Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Audi Germania vs. Audi Romania - decizie
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi
Lucian107027
Salutare tuturor!

Va rog sa ma ajutati sa decid: cumpar un A3 nou din Romania sau un A3 rulat (10.000 - 18.000 km) din Germania???????

Mi se spune ca masinile pentru piata E-Europeana sunt calitativ inferioare celor pt. piata germana. Ce valoare de adevar credeti ca are afirmatia????

Multumesc.
Liviu92173
da, de lucrul asta stiu si eu....nu am avut pana acuma ocazia sa fac o comparatie exacta dar am un prieten care lucreaza la o firma mare de masini din constanta si el mi-a spus ca exista o diferenta de interior, de materialele folosite in interiorul masinii.....am mai intalnit cazuri in care masina cumparata noua din romania a picat dupa 2 mii de Km si tot asa.....acum si eu daca as fi pus in situatia asta nush ce as face...pana la urma si eu gandesc la fel ca multi ca "masina noua e masina noua"....cred ca oricum mi-as lua un second hand din afara.....bafta si sper sa faci alegerea corecta....
Lucian107027
QUOTE(Liviu92173)
bafta si sper sa faci alegerea corecta....


Multumesc Liviu. Asta e si speranta mea biggrin.gif

Va rog sa mai dati pareri.
florin88971
stiu si eu un mercedes ML si un cheroke noi luate din romania si le-a picat motorul la 40.000 respectiv 35.000 km. eu cred ca la 10-15.000 afara este ca noua, oricum, mai buna ca la noi.
Lucian107027
Sunt din ce in ce mai convins ca aveti dreptate. Nu m-ar deranja catusi de putin sa mai aflu niste pareri, dar sunt 70% decis sa aleg varianta SH Germania. Cam la ce suma s-ar ridica taxa de inmatriculare pt un Audi din 2005, Euro 4??????
florin88971
1.600 eur, pt 2,4 i v6, 177 hp
HalbaSus
QUOTE(Lucian107027)
Sunt din ce in ce mai convins ca aveti dreptate. Nu m-ar deranja catusi de putin sa mai aflu niste pareri, dar sunt 70% decis sa aleg varianta SH Germania. Cam la ce suma s-ar ridica taxa de inmatriculare pt un Audi din 2005, Euro 4??????


Noi am luat un A3 nou din romania acum aproape 2 ani, nu are nici un greieras, si nici vre-o alta problema tehnica... Singura defectiune minora a fost cu jaluzeaua de la trapa open-sky care nu mai statea la locul ei dar s-a remediat fara probleme in garantie. Cred ca la anumite masini "populare" (sa zicem polo, corsa, etc) dealerul pentru a le face și mai atractive (ca preț) comanda mașini mai slabe calitativ (a se vedea seria polo happy). Nu cred ca e cazul unui A3.

Uite si cateva linkuri cu A3-urile de pe forum:
A3-ul sotiei - cumparat din RO
A3-ul lui stefan_adrian - castigat in RO
Fostul A3 a lui Iulian HondaFan - cumparat din SUA
Lucian107027
Multumesc Florin. Suma spusa de tine ma orienteaza. Chiar aveam nevoie de un ordin de marime.

Asteptam parerea ta, HalbaSus! Multumesc mult. Ti-am vazut interventiile pe alte topicuri si stiam ca esti posesor de Audi. Eu sunt un comod, de fel... motiv pentru care varianta cu Ro, imi convine. Ma scutesc de vreo 1500 km, de bani pt. caraush, de nesiguranta si altele.

Tot ce mi-ati spus pana acum, imi foloseste. Va multumesc tuturor. Dupa achizitie am sa postez foto.
Liviu92173
mai sus am scris ca am un prieten care nu e deloc multumit de calitatea interiorului masinii lui...bine-nteles masina cumparata din romania de noua...si masina lui nu este un corsa sau polo...este VW Passat 2006....nush acum cum o fi la audi dar am auzit ca si la mercedes au aparut discutii si indoieli despre calitatea masinilor pentru romania....asa ca....nush ce sa zic acuma...asta este doar opinia mea....eu unul am un audi A4 din 2002 1,9 131 CP si are la bord undeva la 200 de mii Km....de cnd am luat-o adica de vreo 6 luni si 30 de mii Km nu am avut nici o problema cu ea....motorina, revizii si 210 pe autostrada.....
ionut83652
fratilor e foarte simpla logica :la o masina noua pot sa mai apara vici de fabricatie ,pe cand una sh a traso altu ce ea dac au foat probleme in general problemele constructive se manifesta pana in 50 mii km depa aia nu mai poti spune ca au fost defecte multe subansamble deci E LOGIC a traso altu inaintea voastra !si ca sa va linistiti chiar pe forumul audi am citit despre un tip cau un q7 nou luat de prin farnta care i sa rupt fuzeta !deci super maina pentru piata occidentala si a facuto praf! (dati serch)
Lucian107027
Vorba rabinului: "si dumneata ai dreptate..." Una peste alta m-am hotarat la masina noua, din Romania. Multumesc tuturor.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.