Help - Search - Members - Calendar
Full Version: bec xenon ars?????
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi
catalin adrian82685
Salut!!! La A6 meu la becul din stanga lumina pe faza scurta e putin mai rosiatica fata de cea din farul din dreapta. cei de la Audi (Nurvil Rm Valcea) au spus ca este becul ars. oki. asa sa fie!!! numai ca ei au 400 euro pret la becul ala. am vrut sa il iau de la ei dar cand am auzit ce pret era sa lesin smile.gif) Imi poate spune si mie cineva cam ce pret ar fii la becul acela si de unde il pot lua mai ieftin daca se gaseste mai ieftin? mentionez ca am xenoane pe masina si fac lumina putin albastruie. astept sfaturi!!!
florin85222
incearca sa scoti becul si du-te cu el pe la magazinele de piese auto
imposibil sa nu gasesti si foarte posibil la un pret omenesc
A K U
Am aceeasi problema ca si tine, un bec xenon ce trebuie schimbat la masina mea (Vectra din 2001). Pretul pe care l-am aflat acum cateva minute este 270 RON, ceea ce, trebuie sa recunosti, e foarte departe de 400 de euro. E adevarat, nu e Audi, dar totusi, 1.300 RON pentru un bec e "putin" exagerat. Cauta in alta parte, in reprezentanta orice piesa e mult, mult mai scumpa decat la magazinele specializate.
ionut83652
vezi ca sunt niste baeti de pe la timisoara (gasesti nr de tel in revista albastra ) la sfrsit costa undeva la 1-1,5 mil bucata da tre sa stii ce putere are!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.