Help - Search - Members - Calendar
Full Version: trepidatie la relanti
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
Ciprian103788
Buna ziua!
Detin o Octavia 2 pe benzina (1.6 MPI) si am urmatoarea problema: cand o las la relanti incepe sa-mi trepideze, nu continuu, dar destul de des si se simte mai ales atunci dupa ce merg cateva minute cu ea...
masina este ca si noua; are doar 5000 km, dar problema asta a aparut cam dupa 3000-3500 km...am bagat in ea doar OMV 95 si nu cred ca benzina ar fi motivul...
eu oricum o s-o programez la service, dar daca are cineva o parere i-as fi recunoscator...
Dinu33295
La relanti cate rot/min ai ? Parerea mea e ca esti sub 800 daca trepideaza...Cauzele ar putea fi multiple incepand de la senzori, debitul de aer si terminand cu posibile gunoaie din benzina. Ar trebui sa te rezolve in service.
DORU
Incearca sa descrii un pic mai fidel si concret simptomul...se intampla si in mers si in stationare?
Ciprian103788
pai am sub 800 de rotatii ...si acul indicatorului nu oscileaza in timpul trepidatiilor...
apoi, trepidatiile se simt doar in stationare (de ex la semafor)...in timpul mersului nu simt, chiar daca o scot din viteza...
Ciprian103788
am omis un lucru...trepidatiile se repeta cam la un interval de 3-4 secunde
si mai am o rugaminte...avand in vedere ca e prima mea masina si nu stiu cum sta treaba cu service-urile si e in garantie, la service o sa ma puna sa platesc si eventualele piese schimbate sau doar manopera? daca sunt consumabile probabil ca o sa le platesc eu, nu?
ionut83652
ba trepidatiile la skoda vw audi mert bmw apar de obicei din cauza volantului (masa dubla)fa alt test ia usor piciorul de pe ambreiaj si oprerstete la punctul in care da sa cupleze daca simpti vibratii in pedala atunci asta e cauza !sau vreun tampon de pe la motor sau cutie rupt!
florian104748
[quote="Ciprian103788"]Buna ziua!
Detin o Octavia 2 pe benzina

sal Ciprian

eu am o octavia tot pe benzina de 1.8 si am avut aceeasi problema dar de c@nd bag benzina carrera100 de la omv au disparut

s-ar putea sa fie din cauza calitatii combustibilului
serestely94734
Nu iti face trepidatiile de obicei numai cand iti este pornita clima sau aerul conditionat????
tighlat
Aceeasi problema o am si eu - 1.6 MPI. Trepidatiile se simt in stationare , in reprize succesive, nu permanent,si nu sunt asociate cu climatronicul deschis. Problema pare a fi de la benzina - banuiala mea.
tighlat
Nu am scapat de trepidatii nici cu OMV 100, din contra parca-s mai intense. Cu benzina cu CO 95 parca nu-s asa de puternice. Se simt cand stai cu genunchiul drept sprijinit pe consola climatronicului, mie asa mi se pare.
DORU
Din pacate, e chestiune de soft !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.