Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bmw 320 d sa oprit din mers si nu mai porneste
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > BMW > Seria 3
Cosmin103672
Am un bmw 320 d septronic (cutie automata)nu pot so inping....mie mi sa oprit motoru din mers si nu a mai pornit dupaia sub nici o forma....dau la automat invarte motoru da nu mai porneste.ie nasol ca io nu pot so inping sa vad daca ar porni pt ca am cutine automata.Cam ce ar putea avea?


Multzumesc

Cosmin
DORU
Pt inceput, sa chemi o platforma si apoi s-o duci la service BMW pt o diagnoza electronica.
Lucian55
Mai are gaz ? smile.gif glumesc desigur..
Pune-o pe platforma, du-o la Bmw si iti vor spune cei de acolo ce are.
Cosmin103672
Era pompa de injectzie......sad.gif(( o groaza de bani ma costat.Oricum multzumesc pt ajutor.
A K U
Ce inseamna o groaza de bani? Cat? Ai luat-o noua sau second?
ionut83652
ce varinat e ala cdi sau ala tdi 130 cp sau 150?la ala de 150 este o problema cu T care iese din filtru (tur retur) se infunda si no mai ia ! eo mam ars de doua ori !sau injectia ! dar dac e cdi ci nu ai avut necazuri cu pornirea (noi lua mai greu) e senzorul de presiune din capatul rampei de rail !iar daca e tdi si nu mai vrea (nu mai aduce motorina) (dar invarte la automat) ori e partea electronica ori capul rotativ de la pompa de injectie!iar daca nu invarte in ambele cazuri e o problema elcetrica !vezi dac ajunge curent la electromotor !
ionut83652
si totusi recitind topicul tau daca e tdi(130cp) e pmpa (capul sau electronica) dac e cdi (150cp) vezi si garnitura la pompa de rail si pompa inpingatoare din rezervor (cad destul de usor) sau supa pompa de rail este o piesa mai micuta care are rol de supapa unicsens sa nu fie aia ! si sa scape presiunea inpoi sau fiind automata stiu car mai putea fi o problema cu cititorul cutiei de viteza(dar nu stiu exact sati explic)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.