Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Baieti ajutati-ma.
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Aro
CONDLAUR
Am un Aro 10 si o Dacie Sport.
Caroseria de la aro e varza dar motorul bun. La Dacie e tocmai invers.
M-am intrebat daca a-si putea pune motorul de Aro pe Dacie (din cate stiu de pe siteuri ca ambele masini au aceeasi motorizare dar tractiuni diferite). Oare cum sa pun motorul ca trebuie sa pun si cardanul pe caroseria de Dacie. Dati-mi un sfat, vreau sa fac o mica modificare : tractiune spate la Dacie dar nu stiu daca va reusi. Nu ma pricep la faza cum sa montez suspensiile de Aro pe Dacie. In primul rand daca e posibil d.p.d.v. tehnic???? Ma bat toata ziua in cap :bash: cu problema asta.
Ajutati-ma, va rog.
stelian61244
nu cred ca renteaza sa faci o dacie berlina cu tractiune spate deoarece ai prea multe de modificat la caroserie si la sistemul de esapament , motorul poti sa-l pui fara probleme dar pe cutia normala de dacie, eventual poti sa le pui cu totul asa cum le iei de pe aro pe o dacie papuc cu tractiune spate sau 4&4.
werner64006
Pe caroseria de Dacia Sport oricum nu merge tractiunea de la ARO 10. O modificare nu are rost, masina devine prea grea si chiar daca va avea 4x4, o sa fie prea joasa.
A existat un prototip, caroserie Dacia pe sasiu ARO 10.
werner64006
Alta poza!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.