Help - Search - Members - Calendar
Full Version: logan 4x4
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
air_wolf




interesant. e ceva de genul SX4 sau Sedici. daca are transmisie de nissan si nu de mahindra, ar fi chiar ok.
_Theo_
parerea mea sincera e ca e o facatura!
ncristi
Ceva adevar se ascunde in acest zvon cum ca dacia ar pregati un 4x4. Nu stiu daca o sa arate asa sau altfel dar probabil ca dacia va scoate un 4x4 cu tractiune nissan pana in 2010 (probabil ceva pe platforma qashqai)...bineinteles cand aceasta platforma va fi suficient de ieftina smile.gif
DORU
Stiri in presa romaneasca aici:

http://www.evz.ro/article.php?artid=299968
RUE
sunt piete unde Hunday tucson 2.0 crdi este de la 14000 usd in sus, deci cam sub 11000 euro dar acolo nu sunt taxe vamale, doar comisioane mari.

asa ca chiar imi pare scump sa fie produs la noi un SUV dacia si sa porneasca mai mult de suma de 11 000 4x4.
marius68582
Parca mai exista un thread despre acelasi subiect pe aici pe forum...am pe undeva chiar si chopuri,le voi cauta sa le incarc aici.
Laurentiu_007
In primul rand cred ca numele de "Logan 4x4" nu este potrivit deloc. Daca se pastreaza acest nume ar trebui ca in acest caz sa fie caroseria Loganului sedan sau break, cel putin teoretic. Altfel s-ar putea crea confuzie.
In al doilea rand, daca se va stabili ca asa sa arate, nu m-as mira daca Hyundai ar acuza Renault de plagiat pentru ca in lateral in zona geamurilor seamana f. mult cu Santa Fe. Aminti-va ca atunci cand Fiat a lansat Panda itlienii au vrut sa-i spuna Gingo, insa Renault i-a amenintat ca ii va da in judecata daca nu vor schimba denumirea, pentru ca Gingo aminteste oarecum de Twingo. Deci daca pentru atata lucru Reanult a facut "gura", in situatia Daciei lucrurile ar fi serioase.
RADU103743
Masina arata bine in opinia mea.Chiar daca nu ar avea aptitudini mari off road totusi este un SUV.Iar putini chiar isi doresc un 4x4 autentic gen patrol....nu ar avea sens.

Daca ar scoate masina anu asta maxim la anul atunci ar fi un succes rasunator...ar sparge concurenta.Insa daca se va lansa in 2010 va fi deja depasit(noile generatii de suvuri vor aparea pana atunci) si va fi cv in genul logan...o masina corecta la banii ei dar cam ...atat.Pacat..daca arata asa ar avea un potential imens...dar parca de-a naibii nu se grabeste renaultu sa faca treaba...volkswagen la 5 ani dupa preluarea skoda a scos octavia.Renaultu la 8 ani a scos doar logan.asta spune totul.
szabo102121
Sunt eu nebun, sau arata ca un golf 5 putin modificat!??
Oricum, daca il scoate asa, va trebui sa aibe o alta denumire, daca va fi tot Logan, va avea doar garda la sol marita si tractiune integrala (in traditia celorlalte 2 modele suplimentare Logan.
ValiR
Nu cu Golf V ci cu Qashqai, ceea ce e intr-un fel de inteles.

( http://www.netcarshow.com/nissan/2007-qashqai/ )

Oricum pana va apare mai e ceva si pana la urma un 4x4 ieftin n-ar fi rau biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.