Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ambreiaj jetta 1.9 tdi-pareri va rog
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
liviu69189
Am mers la service pentru o problema minora (si care afost rezolvata) iar seful de service (facand un test) mi-a servit o alta bomba: domnule, cred ca ai probleme cu ambreiajul.
De fapt: cand plec de pe loc cu a intaia, pana isi ia un pic de demaraj, are tendinta de a tremura, ca si cum ar da sa se opreasca. In a doua, daca o duc spre 3000de rot/min, are asa o intarziere in raspuns, parrca trebuie sa se gandeasca inainte de a o lua la fuga. Acum pe bune, e posibil sa fie ambreiajul? Mi-e groaza de asa ceva, sa am de-a face cu service-ul de la vw. O fi ambreiajul in garantie (masina are 13300 de km), dar ...
Pareri va rog
danmatyas
de obicei e volanta de vina cand tremura la pornire de pe loc.Atunci cand se incalzeste.
liviu69189
ce e de facut?
florin55503
si eu cred ca e volanta. pai daca mai e in garantie atunci fugi peste ei. vezi ca daca e ambreiajul nu prea mai intra pe garantie. trebuie sa te lupti cu ei.
liviu69189
nu cred ca e ambreiajul, am facut un test simplu: am bagat a 3-a si am dat sa plec de pe loc. Motorul s-a oprit, deci nu cred ca e ambreiajul. Cat de complicat e operatia astra de schimbare a volantei?
Cristi2
mai complicata e suma, ca sa zic asa...
florin55503
QUOTE(liviu69189)
nu cred ca e ambreiajul, am facut un test simplu: am bagat a 3-a si am dat sa plec de pe loc. Motorul s-a oprit, deci nu cred ca e ambreiajul. Cat de complicat e operatia astra de schimbare a volantei?


eu zic ca ar fi trebuit sa plece. mie mi-a inghetat uleiul in cutia de viteze si numai a 3-a mergea. am plecat cu a 3. dar dupa vreo 5 plecari deja iesea fum din el.
CatalinKRK
Pai depinde si de cat de tare o turezi si de cat de repede dai drumul la ambreiaj. In mod normal nu porneste (daca incerci sa pleci ca si din a I-a).
liviu69189
e volanta dusa. de 4 saptamani stau si astept piesa.naspa
ionut83652
poi dac tremura e super ambreiajul tine jos ! paote nu trage motorul destul in fine cat despre volant e stiut ca vw are o problema cu volantele astea cu masa dubla toate cad inaitea ambreiajului si daca poti schimba kitul in garantie fao nu ezita ca are un scor astronomic volantul ( plus kit ambr) intre 20 si 30 mil !dar acuma vw a recunioscut ca au o problema si schimba pe bani lor kiturile de ambreiaj oricum cand e dus volkantul tremura masina fluctueaza turometrul la relanti intra greu in viteaza si simpti pedela de ambreiaj tremurand in momentul cuplari iar in final se manifesta cu zgomot la prnire oprire si relanti !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.