Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Skoda fabia
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
Pages: 1, 2, 3
adriana25707
As fi foarte interesata sa stiu ce parere aveti despre Fabia de 1,2 cu 64CP. Suna foarte bine oferta celor de la Skoda - pachetul gratuit (aer conditionat, inchidere centralizata, geamuri electrice). Am prieteni care spun ca masinile in 3 cilindrii nu sunt "masini", ca nu poti intra in depasiri ba chiar ca nu urca dealul. Altii mi-au spus ca este motorizarea de la VW Polo si ca ar fi o super inovatie.
Voi ce parere aveti?
alex20
SI eu era sa-mi iau o skoditza dar second.Exact acelasi model cu 7200 euro din 2003 oricum eu stiu din surse sigure ca cu acel motor si cu masina incarcata cu 4 oameni urci fffffffffffoarte greu.MAsina noua nu-si merita banii,iar second cu asa motor iti ies peri albi din capsor.
Bafta
Rai
Masina nu e rea dar 64 Cp sunt destul pentru oras si tata are un polo cu motorul respectiv nu sunt probleme dar pentru cineva care face drumuri mai lungi si merge mai incarcat as lua un motor de 75Cp si 4 cilindri si daca se poate de 100Cp.Eu am codus toate motorizarile si sunt bune dar depinde unde mergi cel mai mult si cati daca esti singura si mergi mai mult in oras nu e o problema daca nu putin mai multi cai nu strica.Oricum prefer Skoda decat un Renault.Banii si alegerea e a ta.
Iulian8
daca ai de carat cu masina, mai bine i-ati un diesel, mai important e cuplul decat cp-ii.
rs-ul de 130 CP e bestial, pt o skoditza.
grecu28769
Vezi de oferta Skoda Fabia 2005 care pleaca de la 6994 euroi cu HTP 1.2. La porche- leasing Bucuresti pentru informatii si dotari si pretul lor
James Kilowatt
E submotorizata si destul de zgomotoasa.... cu cateva sute de € in plus intra una cu motorul de 1.4L care e cu totul altceva.
stefan_ieu
QUOTE(grecu28769)
Vezi de oferta Skoda Fabia 2005 care pleaca de la 6994 euroi cu HTP 1.2.


Ce bine-ar fi..... Numai ca pretul e 7995.Si e ala CIP. M-am uitat si eu la o Fabiuta. Arata tare bine prin interior.
ionut32111
nu lua 1.2 64cp o sa te rogi de ea in depasiri,ia un diesel la 100cp,si SDI la 68cp mere bine
G e o r g e
CIP DDP
Fabia Ambiente 1.9-TDI; 74kW(101CP) 11640 14083
Fabia Ambiente 1.2-HTP:12V; 47kW(64CP) 8749 10483

pai eu vad o mica diferenta in pret , de vreo 3500.

iar vii cu oferte gen , e mai bun ferrari ca loganul , si e doar un pic mai scumpa ? :evil:
ionut32111
Fabia 1.9sdi=11937E DDP :?:
ionut32111
pt 1400E am motorina,4cp in plus si un cuplu mai mare
stefan_ieu
In primul rand ca 1400E sunt ~13% din valoarea masinii. Ceea ce e foarte mult.
Sincer inca nu le-am condus (vreau sa ma duc la un drive-test) dar ma uit pe site si vad pentru 0-100km :
15s - 1.2HTP
19s - 1.9SDI
Si ma intreb... oare e asa cum spui tu? Repet, imi dau doar cu parerea, nu stiu nimic sigur.
Avand in vedere ca HTP-ul consuma putin, diferenta de bani la combustibil nu e asa mare, asa ca aia 1400E nu stiu daca isi au rostul. Plus ca revizia e mai scumpa la diesel.

Nu sunt un vitezist (ca daca era asa sigur nici 1.9SDI nu ma multumea) si am inteles de pe forumuri ca e suficient de nervoasa si asta mica. Am primit de asemenea relatari multumitoare de la un cunoscut care are Polo cu 1.2HTP . Asa ca nu vad de ce m-as spreria de motorasul asta.

Si inca ceva. Uneori aia 1500E sunt multi, ca si la suma de 11.000 am ajuns dupa ce am mai pus mult peste ce planuisem.
Dan32942
Ionut32111, sa stii si tu ca dieselul 1.9 SDI are aceeasi putere cu 1.2 HTP-ul, iar un diesel cu aceeasi putere ca un motor pe benzina, nu va putea niciodata sa atinga performantele celui pe benzina,mai ales avand in vedere faptul ca nu este nici Turbo. Deci 1.9 SDI nu si-ar merita banii in plus nici in vecii vecilor,unde mai pui si ceea ce zicea stefan_ieu, ca e si revizia mai scumpa,si mai platesti si accize cand cumperi masina noua, iar la motoarele pe benzina nu se platesc accize,tocmai mi-am luat eu aceasta Fabia cu 1.2 HTP.Deci n-ar fi numai acei 1400 E ar mai fi si accizele...lucru care ar fi cea mai proasta afacere..ca sa ce, sa reduci consumul cu cat,cu maxim 2 L in medie...sa fim seriosi...singurul motor care si-ar merita banii in plus ar fi 1.9 TDIul dar e cu mult mai scump.
stefan_ieu
Dan, spune-mi si mie te rog. Cat de zgomotoasa ti se pare? Eu am facut un drive test cu o fabie htp si mi s-a parut cam zgomotoasa (poate exagerez putin, dar din interior se auzea aproape ca un diesel).
ionut32111
Dane,eu m-am referit la consum,daca vrei perormante cumpara RS-ul are 130cp la vreo 17000E,oricum sdi-ul are 68cp si 125Nm HTp-ul 64cp 112Nm
Dan32942
Stiu ca la consum te refereai Ionut, dar cum am mai spus, pentru maxim 1 litru jumate-doi la suta nu merita banii in plus... si sa stii ca are tot 64 CP 1.9 SDIul, am vazut si la bradytrade pe site, de unde mi-am luat masina, si mi-a zis si reprezentatul de vanzari cand l-am pus sa-mi zica de consum la toate motorizarile,si alea-alea.
Iar pt stefan, sa stii ca nu pot sa-ti raspund, ca inca n-a venit masina smile.gif Cam intr-o luna ajunge, ca am luat-o pe comanda si dureaza cam o luna jumate-doua.Au trecut deja vreo 3 sapt de nerabdare, mai am putin laugh.gif
ionut32111
Depinde si cat mergi,daca o iei sa o ti 4-5 ani si faci peste 20000km an,orikum sa o stapanesti sanatos tongue.gif
Dan32942
smile.gif Merci frumos Ionut.
grecu28769
Salut,

Cred ca alegerea ta cu motorul de 1.2 este super . Am avut o Fabie Elegance cu asemenea motor si am fost nu incantat ci super incantat.
Zgomot la interior .... urca intr-un cielo, opel, solenza si ai sa vezi ceva diferente. si pretul la noua fabie pleaca de la 6997 cip la porsche leasing.
SDI nu este nemtesc, este cehesc! Diferentele de consum intre benzina si motorina nu mai justifica diferentele de pret la masini . Cand am luat noua mea masina am facut un calcul si ieseam in castig pe la 60000 de KM asa ca am tot benzina.
G e o r g e
opel , pe bune ? :shock:

si chiar te-ai urcat in masini, nu ?
stefan_ieu
George, vad ca ai ceva cu skoda (am vazut si pe alt thread) si nu inteleg de ce. Evident ca nu e vw, dar e o masina destul de bine inchegata (parerea mea de nespecialist).
Referitor la motorul HTP, 64CP sunt putini pentru cineva care are un stil cat de cat sportiv de a conduce, dar daca nu ai bani de mai mult sau/si nu esti pretentios la putere parerea mea e ca e ok.
Cu opelul, sa stii ca am mers si eu cu o Corsa de 1.2 si nu era cu mult mai silentioasa decat un HTP. Si are 4 cilindrii. Fara sa mai pun ca Skoda aia pe care am testat-o era in rodaj si am inteles ca se mai lasa zgomotul putin dupa cateva mii de km. Oricum sunt masini si masini.
Intorcandu-ma la putere si Rai spunea pe aici (si cred ca el se pricepe la masini, corect?) ca Polo cu acest motor e absolut ok pentru oras. Daca luam in considerare puterea de cumparare a romanilor cred ca poate fi considerata o masina bun pentru cineva care s-a saturat de Dacie. Eu sunt in acum in aceasta dilema : Logan vs. Fabia HTP. Sincer, le consider cel putin egale la raportul calitate/pret si daca pentru fabia nu ar trebui sa intru la rate nici nu as mai sta pe ganduri.
G e o r g e
tocmai ca nu este vw si eu am avut vw si am fost total nemultumit !

vezi www.jdpower.com vw (20) a cazut mult de tot , opel (12)
stefan_ieu
Problema e ca de obicei trebuie sa te incadrezi intr-un pret. Tu ce masina ai alege care sa intre in 11.000E (DDP) si sa prezinte si un confort multumitor (AC/geamuri el/oglinzi el/ABS)?
PS: Sa nu-mi spui "as mai pune ... euro si as lua .... " ca la banii astia am ajuns dupa ce am mai adaugat peste posibilitati.
G e o r g e
pai intre logan la 8000 si fabia la 11000, LOGAN !!!

3000 din 8000 inseamna 37.5% din pret.

deci logan !
Dan32942
Cum spuneau si grecu si stefan, alegerea mi se pare si mie buna,avand in vedere calitatea, si faptul ca nu sunt pretentios... eu am avut o solenza pana acum, si tin sa spun ca ma usca la consum, manca cam 11 L in oras, iar in iarna imi lua pana la 13... ma spargea. Eu de-aia n-am luat Loganul,apropo de comparatii intre logan si fabia, ca sunt convins ca n-are cum sa fie consumul mai mic decat solenza, nevorbind de motorul de 1.6 L... cred ca ala mai dai pe benzina inca juma de rata (dac-o iei in rate sau leasing,cum am luat eu si fabia si dacia) Oricum,ce pot sa zic, ma bucur ca am scapat de Dacie laugh.gif Plus ca deja la 8000-9000 Km, la solenza, nu mai aveam placute deloc, a trebuit sa schimb si discurile, imi huruia de nu ma vedeam bine, si de cand am luat-o imi scartaia o placuta, si cand am fost la dacia (nici 1000 km n-aveam) imi zic aia: e normal, poate se mai lasa in timp. Dupa aia le zic sa verificam si uleiul, era clar scazut, fac aia, aaaa pai si asta e normal, o sa scada mereu. Bine ma baieti, la dacia totu e normal...imi venea sa-i dau 2 lu ala :blackeye: In fine, d-aia ma bucur io c-am scapat si de "calitatea" lor si de serviciile lor "ireprosabile" V-am pupat :cheers:
Dan32942
Apropo, pretentios am vrut sa zic ca nu sunt la puterea masinii...adica mi-ajung mie 64 CP, plus inca cativa care-or sa mai vina odata cu schimbarea esapamentului si a filtrului de aer, care vreau sa le fac imediat ce iau masina. Nu zic ca nu e placut si condusul sportiv,uneori chiar necesar,dar merge si-asa. In afara probabil vor mai fii mici probleme, la depasiri, dar nu cred ca se va baga mult mai greu decat Solenza...oricum n-am luat-o s-o fortez,si nici cu gandul s-o schimb prea curand,asa ca va trebui sa am ceva grija de motorasul ei ala micutz laugh.gif
G e o r g e
pai vad eu ca tu nu prea stii ce vrei.

zici ca 64 cp sunt suficienti daca mergi incet, dar ti-ai dori mai mult , pe care sa tii pui pe urma din filtru(aici se anuleaza garantia) + tobe(din cauza ca ar fi niste sonde pe parcurs nu stiu dc poti sa schimbi toate tobele).

si daca tu zici ca o solenza nu se infige mai bine decat o masina mai puturoasa si mai grea ...

oricum , macar de cei de la porsche sa nu ai parte .
stefan_ieu
Prioritatile mele la o masina sunt :
a) sa ma duca unde am nevoie fara sa imi fie teama ca se strica ceva(fiabilitate)
cool.gif sa fie comoda (eleganta/utilitati)
c) sa ma duca repede (putere/consum)
in aceaasta ordine.
Si alegerea se face incadrand in suma de bani de care dispun masina care are cele mai multe "puncte".


As fi ales logan-ul, dar problemele sunt :
1) nu stim inca daca respecta cerinta a) (e adevarat, nici nu stim daca nu o respecta)
2) are utilitati, dar in interior se vede clar ca e ieftina (parere personala)
3) cel putin in aia cu care am facut drive-test nu "gaseam" cei 90CP asteptati. Poate nu am stiut eu sa o conduc, poate asa e in rodaj, poate erau modificate sa nu consume mult..... nu stiu.

Astea ar fi argumentele mele in favoarea Skodei. Sincer, daca macar problema 1) nu ar exista, mi-as lua Logan. Dar nu mai vreau sa prind o iarna cu vechea dacie sa vad cum e aceasta masina care la prima impresie m-a dezamagit.
G e o r g e
eu ma gandesc ca are si un pret de achizitie mai mic cu 3000 de euro. pai cu 3000 de euro mai pui si piele pe ea, schimbi tot bordul si il imbraci in piele samd. intelegi unde bat eu ?

skoda este mica rau de tot . acum daca nu ai nevoie sa porti si familia dupa tine, nu esti vitezoman inrait si nici nu faci depasiri eu zic ca skoda este ok.
stefan_ieu
E mai spatioasa ca un Corsa de exemplu sau ca un Polo (mie asa mi s-a parut).
Daca o sa iau Skoda probabil ca in primul an o sa fiu incantat de noua mea masina si in urmatorii 2 ani o sa plang ca nu am mai multa putere. Dar daca banul primeaza, asta e, n-ai ce sa-i faci.

PS: Nici aia de pe forumul dacia nu ma ajuta. "Specialistii" nu par prea incantati de Logan.
Iulian HondaFan
QUOTE(G e o r g e)
vezi www.jdpower.com vw (20) a cazut mult de tot , opel (12)


pai acelasi JDPower pe 2004 in germania zice skoda e un pic deasupra renault si opel. ceea ce inseamna ca pt. masinile facute in 2000-2001 cehii si-au dat silinta mai mult decat nemtii si lucrand cu aprox. aceleasi componente au facut treaba mai buna.

http://www.jdpower.com/cc/auto/releases/search.asp?CatID=1

si acolo click pe: 2004 Germany Customer Satisfaction Index (CSI) Study

eu inteleg ca tu ai avut probleme cu Golful tau, dar parte tine de specificul romanesc al drumurilor. si eu am nemultumirile mele cu privire la Golf dar comparat cu competitia nu e SIGUR mai rau, sunt chestii la care e mult mai bun si chestii la care nu mai e asa de bun. dar una peste alta Golful ofera un pachet mai bun dar cere si un premium la pret.

calitativ o Skoda (cu toate reducerile de cost) este mai apropiata de VW decat e Dacia de Renault. daca merita 3000euro in plus e alta intrebare, dar a pune pe picior de egalitate fabia cu logan este cred fortat rau de tot.
Iulian HondaFan
si tot acolo uitati-va si la survey-ul din UK unde Skoda este pe locul 2 dupa Lexus!!!

asta nu inseamna ca skoda e mai buna decat BMW dar ca pt. banii dati cumparatorii britanici au fost extrem de multumiti de masinile Skoda, in cauza fiind mai ales Fabia si Octavia care reprezinta grosul productiei Skoda.

si un ultim argument: Fabia este de departe cea mai populara masina in tarile ex-comuniste cu exceptia fostei URSS dar incluzand tarile baltice:

http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?p=19514#19514
ionut32111
la 11.000E DDp cam mult,aceleasi dotari le ai si pe un astra2 tot la 11000E,parerea mea,
Vasile26083
Am fost si eu la reprezentanta Skoda si am ramas shocat.
Au niste preturi ca te fac sa vorbesti singur. Cred ca mai au putin si intrec VW la preturi.
Scuzati de off topic dar cu banii de o Octavia iti iei 2X(Albea Star) sau 3X(Loganuri Ambiance).
:confused2:
Iulian HondaFan
pai, cel mai bine e sa nu cumperi daca e nejustificat de scump.

nu sunt motive ca o Fabia sa coste aproape cat o Bora 1.9TDI sau cat un Astra 1.7CDTi care acum la 11-12500euro sunt de departe mai masini.

masina nu e proasta pt. clasa ei, dar ar trebui sa stea pe la 9-10000euro ca pret cu dotari decente (servodirectie,AC,ABS,CD, geamuri si oglinzi electrice).
stefan_ieu
QUOTE(Vasile26083)
Am fost si eu la reprezentanta Skoda si am ramas shocat.
Au niste preturi ca te fac sa vorbesti singur. Cred ca mai au putin si intrec VW la preturi.
Scuzati de off topic dar cu banii de o Octavia iti iei 2X(Albea Star) sau 3X(Loganuri Ambiance).
:confused2:



Sau 5X (Solenza).... Fara sa mai pui ca daca te-ai uita la un BMW ar costa cat 8X(Albea Star) sau 10X (Logan) sau.....
Fiat Albea e o masina care se vinde doar in estul europei iar Logan este o masina despre care deocamdata nu stim decat ca a fost facuta sa iasa la un pret cat mai mic. Pe cand Octavia e masina pe locul 1 intr-un sondaj in UK referitor la cat de multumiti sunt oamenii de masinile lor. Evident ca nu e un BMW, dar tocmai asta spuneau respectivii : la cati bani dai pe ea face cu varf si indesat.
stefan_ieu
Iar daca vine vorba de comparatii de preturi intre masini puneti pe toate aceleasi optionale si abea atunci comparati preturile. Ca eu in banii aia puneam pe Fabia cat tot ce se poate......
Bora TDI are acum un pret f bun (nu 12.000 cum se spunea pe aici ci 12500+TVA => ~15.000E), dar asta pentru ca e oferta de "lichidare de stoc" (cel putin asa stiam eu).
Iulian HondaFan
stefan, fabia elegance 1.4l cu 75CP ( deci nu e zmeu pe roti si e mai inceata decat cea de mai jos) DDP 13724...

bora 1.9TDI cu aceeasi dotare mai putin AC care e manual 15000 cum zici tu. diferenta aprox. 1300euro dar o masina mai buna la majoritatea aspectelor.

fabia e un pic cam scumpa in aceasta comparatie.

da-ne o alta comparatie cu modele similare unde fabia ar sta mai bine.

nu stiu cat ar veni o Astra clasic DDP, dar daca te uiti de masina la11000 euro poate ar fi mai bine o Astra daca vine diesel sau cu motorul de 1.6l in banii astia.
stefan_ieu
Nu stiu daca are rost acum sa intram in polemici pe tema asta. Fabia are acum o oferta (Elite) care are cam tot ce e pe Elegance la 12500E (vorbesc de motorul de 1.4). Asta ar trebui sa comparam cu acea Bora. Si deja diferenta e mai mare. Oricum, daca as avea banii mi-as lua Bora (adica diferenta merita cu varf si indesat), dar nu-i am.
Un alt punct de vedere ar fi ca Fabia e model 2005 iar modelul de Bora e la sfarsit de cariera. Asta ar putea sa conteze la o revanzare peste cativa ani.
Comparatia cu Astra nu o fac pentru ca nu am mers cu asa ceva. Oricum sigur e mai scumpa, asa ca de-aia nu m-am mai uitat la ea.
Iulian HondaFan
daca vorbesti de noua skoda fabia si nu de generatia precedenta 2000-2004 cred ca ai dreptate si as prefera-o Astrei classic care e pe piata din 1998 si neschimbata de atunci.

noua fabia este prima masina pe noua platforma subcompact a VAG si se asteapta multe de la ea. sa speram ca fiabilitatea va sta in top asa cum este acum dupa JDPower, dar fiind model nou nout e un risc in aceasta privinta.

nu stiam ca a ajuns in Ro asa de repede, ma gandeam ca mai au destule fabii vechi sa le vanda, dar alea trebuiau date la preturi mai mici.

te-ai uitat si la clio?
stefan_ieu
Nu prea.....
Initial ma uitam la masini cu porbagaj mare. Si simbolul facut in Turcia nu ma incanta. Mai nou am decis sa iau o masina mai mica care sa ii ramana sotiei dupa cativa ani si ei ii place Fabia foarte mult cum arata. Iar un Clio hb (cel facut in Franta) e mai scump - se apropie de Fabia.
ionut32111
la ce vad eu ca se vb aici la 15000E iti iei o Bora 1.9TDi cu (ABS,2 ayrbag-uri,Ac,computer bord,geamuri/oglinzi electrice,radio cas,)sau o astra 2 la 11000E benzina tot cu aceleasi dotari ca ale Borei
Iulian HondaFan
ionut, citeste si tu ca intotdeauna creezi confuzie! cateodata ai dreptate dar cateodata esti total pe aratura...

stefan se uita de masina pana in 12500euro pe drum.

astra de 11000 e ddp sau cip?
madalina
http://www.opeldibas.ro/htmdocs/astra_pret_ddp.htm

Preturile DDP la Astra Clasic II
Iulian HondaFan
Stefane, pai merita uitat si la Astra, e dintr-un segment superior si sunt bunutze, nu sunt spuma clasei lor dar sunt peste un subcompact mediu. la preturile astea ar trebui macar sa te duci si sa vezi si o Astra classic inainte sa te hotarasti pentru Fabia.
stefan_ieu
Ca sa ne intelegem. Ce optionale vreau eu pe masina, daca tot dau atatia bani pe ea : comp bord, aer cond, geamuri el (macar pe fata), ogl el, faruri de ceata, cd cu 4 boxe, 2X airbag, ABS, alarma si tempomat (asta nu e neaparat necesar, dar e un fix al meu si mi-ar place sa fie). Vorbesc de dotari importante.
Astra cea mai ieftina care sa le aiba pe astea e :
1.4 16V cu 5 usi + Pachet Classic + pachet electric ~ 11.800 E
La astea ar mai fi de adaugat din lista de mai sus. As ajunge deci pe la 12.500 E. Cu 1000 mai mult.
Cum nici astra nu e o masina care sa fie aproape de visurile mele (si nu sunt prea pretentios) si Fabia ii place sotiei f mult, prefer sa nu dau acesti bani in plus. Tinand cont de asta prefer economia de combustibil decat puterea motorului. Mai ales ca vin de la o dacie de 15 ani prost intretinuta de tatal meu si macar o vreme ar trebui sa nu ma deranjeze demarajul. Daca as stii ca e o masina mai fiabila poate m-as mai gandi, dar eu despre Skoda am o parere foarte buna. Toti cunoscutii cu Octavia sau Fabia s-au declarat super incantati de masina lor.
Oricum, m-ati convins sa fac o vizita pe la DiBas. :cheers:

PS: Marius, esti sigur ca Fabia 2005 vine pe o platforma noua? Eu stiam ca e doar un face-lift.
adrian-382
QUOTE
esti sigur ca Fabia 2005 vine pe o platforma noua?

NU vine pe o platforma noua.
Platforma WAG pentru clasa mica e din 2000 pe urmatoarele modele :
FABIA hatchback (din 2000 pina in 2007 am inteles eu)
FABIA sedan (din 2001)
FABIA combi (cred ca tot 2001)
POLO (din 2002 pina in 2010)
IBIZA (din 2002 pina in 2010)
CORDOBA sau IBIZA sedan (din 2003 pina in 2010)
Intre timp a aparut ,cred in 2003,motorul de 1.2 HTP cu care s-au echipat aceste modele - probabil ca cel de 1.4 MPI fiind invechit.
FABIA 2005 e doar un facelift pe aceasta platforma (partea frontala,bordul si gama de culori)
Oricum dintre toate cel mai bine cotata e fabia hatchback - facind un compromis intre pret,calitate,performante,fiabilitate.Parerea mea (subiectiva) e ca are si cel mai reusit design.
Iulian HondaFan
eu stiu ca VAG coace o noua platforma AO si ca prima masina ce va beneficia de ea, ca si pentru actuala generatie, va fi Fabia. :oops:

Cand Stefan a zis NOUA am crezut ca deja a aparut noua generatie Fabia. :roll:

am uitat ca VW nu e Honda sau Toyota care la 4-5 ani scot generatia urmatoare.

in acest caz Astra arata si mai bine. Fabia este fundamental aceeasi din 2000.
Dan32942
Interesante discutii,imi place cand intru dupa 2-3 zile de absenta si gasesc vreo 2 pagini si ceva pe care sa le citesc,imi mai omor timpul :cheers: Asa,cand nu e nimic dupa anuntul postat de mine,sau mai e un singur mesaj ceva,imi cam piere chefu laugh.gif O singura intrebare am si eu la stefan... zi-mi si mie te rog ce e Tempomatul, ca ziceai ca il vrei ca optional,io sincer habar n-am ce face.. lamureste-ma si pe mine pls ca-s cam curios din fire :oops:
Rai
Tempomat e o chestie f buna mai ales pe autostrada dar voi nu prea aveti.Ce face?Regleaza viteza fara acceleratie adica piciorul se odihneste si mai si faci economie de benzina.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.