Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pompa Servodirectie A4
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi
ciprian93848
Pompa servodirectie A4 dus. Papa. si pusi pe deasupra. Cati bani noua...nu prea as vrea sa stiu ca mi-e frica. Sh cat, de unde.
ionut83652
mai greu sh is tare mofturoase pompele la VAG !
Iliescu63885
M-ar interesa si pe mine cat costa noua pentru ca am impresia ca nici a mea nu o mai duce mult plus kitul de ambreiaj.
ionut83652
pompa intre 10-15 mil iar kitul de ambreiaj disk placa 9 mil rulment 4 mil iar volant (tinete bine) 19 mil sau kit disc placa volant 25 mil fara rulment!
HalbaSus
Cred ca si pompa mea servo va pica in scurt timp (se aude un huruit cand virez pe loc) am sunat la service si mi-au zis ca pompa e 15 milioane dar o iau la schimb pe cea veche si atunci costa 845 RON. Saptamana asta ma programez pentru o diagnoza (sau fiu sigur ca e de la pompa) si comand pompa.
Iliescu63885
Acelasi huruit cred ca il am si eu cand virez pe loc,un mecanic m-a sfatuit sa schimb uleiul de la servo inainte sa dau bani pe o pompa noua.HalbaSus dc ai putea sa-mi zici si mie unde te programezi la diagnoza si cam cat costa o astfel de operatiune.
Multumesc
HalbaSus
Pai m-am programat la reprezentanta, bine, "diagnoza" cred ca va fi mai mult una ochiometrica+auditiva... Am mai fost la un mecanic, care a verificat nivelul uleiului din pompa (asta am facut si eu si e OK), a observat ca face prea multe "bule" in borcan. A zis ca 80% e pompa dar nu poate garanta... acum ce stiu eu, poate o sa-mi verifice si furtune/semeringuri si ce-o mai fi pe-acolo, dar nu cred ca pe testerul computerizat o sa arate ceva.
Oricum iti recomand sa mergi la reprezentanta, chiar daca au de multe ori scoruri obscene e foarte posibil sa aiba si ei programul asta de schimbare a pieselor defecte (dai pompa veche si primesti aproape la jumat de pret pompa noua).
ionut83652
pompa de servo :chioar daca scrtie si baga presiune i se mai poate prelungi viata prin curatarea ei (schimbarea uleiului de 4-5 ori ) si o mai duce ! cand scrtie ori sau rupt paleti ori sau uzat cand scrtie la viraj maxim atunci e uzata si no mai duce mult cand scrtie cand iei de volan mai duce!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.