Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dispare lichidul din vasul de expansiune
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Adrian95254
Buna si sper sa nu deranjez ca am creat un topic nou pe tema asta, dar nu prea am gasit solutia.
Problema e in felul urmator: se pierde lichidul de racire din vas. cam o juma de litru la 1000 de km. Nu cred ca se duce in motor ca nu am spume pe capac si nici pe joja si nu creste deloc nivelul. Am descoperit ca, covorasul pasagerului din dreapta fata e tot umed si are un miros de antigel...... (de genul mirosului de nuca, parerea mea). Ei, ce ziceti de unde vin scurgerile, de la radiatorul de incalzire a habitaclului, presupun eu, si sa-mi spune-ti va rog cum sa verific si ce, mai exact. Si cum se remediaza, fara sa merg la service.
Multumesc
Virgil47474
de la calorifer...
vezi ca s-a discutat pe aici
marius96537
este de la radiatorul de sub bord!mergi la opel si cere un kit de reparatie pentru radiatorul de incalzire-clima:este o punguta cu niste garnituri si niste sigurante (costa cam 25 lei)si cu un pic de indemanare dai jos radiatorul si schimbi garniturile!spor la treaba!!
Adrian95254
Am fost la mecanic si mi-a verificat instalatia de racire cu ochiu liber si cu mana, inclusiv pe sub bord si nu a gasit nici o umezeala, nimic. Si mi-a zis sa revin alta data sa-mi dea bordu jos complet si cu motoru pornit sa vedem daca curge prin radiatoru de incalzire. M-am speriat cand am auzit ca-mi da tot bordu jos!!! blink.gif Ce ziceti , merita sa merg? si daca nu e aia baiul?
Si apropo (off topic, sper sa nu supar admini): daca scot mufa de la debitmetru si merge la fel de prost (fara putere pana cand intra turbina), asta inseamna ca el (debitmetru) e de vina? eu asta am inteles... adica ECU depisteaza defectul si pune motoru pe avarie, nu? Daca merge mai prost decat inainte , e bun debitmetru, nu? La mine merge la fel de prost, trage tot ca o "tranta", in plus la plecarea de pe loc imi cam moare motorul daca nu-l turez mai tare!!!
Va rog sa-mi spuneti daca am inteles corect din cautarile mele pe site!!! Please... sa nu dau banii degeaba pe el, ca nu am gasit un altul pt. incercari, din pacate... sau daca e cineva din mures care e dispus sa ma ajute in privinta asta, sa ma anuntati, pleaseeee
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.