Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Opel Astra
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel > Astra / Zafira
just99573
Salutare!
Mi-am luat un opel astra 1.6_16V adus din Germania si am urmatoarele nelamuriri:
1. cand pun contactul se aprind aproape toate becurile din bord (ulei, motor,rezervor, etc) iar intrebarea este: trebuie sa se stinga toate inainte de a porni motorul? Pt. ca raman cateva aprinse si se sting dupa pornirea motorului!
2. nu stiu ce inseamna anumite "becuri" din bord si nu gasesc nicaieri o carte service, a masinii e in germana sad.gif . Am trecut putin mai repede peste niste denivelari iar dupa acel balans s-a aprins un bec in bord care arata masina cu o cheie pe ia, am aprit motorul si cand am pornit nu s-a mai aprins !
Astept parerile voastre!
Cristian57688
In primul rand sa o stapanesti sanatos si fara evenimente.
Iti pot spune, legat de prima intrebare, ca nu se sting toate becurile inainte de a porni masina. Raman, daca nu ma insel, doua aprinse si care se sting dupa ce ai pornit mootorul.
just99573
Multumesc frumos ! biggrin.gif
cristian95382
Din cate imi amintesc eu raman aprinse trei becuri care se sting dupa pornire acestea fiind martorul de la baterie,ulei si inca unul nu mai stiu care. La problema cu cheia pot fi foarte multe variante una din ele chiar un contact imperfect pe undeva.Ca sa vezi unde e buba poti merge la un tester si o sa iti zica unde e problema pt ca aceea eroare este salvata in computerul tau.

Aaa... sa o folosesti sanatos!E o masina buna!
just99573
Multumesc !
Cu consumul nu pre ma-m dumerit: dupa calculele mele ia cam 8%oras / 6% afara !
Voi ce consum aveti la 1.6 16v (Opel Astra) ???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.