Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme Ford Mondeo
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
Lorand106702
De curand mi-am cumparat un Ford Mondeo TDCI 115 CP din 2003.Am inceput sa am probleme la ea.Cand o calc mai tare scoate fum de imi vine sa plang....si cand scoate fumul acesta cam la 2500 RPM incepe sa scoata un catait cum face motorul in relantin da cu mult mai zgomotos....asa de zgomotos incat aud si in masina extrem de bine.Alta problema este cand o calc asa mai bine nu neaparat la turatii mai mari mi se opreste motorul in mers si mi se aoprinde ledul de bujii incandescente.Ce poate sa fie oare?Ajutati-ma va rog
danmatyas
injectoare, pompa injectie, senzor ax cu came.. verifica toate astea.
ionut83652
daca zogoimotul e puternic e din injectotoare !
Lorand106702
mersi de informatii.o sa verific toate acestea la un service.voi reveni cu vesti.(sper bune)
Lorand106702
Salut.Am revenit cu vesti bune wink.gif Problema la fumul mare si la pornire era senzorul de la axul cu came.mi-au comandat cei de la service din bucuresti unul ca aici la noi nu prea gasesti si luni imi schimba,imi curata si injectoarele si imi schimba si bujiile.Ms mult de ajutor.sper sa nu mai revin cu ceva vesti rele.
Lorand106702
CEAO.Din pacate revin cu vesti proaste.Problema nu era de la senzorul de ax cu came ci de la injectoare.A trebuit sa-mi comand din germania 4 injectoare noi in valoare de 250 EUR bucata.Dar mecanicii de la FOrd au spus ca nu merita sa schimb masina fiindca in rest e foarte buna masina ca si toate celelalte Mondeo-uri.Au spus ca Ford-urile au boala aceasta cu injectoarele fiindca le fabrica cei de la ELF nu cei de la Bosch!Maine mi le schiimba.Sper sa fie totul bine dupa aceea.
ionut83652
deci sa se stie zgomotul ca de tractor la motoar e 100% din injectoare asta asa ca sa se stie si pe viitor dar dupa cum spuneam se repara ambele tipuri de obicei se infunda!
strinu107938
o rugaminte ptr: lorand106702 vreau sa-mi zici si mie unde si cum ai comandat injectoarele pentru fordul tau(zicei ca sunt 250 euro, cu tva sau nu) , daca ai garantie la ele si cat?
am asi eu aceeasi problema cu fordul meu.am fst la reprezentanta la craiova si mi-au zis ca injectorul la ei este 18 milioane.am intrat in discutie cu cineva tot cu o masina ford si a zis ca poate sa le aduca el cu 220 euro fara tva (undeva la 8,7 mil lei) dar mi se mar prea ieftine?
voi ce parere aveti???[size=18][/size]
Mariustom
D-lor Lorand106702 și strinu107938, aveți mp de la mine blush.gif biggrin.gif

:wave:
ionut83652
pai e clar unde is facute la bani astia nu ?(turcia) si tin fix de banii pe care ii dati un injector e o piesa ff complexa si de foarte mare precizie (cele cdi)ori dac sa il repari costa 5-7 mil asta insemna schimbatul diuzelor si a unui arculet cu bila gaurita (asta se strica de obicei) cum crezi tu ca ala o sa tina ?dar cum doreste fiecare !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.