Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ambreiaj Golf 4 TDI
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Zsigmond103503
Am 2 probleme cu masina:
Se intampla (mai mult parintilor pentru ca ei folosesc masina smile.gif ) sa se blocheze pedala de ambreiaj, care isi revine la normal numai dupa un timp de circa 5-10 minute.
Ultima oara cand s-a intamplat nu se mai putea baga in viteza 1, problema care persista si acum (aceasta fiind a doua problema). Am dus masina la service, cica e ceva in cutia de viteze care blocheaza viteza 1, precizez ca in celealte viteze merge fara nici o problema.
Am 2 intrebari: ce poate cauza bocarea pedalei de ambreiaj si 2. se poate sa fie ceva in cutia de viteze si totusi sa mearga fara probleme in vitezele 2->5???
air_wolf
o gramada de lucruri pot fi cauza. furca, timoneria (cea mai buna treaba ar fi sa fie timoneria), resturi de metal in cutie, cilindru blocat, cablul, pedala...
ai zgomote in cutie? se aude ceva aiurea de la ea? ambreiajul fluiera? daca n-ai zgomote in cutie nu cred sa fie de la cutie.
fara masina pornita intra in toate vitezele si se blocheaza pedala?
Zsigmond103503
Din cutie nu am observat sa iasa vre-un zgomot, ambreiajul nu fluiera, nu imi intra in viteza 1 nici cu masina oprita.
Deci faza cu ambreiajul se intampla din-cand-in-cand, acum merge ambreiajul, dar de cand s-a intamplat ultima data faza nu mai intra in viteza 1.
air_wolf
verifica timoneria.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.