Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Toyota este constructorul numarul 1 pe glob la vanzari
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
DAN
Toyota este constructorul numarul 1 pe glob la vanzari, depasind General Motors. O spun cifrele vanzarilor pe primul trimestru!

Dupa patru ani de asteptare, dupa o lupta umar la umar care parea inegala si dupa previziuni care confirmau ce va urma, japonezii de la Toyota au anuntat astazi oficial: "Suntem constructorul numarul 1 in lume!". Cifrele le dau dreptate: Daca General Motors au vandut in total in primul trimestru al anului 2.260.000 de masini, Toyota a urcat la 2.348.000 de automobile vandute. GM cade astfel de pe prima pozitie pentru prima data dupa 76 de ani!


Cauzele rasturnarii de situatie sunt multiple: de la imbunatatirea continua a calitatii si a competitivitatii masinilor constructorului nipon la nivelul designului la continua dezvoltare in domeniul motoarelor si al propulsiilor alternative. In aceste conditii, nu exista nicio tara in care Toyota sa fi scazut in vanzari, varful fiind atins chiar acasa la GM, in Statele Unite, unde japonezii au urcat in cu 13%. In Romania, vanzarile modelelor Toyota s-au dublat, crescand fata de aceeasi perioada a anului trecut cu 98%.


Cu toate acestea, cei de la Toyota raman cu picioarele pe pamant: "Obiectivul nostru nu este de a fi primul constructor al lumii, ci acela de a oferi pur si simplu maximum de calitate. Rezultatele comerciale nu sunt altceva decat consecinta acestui fapt", explica Paul Nolasco, purtatorul de cuvant al japonezilor.

arigato.gif arigato.gif arigato.gif arigato.gif
_Constantin_
Ne bucuram si noi posesorii alaturi de ei. Nu trimit si ei o sticla de sampanie sa sarbatorim? beer.gif
R_A_D_U
Sa vedem pentru cat timp! :-??
lol
air_wolf
pai pina cumpara GM pe chrysler... wink.gif
R_A_D_U
...Daimler - Chrysler ...ar fi ceva...oricum nici astia cu ochii mici nu se relaxeaza.... :smokin:
air_wolf
nu daimler-chrysler ci doar chrysler, care se pare ca va divorta de MB...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.