Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mondeo 2.0 l 115 CP TDDI
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
viorel105127
salut , am un mondeo de 2.0 l si 115Cp TDDI din 2001 adus din germania in 2005 si acum am o problema, se opreste in mers, si martorul ,becul de la bujia incandescenta licareste????? Dupa ce ii iau contactul pornesc si masina merge mai departe,dar cand la viteza mare se simte ca vrea sa se opreasca, e ca si cand nu se mai alimenteaza, parca ar trage goluri de aer??? Am fost la romcar ford si astia miau zis ca sa schimb pompa de injectie, ca asa le au iesit pe tester, si pe urma cica mai vedem.
Am fost la un prieten la nissan si acolo mi a schimbat niste senzori dupa care masina nu a mai facut vreo 2 sapt dar acum iar ........
Eu circul cu masina in medie 100 120km pe zi parcursi???
Stiiti careva ma puteti ajuta????
G e o r g e
mutat la ford
Florin67056
E TDDI sau TDCI?
Lorand106702
si eu am avut tot aceeasi problema ca si viorel...in mers se oprea motorul.am ford Mondeo 2.0 TDCI 115 CP.stiti cumva care este cauza?
Andrei Marius106767
ce senzori ti-a schimbat prietenul tau d la nissan??
danmatyas
incearca sa schimbi senzorul de la axul cu came, ala se duce si s-ar putea sa aiba simptomele alea. costa cam 1 milion.
Andrei Marius106767
uite-te si la furtunul d la intercooler, dar uite-te atent k o fisura mica face k masina sa smuceasca atunci cand la viteza calci doar putin acceleratia.e undeva in stanga radiatorului cum te uiti din fata masinii.se vede dak ii dai capacul ala d p motor jos.furtunul are un cot in partea d sus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.