Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme pornire mondeo pe benzina
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
cosmin107131
am un mondeo 2003,1.8l,125 cp,50 000 km.problema asta o am de cand am cumparat masina ,adica de la 30 000 km.Porneste greu(2-3 chei) cand motorul e cald.problema apare cam la 5-10% din porniri si niciodata la rece.in garantie am fost la reprezentanta dar nu am rezolvat nimic.mi-au reprogramat soft-ul,mi-au spus ca nu a avut nimic,m-au pus si sa platesc(ce-i drept nu a facut in fata lor).consumabilele sunt schimbate la ei.motorul merge perfect.exista vreun senzor de turatie ca impresia mea e ca atunci cand porneste o ia la turatie joasa?...multumesc anticipat de raspunsuri!
stelian61244
posibil sa fie socul automat ,cind mai face asa, tine un pic apasata acceleratia si vezi daca porneste mai bine,daca porneste bine inseamna ca are senzorul ceva defect si nu deschide suficient;daca nici la service nu iau dat de cap ce sa mai zic .
ionut83652
in mod normal problema asta apare din cauza pompei de injectie dar la alea cu uzura cea ce nu e cazul la tine! tias sugera sa verifici si tensiunea in baterie si functionare imobilazatorului !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.