Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Honda Accord 2,2 CTDi 2007
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Honda
Mircea104901
Ce neplaceri ati avut cu acest model? Cum este recomandat sa se faca rodajul?
Daca exista posesori de Honda din Cluj - as dori sa-mi spuneti parerile voastre despre service-ul reprezentantei si/sau eventualele recomandari.
zagado26
Salut Mircea!
Ti-am trimis M.P.
Succes!
Costanza86138
credeam ca ideea de forum e ceva de genul "expunerea ideilor, parerilor, etc in mod public pentru ca toata lumea interesata sa beneficieze de informatii"... nu doar un loc de intalnire intre niste persoane care mai apoi sa vorbeasca doua cate doua prin mesaje private. Oricum acest forum este slab din punctul de vedere al informatiilor si aici ma refer la tot forumul masini.ro nu doar la sectiunea Honda. Singura sectiune cu adevarat bine pusa la punct este SKODA.
guerilla
QUOTE(Costanza86138 @ Nov 26 2007, 01:46 PM) *
Oricum acest forum este slab din punctul de vedere al informatiilor si aici ma refer la tot forumul masini.ro nu doar la sectiunea Honda. Singura sectiune cu adevarat bine pusa la punct este SKODA.


si pe ce te bazezi cand spui asta?
Costanza86138
pot detalia daca e cazul... dar sunt offtopic. Un exemplu ar fi sectiunea Toyota, unde, in loc sa faceti topic separat pentru fiecare problema (ex. Consum Avensis, Revzia 30.000 Yaris sau Consum ulei Auris -Problema?) voi faceti 'nshepe parti la un topic pe care in marea lor majoritate le umpleti de glumite si aprecieri sau comentarii la adresa unuia sau altuia... Cel putin la Avensis mi-e groaza sa mai citesc. Unul care se inregistreaza aici si cauta o informatie trebuie sa citeasca 100 si ceva de pagini in loc sa puna mana pe topicurile de care are nevoie urgenta.

la sectiunile masinilor frantuzesti bate vantul...
La Skoda e moderator Doru... parca... Ei, acolo ai sanse sa afli ceva. Topicurile sunt frumos aranjate si la obiect. Se vede ca s-a muncit cu interes...


E doar parerea mea, daca voi sunteti multumiti e si mai bine! In ceea ce ma priveste, informatii despre masina mea am de unde lua... marca e puternic reprezentata de doua forumuri specializate... Dar nu despre asta vorbesc; n-am sa mor cu Peugeot, poate imi doresc o Honda sau un BMW. La cat de slaba e miscarea aici (si atunci cand este, este prin PM) nu cred sa aflu ce ma intereseaza de pe masini.ro

Singurele topicuri BUNE, chiar F bune sunt la Versus.
T u d o r
Costanza, trebuie sa intelegi ca acesta nu e forum monomarca, unde pe cateva arii sunt cam tot atati moderatori cati sunt aici pe tot forumul. Subiectele sunt mult mai multe decat pe un forum monomarca, asa ca sunt cu atat mai greu de ordonat.
Si ideea de a infiinta moderatori pentru fiecare marca in parte e salutara si vei vedea ca in curand se vor schimba cateva lucruri pe acolo, speram ca in bine.
Asa ca, daca ai rabdare vei vedea si ordinea ceruta. smile.gif
Costanza86138
eu nu TREBUIE sa inteleg nimic. Stiu ce este masini.ro Ceea ce ma nemultumeste pe mine e ca din multe arii lipsesc informatiile... Stiu ca am spus odata pe forum la Toyota ca e debandada totala... si am primit un raspuns "auzi, buey... ia mai du-te tu d'aici ca cine vrea info citeste cele 10000 de pagini". Frumos, nu? Eu incerc sa ofer un feedback din partea unui simplu utilizator. Gandeste-te cum e pentru unu care habar n-are de forumuri auto si abia invata.
Hoinar
Ai putea citi mesajul lui Mike de pe "Masini.ro Forum > Administrare > Echipa de moderatori Masini.ro"
cred ca te-ar lamuri putin smile.gif http://www.masini.ro/forum/content/Echipa-...ructurare-arii/.
T u d o r
Iar un forum de masini nu cred ca se vrea a fi o catedra universitara, informatiile nu sunt pure, ale au trecut prin filtrul fiecaruia si sunt supuse subiectivismului, Costanza. Discutam, invatam unii de la altii, sau nici macar. smile.gif Pur si simplu eu nu am vazut niciodata acest forum ca pe un loc unde sa aflu exact care, ce si unde. Pentru asta, sunt site-uri de drive teste, review-uri specializate, etc.
Dar desigur ca nu incerc sa te invat nimic, scuze ca asa suna. smile.gif
Costanza86138
eu mi-am exprimat un punct de vedere. Citesc forumul de mai mult de 2 ani, poate chiar 3. Intr-un tarziu m-am si inregistrat... Ma intereseaza Toyota, Peugeot, Renault, Skoda, Honda, BMW... cam asta in mare. Cum am mai spus... PANA ACUM (nu discutam despre ce va fi ) impresia creata este una destul de proasta. Sunt multe mesaje la care se raspunde dupa cateva zile sau la care nu se raspunde de loc...

Ideea unui forum de asemenea proportii care sa includa cat mai multe marci este excelenta. Pacat de faptul ca nu a fost gestionata asa cum trebuie si mai ales CAND trebuie. Repet, e un punct de vedere. Al meu smile.gif Voi continua sa citesc si sa postez acolo unde cred ca pot ajuta sau creste calitatea topicului.

PS: ceea ce ma mira este ca unii useri indeamna la randul lor pe alti useri sa caute info in forumurile monomarca. Am vazut cel putin 2 situatii in care utilizatorii sunt trimisi in alta parte... si pe buna dreptate! Omul odata plecat, cu greu se mai intoarce aici sau si mai greu va trimite alti useri care sa se inregistreze. E un lant al slabiciunilor.

Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau. M-am pornit de la mesajul de mai sus cu "ti-am trimis pm"!
mike.omega
Nu inteleg care e problema la topicurile la care nu se raspunde?! Ar trebui angajat un mecanic sa le stie pe toate? sau un jurist? sau un contabil?
Atunci am cere taxe pe forum si ati fugi ca dracu de tamaie smile.gif

Pur si simplu nimeni nu este perfect si nici cunostintele noastre nu pot acoperi tot, de aceea suntem mai multi admini/moderatori. De aceea urmam sau am urmat scoli diferite wink.gif

Cazul de aici are 2 explicatii:
1. Dealer, desi, la cat de putini sunt...
2. Un membru care nu vrea sa faca reclama pe fata unei marci. Ma vedeti pe mine ca ridic in slavi Citroenul? asta nu inseamna ca nu sunt multumit de masina insa sunt constient ca are hibele ei (ca orice alta masina) si cine a vrut pareri m-a contactat pe YM.

Alta chestie ar mai fi ca in momentul in care cineva doreste informatii despre o masina citeste posturile propietarilor, ori unde isi prezinta masinile ori pe unde sunt ele. Cand vrei poti! Nu vad de ce trebuie sa oferim informatiile pe tava. Daca am oferi informatiile mura-n-gura nu am fi forum ci birou de informatii biggrin.gif

PS: nu poti sa zici ca gata! azi fac ordine pe forum! dupa 2 ore ti se invart ochii in cap si preferi sa te opresti decat sa strici whistling.gif
guerilla
eu imi aduc aminte la vechiul upgrade de soft (de acum 4ani) cand am muncit 2 saptamani full time 5 oameni. inclusiv in offline ca sa terminam. si forumul avea... sa zic 20% din cat are acum ca volum?! cam asa.
restructurarea pe arii cu sub-arii de tip DIY, model, history, etc va lua timp pentru ca nu este nimeni angajat full time ca sa faca asta. aveti putintica rabdare.
zagado26
Pentru ca eu am declansat toata discutia asta sunt dator cu niste explicatii.
Topicul a fost scris pe 3 mai 2007.
Raspunsul meu a fost dat pe 20 octombrie 2007, la mai bine de 5 luni de la scrierea lui, timp in care nu se primise nici un raspuns. Nu critic pe nimeni si nici nu incerc sa ma disculp, e doar o constatare care explica gestul meu.
Am incercat sa ajut si de aceea am spus ca am trimis mesaj personal, gindindu-ma ca in nici un caz nu pot scrie "in clar" link-ul, tocmai pentru ca ar fi reclama pentru alt site, lucru care nu se facea dar nici nu stiam ca sunt interzise link-urile directionate, pentru ca atunci nu as mai fi facut-o de loc. Pur si simplu n-am stiut asta.
Nu sunt nici dealer, nu lucrez nici in industria auto, n-am nici o tangenta cu asta si nici macar proprietar de honda nu sunt, asa ca decit sa-i spun povesti de la altii, l-am trimis sa se informeze de la o alta sursa. Despre reclama, nici atit.
Avind insa experienta unor forumuri straine (nu neaparat auto dar am fost si pe astea, din Franta si din SUA) in care oamenii se ajuta in situatii de acest gen nu m-am gindit ca gestul meu ar putea fi interpretat gresit si in nici un caz prin asta nu am inteles sa-i desconsider pe cei de pe acest forum.
Si aici, cu riscul de a ma repeta si poate de a gresi, cred ca rostul forumurilor tocmai asta e de a ne ajuta intre noi.
Mike.omega, cu tot respectul, pentru ca tu ai facut afirmatia, daca as fi cerut o informatie si mi-ai fi oferit-o, in nici un caz nu te-as fi considerat "un birou de informatii" :)ci ti-as fi multumit pentru ajutor. Iar pe viitor, cu experienta acumulata de la tine si de la ceilalti poate ca as fi reusit la rindul meu sa ajut. Dupa cum vezi e chestie de apreciere.
Sunt sigur ca se lucreaza foarte mult pe acest site si sunt de acord ca nu se pot acoperi toate problemele, dar poate ca nu toti se descurca asa ca voi cu google si cu gestionarea informatiilor.
Aici sunt de acord cu punctul de vedere al lui Costanza86138, e mai normal sa dai o informatie daca o ai decit sa pui omul sa citeasc sute de pagini. E adevarat ca exista functia de cautare dar din experienta personala de pe acest site va spun ca uneori nu poti particulariza cautarea atit de bine incit sa dai de rezultatul dorit si atunci e mai normal sa intrebi.
Sper ca acum am lamurit lucrurile, ca s-a inteles ce era de inteles si imi cer scuze daca cineva s-a simtit jignit.
Totul nu a fost decit o neintelegere dublata de necunoastere (din partea mea).
Sper sa ne mai intilnim pe forum si sa uitam cit mai repede acest episod.
T u d o r
Zagado, trebuie sa accepti ideea ca daca cineva, din 4-5 postari are 3-4 cu "ai pm" te simti indreptatit sa banuiesti ceva putred. Informatiile pe forum sunt publice, nu ajuta pe nimeni sa vorbim intre noi pe private... sau oricum nu poate ajuta decat pe cel care le primeste. Si eu te-am banuit de actiuni subversive, pentru ca toate "Ai pm" sunt date unora care intreaba de Honda...si atat. Pe forum sunt inregistrati cativa colegi care lucreaza la diverse firme auto, sfaturile lor sunt nepretuite pentru ceilalti. (vezi cazurile Doru, Bogdan, DAN). Deci nu e interzis sa activezi aici daca esti dealer, dar informatiile sunt la vedere si pe cat se poate dezinteresate.
Niciunul dintre ei nu ofera sfaturi de achizitie pe private, decat daca le sunt solicitate in mod expres de cel care le vrea.
So, te asteptam sa scrii in forum, la fel sau chiar mai bine decat ai facut-o in postul tau anterior. Si daca esti dealer, si daca nu esti, poti ajuta pe altii cu ideile tale, ca noi toti. smile.gif
zagado26
Tudore, ati avut dreptate sa fiti banuitori dar sper ca v-am convins ca realitatea e alta.
Si nu, nu sint dealer, desi daca tot o sa ma mai banuiti imi schimb meseria
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.