Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Posesori de Lancia, treziti-va!
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Lancia
air107142
Caut ceva posesori de Lancia (preferabil Kappa), pentru schimburi de experienta si de idei. Eu: 90/60/90... glumeam. Lancia Kappa, 1997, 1995 cc, 155 CP.
air107142
140 de vizionari, niciun raspuns...

OK, sa pun o intrebare: de ceva vreme incoace, jucaria mea face o chestie suparatoare, si anume, un zanganit la decelerare, la viteze mai mari. Mai pe romaneste: autostrada, 120 km/h, nicio problema. Ridic piciorul de pe acceleratie si incepe sa se auda un taca-taca-taca de metal pe metal, daca nu gresesc eu. Cum incep sa accelerez din nou, zgomotul dispare. Mentiuni: drum de calitate buna (nu in Romania), geometrie reglata acum doua luni, anvelope in stare buna. Vreo idee despre cauza zgomotului? Zicea cineva ca s-ar putea sa fie niste cauciucuri (bucse, mai precis) de pe bara antiruliu, care se uzeaza cam in 150.000 km (masina are 175.000 acum), voi ce parere aveti?
Henry90720
Cam greu sa gasesti un raspuns aici... Foarte putina lume interesata de marca asta....
Probabil faptul ca sunt putine exemplare in Romania, la care se adauga si acela ca nu este promovata deloc ... face ca sectiunea dedicata acestei marci sa fie atat de saraca.

Zilele trecute am fost pe la AutoItalia si am intrebat de Lancia Musa (si de Ypsilon). Angajatii de acolo erau total visatori. Nu au reusit sa ma lamureasca cu nimic, exceptand faptul ca nu au pe stoc decat Ypsilon si ca Musa nu s-a vandut anul trecut decat intr-un singur exemplar.
In conditiile astea, cauta un forum din Germania, Italia sau ...alta tara. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.