Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cielo: roti blocate?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Daewoo
diana105706
buna, am un cielo din '95 cu cutie automata; de dimineta m-am urcat in masina, a pornit la prima cheie dar cand am dat in marsalier (in R) s-a smucit o data dar atat. am apasat acceleratia dar nu s-a miscat; am bagat maneta in treapta D - sa merg in fata si din nou s-a smucit o data in fata si atat. Degeaba am calcat acceleratia ca nu se misca, nu pleca de pe loc; parca rortile era blocate! se poate? sau sa fie cutia automata? pana la urma am calcat tare acceleratia si a pornit "tarat" si sacadat lasand unrme ca de sanie in zgura din parcare. si-a dat drumul pana la urma. e nevoie sa merg la mecanic?
DORU
Deci frana de mana era dezactivata !

Nu te supara, am glumit. Deci, consider ca tb sa verifici la service cutia viteze automata...dupa ce-ai pornit, ai mai simtit vreo anomalie? Ai schimbat lichidul din cutie?
diana105706
da, frana era dezactivata!

mi-am facut motorul in luna martie-segmentare; atunci mi-a zis mecanicul ca s-a uitat la ulei in cutie si e ok!
mircea105747
Care roti erau blocate?
Fata sau spate?
diana105706
spate; s-au deblocat la o accelerare mai apasata, dar dupa aceea la franare se aude o bataie din spate de la roti. de cate ori franez la momentul efectiv al opririi masinii se aude bataia.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.