Help - Search - Members - Calendar
Full Version: in loc de alarma
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi
adi45619
Exista vreo piesa, vreun cablu pe care sa il iei cu tine si nu mai porneasca masina? Stiu ca la Dacii era o piesa la partea electrica, pe catre o scoteai si nu mai mergea masina si m-am gandit la asta dupa ce am vazut stirile din Bulgaria despre masinile care sunt furate usor cu acordul tacit al politiei.
florin85222
da exista
bateria acumulator da e cam mare si grea biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ionut83652
mai multe ! bobina ,releul de pornire scoatere mufei ecu (eventual imobilizatorul masini) daca e PD mufa de la pompa de injectie ,desfacerea conductelor de la injectoare (pompa) siguranta de comanda ecu sau pompa de injectie multe decuplarea mufei contactului ,intreruperea plusului la baterie ,decuplarea plusului la electromotor o groaza !numi mai vin acuma in cap altele dar sunt multe!cam toate motivele din care nu porneste o masina !electrovalva!cel mai simplu dac nai imibilizator(cheie cu cip) intrerupi alinentare la calc masini sau la elctrovalva(dar asata cam stiu hoti) cu un releu undeva ascuns !chiar si larma dac ai aia intrerupe electrovalva (si stiu hotii si trec pe direct) o lata varianta ar fi coaterea mufei de la podala de aceleratie (daca e electronica)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.