar sper deosebire de altii, bounusuri nu am primit (in afara de o sampanie).
Echpare "Ambiente" cu motor de 1,2l si 60CP. Nu am mai condus pana acum nici o alta masina (am permisul de 4 zile biggrin.gif ), dar pot spune ca masina se misca bine. Am facut in weekend-ul asta aproape 500 km. La drum lung mi-a "papat" in medie 6,5l/100km cu AC-ul pornit.
Dar totusi ceva m-a lasat masca: sapt trecuta mi-a aratat un consum instantaneu de 73,5l !!!!!!!! (accelerata in viteza 1 pe o panta de cca 30 grade). E normal un asemenea consum? Intreb si eu ca un novice in ale masinilor si ale condusului.
In rest...ce sa zic...sunt multumit de ea. E silentioasa, bine antifonata si mai ales, pt o masina mica are spatiu interior f generos.
Sistemul audio este de calitate.
Cam atat deocamdata.
DORU
Ce ai vazut tu este consumul instantaneu...nimic deosebit. Pt o fractiune de secunda, orice masina ajunge la cifre irealiste la talpa in tr. I sau II de viteza.
G e o r g e
QUOTE(Cristian112816)
Salutare tuturor.
Sunt nou pe aici (desi am studiat discutiile de pe forum si in trecut).
Am zis sa ma "bag" si eu in discutie.
Sunt posesorul unei "noua fabia" de exact o saptamana. Am achizitionat-o de la Ivas Galati dupa cateva amanari exasperante (oricum, au adus-o mai repede decat termenul oficial). Dar sper deosebire de altii, bounusuri nu am primit (in afara de o sampanie).
Echpare "Ambiente" cu motor de 1,2l si 60CP. Nu am mai condus pana acum nici o alta masina (am permisul de 4 zile biggrin.gif ), dar pot spune ca masina se misca bine. Am facut in weekend-ul asta aproape 500 km. La drum lung mi-a "papat" in medie 6,5l/100km cu AC-ul pornit.
Dar totusi ceva m-a lasat masca: sapt trecuta mi-a aratat un consum instantaneu de 73,5l !!!!!!!! (accelerata in viteza 1 pe o panta de cca 30 grade). E normal un asemenea consum? Intreb si eu ca un novice in ale masinilor si ale condusului.
In rest...ce sa zic...sunt multumit de ea. E silentioasa, bine antifonata si mai ales, pt o masina mica are spatiu interior f generos.
Sistemul audio este de calitate.
Cam atat deocamdata.


din aceasta cauza au anulat functia de consum instant pe loganuri
TLS-09
Consumul instntaneu poate atinge cote nebanuite la orice masina in conditiile date (treapta 1 si panta mare). Pe tine in mod normal trebuie sa te intereseze cel mediu.
AlexTM
Cote nebanuite, intr-adevar, dar eu la Octavia mea n-am ajuns asa de sus.
Pe la 30-40 litri la suta, da, dar nu 73.
Dar media conteaza smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.