Help - Search - Members - Calendar
Full Version: martorul(motor)aprins la viteza.ce sa fie ?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
florin82141
salutare din nou.revin cu inca o problema la astra mea 2.0dti.am iesit azi pe autostrada si motorul era cam rece.dar totusi iam dat in blana.pe la 170 mi sa aprins beculetul care indica motorul dar nu am simtit nici o diferenta de functionare.a ramas aprins vreo 15 secunde si apoi sa stins.ce sa fie?sa fie ceva grav?
sergiu-19
Sigur,nimic grav.
ionut83652
pentru siguranat gandurilor tale faii un test !dar dac sa stins nu cred ca e cava grav doar o derglare temporara (eventual)
florin82141
de facut un test o sa ai fac dar panaa ajung acolo poate ma lamureste si pe mine cineva de la ce anume se poaet aprinde martorul motor.doar ca sa aprins si sa stins nu ma linistete.as vrea sa stiu cauza pana ajung la test
ionut83652
poi fi o groaza de senzori !incepand de la un bec de frana ars pana la defectiuni ele! la viteza mare ar putea fi supraincalzirea turbinei (si decuplarea ei ) care e inregistrata ca avarie debit insuficient la pompa de injectie ! vreun senzor ,vreun senzor de turatie ,creo problema cu debitmetrul,ceva de pe la senzori de abs (or fi murdari si nau mai putut citi)ceva pe la termostat (suporaincazirea si eventual inposibilaitatea porniri ventilatorului la a - doua viteza) (dac is electrice)!cam astea imi vin in minte acuma ! dar dac na avut nici o functionare anormale masina nam cum sami dau sema de unde ar proveni!
florin82141
QUOTE
ceva de pe la senzori de abs (or fi murdari si nau mai putut citi)ceva pe la termostat


este adevarat ca am o problema la senzorul de abs dupa stanga fata.se mai aprinde se mai stinge si cand se aprinde nu mai indica nici viteza la bord.sa fie asta oare cauza sa se fi aprins martorul motor?
ionut83652
poi dac ai necazuri asta e sigur!si vezi ca dac un senzor nu merge absul nu tine pe toata masina ! deci fa bine si vezi ce are ori vreun fir intrerupot ori cutrtal sau schimbal ca e naspa!
florin82141
QUOTE
ionut83652"poi dac ai necazuri asta e sigur!si vezi ca dac un senzor nu merge absul nu tine pe toata masina ! deci fa bine si vezi ce are ori vreun fir intrerupot ori cutrtal sau schimbal ca e naspa!


pai ce anume tre sa incerc sa curat.mufa aia la roata?sau ce.ca eu am dat roata pe stanga fata jos si este treaba cu rulmentul.si nu prea am mai avut ce sa curat.la rulmnent acolo tre sa curat?sau doar mufa.problema este ca acu merge acu nu mai merge.
ionut83652
stiu cai faza cu rulmentul macar mufa ! daca nu reusaesti inlocuestel!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.