Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Alarme auto - sfaturi&pareri
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Tuning > Exterior
Sorin1
Daca e cineva care se pricepe, are sau lucreaza in domeniul alarmelor auto, as dori niste sfaturi in ceea ce le priveste (marca, model), deoarece vreau sa-mi dotez masina cu o alarma de calitate dar nu prea am idee ce sa aleg.Am o masina cu motor diesel, are cip incorporat in cheie si inchidere centralizata, cu telecomanda in cheie.Eventual si niste adrese de firme serioase din Ardeal. Multzam fain !
Alex4
Sal scuze daca ma bag .. .... nu sunt unu care lucreaza in domeniu dar itzi zic o firma buna de alarme "Viper".
Sorin1
Koane Alex, astept sa-mi dai adresa.Nu te scuza ca nu ai motiv: astept pareri de la toti care au cat de cat habar de alarme, au pe masinile lor...nu trebuie sa lucreze in domeniu neaparat.Ideea e ca eu caut o firma serioasa care sa-mi monteze, nu numai alarma sa fie performanta. Varu-meu a patit-o cu un rahat de firma din Alba care i-a montat alarma si i-a decuplat airbag-ul sofer si a patit-o la un accident.Deci de firme d'astea de aburiti vreau sa ma feresc.10x
victor3
ca firma anume ptr zona ta nu prea am ce sa-ti zic fiind din constanta. dar ca producatori de alarme nu cred ca ai fi dezamagit de spyball, ungo sau viper. acum, functiuni in plus sau in minus poti alege functie de banii pe care vrei sa-i cheltui.
Razvan24588
Eu am o alarma Gemini, instalata de 3 ani, cu tot felul de accesorii: pager, senzor de remorcare, modul de ridicare geamuri etc. Se comporta foarte bine, nu mi-a dat prea multe alarme false. Tipii se pricep la montat (mie mi-au montat si un car kit si alte accesorii pe masina). Uite adresa si datele de contact:

GEMENI GENTRADE
Vinde si monteaza sisteme de alarma auto (import Italia) “Gemini”, garantie 24 luni; service
Str. Zefirului nr. 20, sector 2
E-mail: beatriceionescu@xnet.ro
Tel/Fax 320.53.39; 326.42.90
Orar L–V: 9,30–17,30
G e o r g e
gemini sucks. am pe vectra si este stricat senzorul de perimetru .
vrei alarma buna mergi pe mana VIPER.
cristianc
QUOTE(G e o r g e)
gemini sucks. am pe vectra si este stricat senzorul de perimetru

Pai e bine,ca respecti legea, nu are voie sa iti sune masina cand trece cineva pe langa ea laugh.gif
Razvan24588
QUOTE(G e o r g e)
gemini sucks. am pe vectra si este stricat senzorul de perimetru .
vrei alarma buna mergi pe mana VIPER.


Ai avut ghinion! :roll:
Moiceanu
toata piata e plina de te miri ce alarme.....viper e scump, gemini e scump si cam greoi..au marketingul bun smile.gif dar daca vrei ceva fain incearca noul ungo e produs tot de cei care fabrica viperul si au functiile la fel difera designul la telecomanda....alarma buna inseamna bani mai multi si atentie! o alarma buna instalata prost aduce necazuri...o alarma mediocra instalata profi merge bine citiva anisori
silviu32989
Eu cred ca in alegerea unei alarme sta raportul calitate pret, si in primul rind conteaza clientul care sa stie sa faca aprecierea asupra produsului care il "coafeaza" cel mai bine.
Eu mi-am montat pe masina o alarma "Alcar" cu tot ceea ce poate oferii si sunt foarte multumit. Ceea ce i-mi place cel mai mult este faptul ca poate activa si dezactiva ce senzor vrei din telecomanda.
Ca pret de cost este pentru posibilitatile tuturor. Full option ajunge 130 euro. Manopera de montaj nu cunosc pentruca eu am montat-o singur.
Watcher
Am ajuns si eu la momentul in care caut o alarma pt A4. O sa intreb la Audi daca exista ceva probleme gen pierdut garantia cu anumite alarme sau anumite service-uri. Presupunand ca nu exista probleme, stie cineva daca exista si la noi alarmae din acelea fantastice care taie alimentarea, blocheaza usile si anunta prin GPS pozitia daca e furata masina?

LATER EDIT: puteti macar sa-mi recomandati site-uri .ro sau ateliere bune care monteaza alarme Viper?
Andrei Suzuki
Am si eu o problema cu o alarma Ungo.Ieri am fost si mi-am pus o statie si un mp3 player pe masina,iar seara am fost la cumparaturi,la Selgros.Pana aici toate bune si frumoase.Mi-am vazut de ale mele pe acolo...iar cand ajung in parcare,la masina,dau sa o deschid din telecomanda...si nimic.Mai incerc..nimic.Am zis ca s-a dus bateria la masina.Am dat un picior in roata,a inceput alarma.Dupa aia m-am gandit ca e de la telcomanda,dar becu ala se aprindea,deci bateria era ok.Pana la urma mi-am bagat cumparaturile in masina (am deschis usa cu cheia),a inceput iar alarma,am pornit motoru (cand au pus alarma nu au "legat-o" si cu motoru,asa ca nu au nici o treaba una cu alta),am stat vreo 2 minute asa (alarma era inca pusa) si am mai apasat odata pe buton...si s-a dezactivat.Am incercat sa o pun la loc,da nu a mers.Nu facea nimic.Am ajuns acasa, si am incercat-o iar.A mers ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Acum e ok,da nu pot sa nu ma gadesc daca e ceva in neregula,si daca e....ce ar putea sa fie? sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea
Garbu34752
In privinta cumpararii si montarii unei alarme as apela la o firma buna si la o alarma buna. Insa am o problema: am cumparat un Clio si vineri ma duc sa-l iau...insa din pricina faptului ca masina e in leasing ma obliga sa cumpar si sa montez alarma de la ei, 236 E. Alarma este Hornet si nu are optiuni gen: ridicarea geamurilor, senzor de perimetru. La banii astia ce alarma si ce optiuni as putea lua? :?:


Bafta! :bounce:
HalbaSus
Toate alarmele pot avea probleme:
stiu pe cineva care are Viper si cand dadea sa deschida usile acestea se deschideau si se inchideau imediat la loc (desi erau butoane diferite pt inchidere/deschidere)
Maica-mea are Ungo si uneori nu se poate decupla alarma sau daca porneste nu mai e chip sa o opresti... decat dupa vre-o juma de ora
So... e mai mult o chestiune de noroc... in general alarmele "stock" adica cele care vin ca dotare a masinii sunt cele mai bune, cu o exceptie: cea mai proasta alarma care am vazut-o pana acum e cea care vine stock cu unele modele de supernove... am condus o vreme varianta "clima" care avea si alarma montata pe ea din fabrica... groaznic... tzi se pornea cand era lumea mai draga, in trafic, cand se descarca bateria (lucru pe care nu l-am inteles cum de nu mai are baterie sa deschida usa dar are baterie sa trezeasca toata strada cu sirena smile.gif)
TheCube
QUOTE(Garbu34752)
Insa am o problema: am cumparat un Clio si vineri ma duc sa-l iau...insa din pricina faptului ca masina e in leasing ma obliga sa cumpar si sa montez alarma de la ei, 236 E. Alarma este Hornet si nu are optiuni gen: ridicarea geamurilor, senzor de perimetru.


Si eu mi-am luat un Clio in vara asta, dar l-am luat cu credit. Alarma mi-au dat-o si montat-o gratuit. Si pe mine m-au aburit ca valoreaza nu-stiu-cat, ca e buna, ca e facuta de Falcon (cei care fac si Viper); mi-am zis ca, daca tot e gratis, e ok.
Cand am fost la garaj sa-mi iau masina, am constatat ca nu are perimetru, nu ridica geamurile, si nu e Viper, ci Hornet (bine, e facuta tot de Falcon, asa ca n-am mai comentat, mi-au spus adevarul). I-am intrebat pe cei de acolo care e treaba si replica a fost "Ce vrei de la o alarma gratuita?". In fine, am vrut mai mult si am mai dat inca vreo suta de dolari pe un senzor de perimetru si un senzor de geam spart. Cat despre ridicatul geamurilor, mi-au spus cei de la falcon ca ar putea sa-mi faca, insa trebuie sa-mi traga niste fire inestetice prin portiere; m-am lasat pagubas, ca nu prea stau cu geamurile deschise.
Acum am probleme cu senzorul de perimetru; e mult prea sensibil, iar reglajul nu prea functioneaza. Nu il folosesc aproape niciodata, pentru ca m-ar lua vecinii la bataie. Bipaie la fiecare om ce trece la 1 metru de ea. Sau la orice masina ce trece la 2 metri!!!

QUOTE(Garbu34752)
La banii astia ce alarma si ce optiuni as putea lua? :?:

La banii astia? Adica 236 EUR? In primul rand alarma asta nu merita atatia bani. La banii astia poti sa-ti iei cu adevarat ceva bun.

Bafta!
Adrian45427
Am o alarma Ungo 8000(sau ceva de genul asta).
Si am niste probleme cu ea.
Stiti vreun service de alarme?
Merci.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.