Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Un Club Auto pentru toata lumea...
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic
f1anatic
http://www.autobahncountryclub.net/index.html
La o ora de Chicago...
Harta circuitului...
http://www.autobahncountryclub.net/track.html
Poti face karting, poti merge cu masina ta pe circuit...Beneficii extraordinare:
http://www.autobahncountryclub.net/benefits.html
Ar fi o singura problema:
http://www.autobahncountryclub.net/pricing.html
Mariustom
Și totuși, mai e o problemă biggrin.gif

E lângă tine, nu lângă noi arigato.gif :wave:
Elena A.
Maine cred ca dau si eu o fuga biggrin.gif
Acum serios vorbind, oare la noi cand o sa apara asa ceva? E clar ca nu prea curand. S-a tot vb de circuit de f1 si pana la urma nu am fost capabili de ceva mai bun decat un circuit stradal (desi tendinta actuala este de eliminare a acestor circuite din motive de securitate), care, evident, vine cu o gramada de neajunsuri, gen: strazi inchise, aglomeratie, trafic infernal, etc. Nu ma intelegeti gresit, eu ma bucur ca avem si acest circuit smile.gif
air_wolf
pai din experienta spun asa: cind e vorba sa plateasca ceva, romanul fuge ca dracu' de tamiie. sad.gif asa ca la noi asa ceva poate peste 100 de ani.
f1anatic
QUOTE(air_wolf)
pai din experienta spun asa: cind e vorba sa plateasca ceva, romanul fuge ca dracu' de tamiie. sad.gif asa ca la noi asa ceva poate peste 100 de ani.


La ora actuala, m-as putea convinge sa platesc 3000 anual in taxe si cotizatie de membru. Dar 35,000 taxa de aderare la club NU am cum sa mi-o permit. Si nici prea curind nu vad sa se intimple. Cu 35,000 cumperi o masina frumoasa...BMW chiar. Daca va uitati la poze, sint masini acolo de ramii masca. E clar ca acest club este pt. cei care...se plimba cu masini valorate la macar 4-5 X costul de aderare.

Well asta este. Dar sint alte cluburi la alte circuite precum Road America (Elkhart Lake), Wisconsin, la doar 3 ore de Chicago
http://www.roadamerica.com/races_clubs.htm

unde poti inchiria pista pt o suma (categoric mare) dar nu se ajunge la 35+3 = 38 de mii de caciula. Probabil citeva mii de persoana, si impartita la toti membrii clubului iese rezonabil, de iti permiti citeva iesiri pe an.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.