Help - Search - Members - Calendar
Full Version: caut raspunsuri.......
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
Constantinescu25549
Salutare !
Ma tot uit la pagina asta de net si vad doua rubrici total diferite !
Una cu Vizualizari, unde sunt sute, chiar mii de persoane care au intrat, au vazut, au citit si au "navigat" mai departe. Si mai este o rubrica cu Raspunsuri unde sunt mai tot timpul sub 10 persoane care au scris.
Acuma am si eu o nelamurire....Forum-ul este dedicat celor care au ceva de zis. Eu daca ma uit la un topic sigur am o parere, ceva de comentat, de apreciat.....
Parerea mea intereseaza cu siguranta pe cel care a inceput topicul. Chiar daca e buna, rea, neutra....nu ?
Asa ca trebuie sa fac bine sa o scriu, nu ?
Faceti bine si raspundeti la topicul asta, sa vad si eu ca mai stie cineva sa si raspunda,, nu numai sa citeasca !
Sunt o gramada de topicuri deschise tot de noi...Raspundeti la ele ! Aia care le-au deschis asteapta parerea voastra !
Si raspundeti la topicul asta daca am dreptate sau nu. Sa vad daca mai e vreun foum-ist pe-acolo !
Razvan104273
smile.gif mai rar raspunzi pe un forum, mai ales ca trebuie sa te inregistrezi intai, dureaza mult si nu toti sunt interesati sa le spuna si celorlalti de experientele lor. eu ieri am intrat prima data aici, pentru ca e chiar un forum bun (e primul forum pe care m-am inregistrat, cu toate ca frec netul de vreo 10 ani smile.gif
acum ai primul raspuns smile.gif
Mihai104283
si uite si al 2-lea raspuns :
si eu sunt printre cei sute-mii care vizualizeaza dar nu raspund. Partial din cauza faptului ca inregistrarea pe acest site nu e tocmai user friendly (aviz webmaster!), dar nici neuro-chirurgie nu este...si mai ales pentru ca de cele mai multe ori nu aveam o experienta similara care sa il ajute pe cel care a initiat discutia.
Tocmai am lansat 2 topicuri si ma tem ca voi avea muuulte vizualizari si putine raspunsuri, dar trebuie sa ii inteleg pe cei care se intereseaza de probleme ce au aparut la masinile altora mai mult preventiv, pentru a sti ce sa faca.
Oricum astept un raspuns de la tine la topicurile mele biggrin.gif
cody-man
al 3-lea
Treaba e cam asa:
- de multe ori vezi subiectul si continutul e un pic diferit fata de ce credeai
-uneori vrei sa raspunzi dar nu stii
-uneori nu ai timp
etc
Mai e o chestie , eu unul scriu doar daca pot ajuta nu mai mult sa incurc , sau sa-mi dau aiurea cu parerea ori alte chestii.
Parerea mea !!!
mike.omega
Preferati 10 posturi in care se baga lumea in seama sau 2-3 posturi in care chiar primesti un sfat? smile.gif
marius69656
QUOTE(mike.omega)
Preferati 10 posturi in care se baga lumea in seama sau 2-3 posturi in care chiar primesti un sfat? smile.gif


Prefer si cele 10 posturi in care se baga lumea in seama si pe cele 2-3 pt ca si din alea 10 posturi poti trage anumite concluzii adunand informatii ce le poti pune cap la cap.Asa ca numai comunicand poti obtine informatiile dorite.
Mariustom
Tot m-am abținut, dar dacă tizul meu tot preferă posturi prin care să se bage lumea în seamă, iaca o fac și eu (adică mă bag în seamă biggrin.gif):
ce legătură este între subiectul topicului și aria Ford :naughty: :wtf: :ewpu: :scratchchin:

Întreb și eu, așa:doh:, să mă bag în seamă ninja.gif :wave:
marius69656
Asta e alta gasca in alta traista .. smile.gif
Alex100493
Stai linistit Constantinescule,daca-mi permiti,eu am postat 2 topicuri (pornire Monde si Suspensii) acum cateva luni si ghici cate raspunsuri din sute de vizualizari:0(zero) Intre timp am si rezolvat una dintre ele. :brave: Asa ca nu-i poti pune pumnul in gura omului sa-ti scrie. Fiecare cat poate... :ban: Sanatate,numai bine!
Constantinescu25549
Am postat topicul pe forumul FORD pentru ca sunt posesor si fan Ford. Asa ca imi doresc de la posesorii de Ford-uri sa-mi raspunda in primul rand. Dupa,...cei care au experienta sau au condus/avut Ford-uri.

Oricum va multumesc de raspunsuri si de interes ! :wave:
addi98383
Salut Constantinescu!Desi sunt novice in ale masinilor,datorita unora ca tine,m-am decis sa achizitionez un ford si nu altceva.Ex:eu lucrez in domeniul medical si prea multa mecanica nu halesc;vizitand acest forum,citind parerile si sfaturile tale si ale altora ca tine am ales Ford.Iti multumesc si va multumesc arigato.gif
Constantinescu25549
Pt. Adi: M-ai facut sa ma simt in al noualea cer ! Cu mare placere ! daca am contribuit la o alegere buna. Daca ai intrebari despre Mondeo iti raspund cat de bine pot.
Asta e unul din avantajele forum-ului: sa aleaga oamenii masini! Nu ce scrie in ziare sau reviste auto, pentru ca sunt influentate de directorii editurii...sunt multi bani acolo....
Mai bine o parere sincera de la un simplu utilizator. Deci: Spuneti-va parerea ! Conteaza !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.