Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ciudatenie la spalatoarele de faruri
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
Vlad95335
au vreo legatura spalatoarele de faruri cu vreun senzor ceva? fiindca azi de dimineata mi s-a intamplat sa nu mearga niciunul,dar in schimb,dupa amiaza,cand a inceput sa ploua,mergeau de n-aveau nici o treaba. e a doua oara cand mi se intampla asta. in alta zi la fel,nu-mi mergeau,iar dupa ploaie,cand am dat sa sterg geamul,au pornit si spalatoarele de faruri. masina la care ma refer e cea din semnatura. voi ce parere aveti? sau daca stie cineva mai multe despre asta...
Cristi2
nu vreau sa par rautacios, dar nu cumva cand a inceput sa ploua ai aprins faza scurta ?
Legionaru'
Spalatoarele de faruri functioneaza numai cand ai faza scurta aprinsa.
Vlad95335
blush.gif Multumesc de raspunsuri, habar n-aveam. Ma depasea total situatia,fiindca nici azi de dimineata n-au vrut sa porneasca biggrin.gif Multumesc inca odata :cheers:
Romeo45130
la passat, stergatoarele de faruri pornesc numai cu pozitiile aprinse si la fiecare a 5-a apasare de maneta. Prbabil asa e si la golf
crysty_cyc
dar la passat nu sunt stergatoare... ci spalatoare
Georgiana106159
tot spalatoare sunt si la golf! functioneaza doar cu pozitia aprinsa sau cu faza scurta si doar atunci cand tii maneta mai mult de 5 sec apasata pt spalare parpriz!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.