Help - Search - Members - Calendar
Full Version: lichid sub masina
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Vlad95335
Am observat in seara asta,cand parcam masina si dadeam cu spatele,niste pete mici de lichid pe jos iar cand m-am uitat sub masina am observat ca era apa care se scurgea pe la 2 suruburi de sub masina. Sa fie de la condens? Ma gandeam si la clima,ca ar putea sa picure apa din cauza ei,dar eu rar merg u clima oprita, si totusi nu am mai observat nimic asemanator pana acum.Si in plus nici nu picura de sub motor,ci mai din spate,de undeva de pe la mijlocul masinii. Ce ma sfatuiti,sa stau linistit, sau sa merg sa fac o verificare.. Are cineva alte idei de la ce ar putea sa fie? Va multumesc anticipat
danmatyas
daca ai mers ceva vreme cu ac-ul pornit, dupa care te-ai oprit..o sa ti se faca o mica balta sub masina, e de la condens.Eu banuiesc ca asta ti s-a intamplat si tie.
florin82813
Salutare.Si eu am patit ieri acelasi lucru si m-am speriat tare.Dar la o privire mai atenta am vazut ca lichidul iesea din o teava mica de cauciuc asezata intre roti la mijlocul masinii.Si atunci m-am linistit.Cred ca pe acolo iese si apa de la spalatul parbrizului.
Vlad95335
La mine nu e cazul de teava sub masina, apa se scurge pe langa unul sau mai multe suruburi. Zilele astea a plouat destul de mult,si cum se insenineaza afara o sa verific sa nu fie vreun furtun iesit... Sa ma uit si la antigel
Georgiana106159
Lichidul respectiv este condensul de la Clima!!! Faptul ca nu l-ai observat pana acum nu inseamna nimic! Obligatoriu de fiecare data cand folosesti Clima se va face condens si se va elimina pe undeva pe sub masina, pe la mijloc, uneori se poate face o adevarata balta sub masina!

Nu poate fi nimic altceva, mai ales ca e apa si nu ulei!
Damian53219
cu alte cuvinte, daca ai frana si nu ti se aprinde nimic in bord, nu ai de ce sa te ingrijorezi :angel:
air107142
Ce bine era daca gaseam eu topicul asta inainte sa fac preinfarct cand am vazut ditamai balta sub masina... smile.gif Dupa care am luat-o pe calea logica si am zis ca daca A/C-ul de perete are teava de scurgere, atunci si ala de masina tre' sa aiba - una mai mica, se intelege.
Vlad95335
multumesc de raspusuri,au trecut ceva zile de atunci si am verificat toate lichidele,si sunt la nivel normal,deci nu avea ce sa fie in afara de clima,cu toate ca am fost destul de speriat la inceput
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.