Help - Search - Members - Calendar
Full Version: reparatie dupa accident
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
Eugenia75010
Am o Fiesta din iunie 2006(e in garantie) care in februarie a fost accidentata frontal.Reparatia a fost facuta (pe casco unita)la service Primexprod Rm valcea.Dupa o luna de folosinre ,cam 1000km , a aparut un zgomot puternic atunci cand pornesti tare de pe loc.Serviceul spune ca este vorba despre un amortizor (pe baza de ulei) de la motor. Sunt convinsa (si cred ca si ei stiu asta ) ca piesa respectiva trebuia inlocuita la reparatie. Ce mai pot face acum ? Exista vreo solutie ca aceasta reparatie sa nu fie facuta pe propriul buzunar ?
Multumesc .
Constantinescu25549
Daca zgomotul e din cauza unei piese defecte in urma accidentului (si nu a fost schimbata) asiguratorul ar trebui sa aiba grija sa se faca treaba corect. Deci: o constatare la service, sa dea ei o hartie ca defectiunea e din cauza accidentului, cu hartia se merge la asigurator si-ti incerci norocul.
Daca ai Casco inseamna griji "zero" legate de accidente. Cel putin asa e la Alianz Tiriac unde sunt asigurate masinile de la firma mea.
Succes !
Eugenia75010
Asa am gandit si eu la fel ca daca am casco nu o sa am probleme dar nu este asa.Odata inchis dosarul, asiguratorul de la unita spune ca nu mai are ce face.Am fost la service si au recunoscut ca e o problema ,nu stiu ce este , vor face teste pe masina mea , stiti ii vor pune un amortizor de la alta masina pana se conving ce este amortizorul sau cine stie ce este.
Nu vor sa-mi dea in scris ce defect are pentru ca nu cred ca il cunosc.
Pisele nu vor sa le schimbe nici pe garantie dar reparatia nu trebuie sa aiba si ea o garantie? Ce mai pot face ?
Multumesc anticipat pentru sfaturile date.
Tiberiu61940
Eu tot la Unita am CASCO si in noiembrie am avut accident, si a fost lovita si o roata din spate.
Pentru ca cei din service aveau standul de directie defect, nu au putut sa verifice daca puntea spate e afectata sau nu; si am discutat si cu cei din service si cu cei de la asigurari si mi-au spus ca daca dupa ce e reparatia gata si se gasesc alte probleme, se face o constatare ca e tot de la accident si se repara.
Deci ar trebui sa insisti cu un ciocan mai mare la cei de la asigurari.
Eugenia75010
1.Voi merge saptamana viitore din nou la service unde vor schimba amortizorul (ia ei de la o alta masina din parc sau noua)si se vor convinge daca ASTA ARE masina. Daca o mai testeaza mult ma vor lasa si fara cauciucuri ...
2. Mai am o problema la aceasta masina inca de la inceput. Indicarorul ORIENTATIV al kilometrilor pe care poti sa ii mai parcurgi nu indica niciodata adevarul si mai mult dact atat, daca stai pe loc la semafor el creste si scade aleatoruiu (10 pana la 50 km).Am fost la service sa o rezolve de 3 ori si rezultatul este acelasi. Nu mi-au scris in carte decat reviziile obligatorii. Prima explicatie a fost ca asa a venit un lot de fiesta , dupa care au spus ca este din cauza motorinei. Si acum face la fel.
Daca restul problemelor au aparut dupa acident (unde mi-au reprosat ca am contribuit) la asta chiar nu am avut cum sa contribuim. Bine dar reparatia dupa acident nu trebuie sa aiba garantie?
Dupa ai un acident inseamna ca nu mai exista garantie ? (masina are 10 luni).
Toti cei care aveti ford fiesta a-ti mai mai patit asa ceva sau ar fi cazul sa-mi gasesc alt service nu la Primexprod in Rm Valcea.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.