Help - Search - Members - Calendar
Full Version: As dori sa cumpar un Clio!!!
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
adriana25707
As dori sa-mi cumpar un Clio Symbol. Nu pentru ca as fi inebunita dupa aceasta masina dar este singura pe care mi-o pot permite si cu dotarile cele mai bune.
Am citit in acest forum pareri pro si contra care m-au bagat si mai mult in ceata. M-am interesat la un service Renalut in ideea ca ma lumineaza specialistii. Au spus ca sunt bune cu exceptia celor pe motorina. O vreme m-am gandit sa-mi iau Punto insa are portbagajul foarte mic iar mie imi trebuie o masina cu care sa pot iesi din tara.
Credeti ca ar fi o mare prostie sa-mi cumpar una?
Rai
Eu personal nu sunt cu Renault dar chiar tu scrii ca nu poti altceva sa cumperi.
Sigur daca iesi in afara iti trebuie o masina vestica si buna eu personal as cumpara Skoda Fabia Break ai o groaza de loc si motoarele mai ales diesel sunt f bune dar cum nu stiu ofertele nu pot la pret sa zic nimic.
Sigur sunt si o groaza de alte masini dar hotararea trebuie sa o iei singura.
guerilla
In banii de Clio Symbol poti sa iei
-kalos - daca faci leasing (altfel cele 30% taxe vamale il scot din calcul).
-accent - acelasi lucru - leasing
-fiat panda - nu are portbagaj foarte mare dar mie imi place ca design.
-fiat albea - ok ca pret pentru ce ofera.
iulian24970
Eu am avut o experienta f neplacuta cu Renault, concesionarul din Constanta:
http://forum.reno.ro/viewtopic.php?=260 , problema care inca nu e rezolvata ... deci ai grija cand iti iei masina, stai o zi intreaga si freac-o, analizeaz-o etc ...


iulian iti intelegem supararea si in masura posibilitatilor suntem alaturi de tine, dar intelege-ne si tu pe noi, aici suntem pe forumul masini.ro si, zic eu, ar fi fost mai nimerit sa pui linkul nemultumirii tale deschis aici si nu pe alt forum.

http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t...&highlight=

edited by krysty
Laurentiu_007
Sincer eu nu-ti recomand o astfel de masina pt. ca astea au f. multe probleme.Desi cand le vezi zici ca sunt bune, rezistente daca te tine 10 ani cum ar trebui sa te tina(in cazul tau un Renault) chiar ca e lucru mare.Eu ti-as recomanda un second hand(passat, vectraB etc)
Cat despre faptul ca cel de la Renault ti-a spus ca sunt masini bune mi se pare logica afirmatia lui. E pus acolo ca sa faca reclama buna si vanzari mari.
TheCube
Adriana, si eu am vrut sa-mi iau un Clio si am apelat chiar la acest forum ca sa capat unele lamuriri. Raspunsuri am primit, dintre cele mai diverse; insa in decizia referitoare la achizitionarea unui model factorul cel mai important e contactul direct. Cu masina.
Eu am vauzt ca nu stau confortabil in ea si am renuntat fara sa ma mai gandesc. Si eram la etapa in care a doua zi trebuia sa depun dosarul la banca.
Acum ma gandesc din ce in ce mai serios sa-mi iau ceva adus din Germania.

Concluzia: Pierde vreo 2 ore in prezenta ei, aseaza-te pe toate scaunele, condu-o si numai daca e masina in care te vezi in urmatorii cativa ani pune-ti problema daca o cumperi sau nu.

Mult noroc.
guerilla
Hai sa privim lucrurile si altfel cand recomandam o masina second.
adriana vrea o masina ieftina - daca tu ii recomanzi un passat si se duce MAF-ul sa zicem - din prima are o cheltuiala de 8 milioane. ca sa nu mai spunem ca pot sa apara si cheltuieli cu adevarat serioase la o masina second, cu multi kilometri, care nu stii daca a fost intritinuta corect, etc etc. Pentru ca ma indoiesc ca la banii de clio symbol poti cumpara un passat care sa aiba caiet de service la zi si sub 200.000 km, dar poate ma insel eu.
Second vs Nou e o alegere care depinde de multi factori.
dar revenind la subiect - de ce symbol si nu bicorp? eu inca nu am auzit de probleme la bicorp, fie ele si pe motorina.
krysty
pentru ca...
QUOTE(adriana25707)
...O vreme m-am gandit sa-mi iau Punto insa are portbagajul foarte mic iar mie imi trebuie o masina cu care sa pot iesi din tara...

este femeie si are nevoie de un porbagaj cat mai mare.
guerilla
Poate e doar o impresie ca ii trebuie un portbagaj mare. De cate ori folosesti un volum de 400 litri? Exista si din cele care se pun pe cupola ca solutie de vacanta nu trebuie sa alegi musai un sedan pentru asta. plus ca daca folosesti masina si in bucuresti - ai sa vezi castigul unui hatch/mini imediat
krysty
iar cand ai sa te duci in concediu cu prietena/logodnica/sotia vei descoperi uimit cat de mic e un porbagaj de 500l(in cazul de față clio) in timp ce bagajelor tale le-a fost suficient torpedoul. laugh.gif
guerilla
laugh.gif
sa mai punem si cainii la socoteala?
nevoia de spatiu a prietenei/nevestei/logodnicei e oricum un pic peste volum portbagajului. daca ai si 1000 de litri fii sigur ca ii umple.

asta nu inseamna ca ne vom lua truck-uri ca sa fie ele fericite nu?
:wav:
madalina
Dragilor administratori,

Cu riscul de a-mi da un nou ban, trebuie sa remarc cxa sunteti iarasi misogini! De unde stiti voi ca doamna/domnisoara nu are o familie numeroasa si indiferent ca ar fi femeie sau barbat are nevoie de un portbagaj mare! Sau pleca in afara pentru o perioada mare de timp (va dau numai exemplul unui prieten ce a plecat pentru noua luni in Germania si nu am vazut atata bajgaj la nimeni) sau nu ii trebuie masina pentru a transporta diverse marfuri?
guerilla
Mada, era vorba de "familiile" noastre nu ale altor persoane. tongue.gif
don't take it personal si intreaba daca nu esti lamurita de ceva. ok? laugh.gif
iar daca iti cumperi masina de 8-9k euro ca sa iti cari averea in strainatate mi se pare o maaare prostie, cand poti trimite totul cu 1-2k euro unde vrei tu in europa.
MirceaXXG26449
parerea mea ca in loc de renault clio ai putea sa iti cumperi o skoda fabia sau un opel astra sau corsa care sunt de o mie de ori mai bune ca un renault care are niste costuri de intretinere foarte mari si piese exagerat de scumpe si in plus nici nu sunt fiabile renault-urile!
madalina
In banii de clio symbol iti iei o Corsa 1.2 fara dotari!
Bmw
A aparut noul opel astra classic 2 in 10000euro cip iti iei un sedan full option (Dab, abs, ac...) de 1.4 90cp si daca ai rabdare pana in toamna astia de la opel sigur vor avea oferte asta inseamna ca ajungi cu toate taxele pe la 11 euro la oferta. Eu zic ca e o masina care merita.
P.S. e vorba de astra2 care se produce in paralel cu cea noua cu 3 motoare si care dupa parerea mea nu e o masina invechita.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.