Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Memoria defectiuni?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
serestely94734
La sevice cand se citeste memorie de defectiuni apar automat locul exact al defectiunilor?Adica daca mie imi suna ceva la masina in mers la peste 80 km/h se vede exact de unde la service?
Kun95299
Pai, nu are masina pe toate partile senzor sad.gif Gandeste-te ca e construita din cateva mii de piese.
Diagnostizarea pe computer o i-ti arata cateva chestii, da nu poate sa-ti furnizeze toate informatiile. Mai avem de asteptat pana sa ne zica calculatorul de bord care bucsa e stricata.
serestely94734
Dar cred ca pe angrenaje tip:motor,cutie viteza poate zice calcu ce probl sunt nu??
serestely94734
Pt. ce parti componente ale masini este aceea memorie de defectiuni?? Stir careva? doru.....
onet_bogdan
Computerul de bord monitorizeaza senzorii de presiune ulei, temperatura apei, circuite electrice. In momentul in care se intampla ca un senzor sa sesizeze ceva anormal se inregistreaza in memoria computerului ce senzor/ce a detectat interpretarea ramane sa o faca mecanicul auto care stie unde se afla acel senzor si ce poate cauza problema.
Kun95299
Serestely, inca n-ai fost la Proton? Eu i-am vizitat sambata trecuta. Mi-a murit bateria si n-am mai reusit sa pornesc masina. Nici avariile nu-mi mergeam. Am tractat masina pana la ei..Au fost ff. de treaba si m-au rezolvat repede.
Radu97668
Kun, cum ti-au rezolvat problema? acelasi lucru am patit si eu odata si m-a ajutat cineva sa pornesc dar pana la service s-a incarcat bateria si acolo mi-au zis ca nu are nimic. asta s-a intamplat acum mult timp si de atunci nu am mai avut probleme
serestely94734
Pai nu am fost Kun inca ca stii tu cum e trebuie timp si vin si sarbatorile.Saptamana viitoare imi fac programare la auto FYG ca au program prelungit.
Kun95299
Radu, la mine a fost nevoie de inlocuirea bateriei. Am incercat si eu sa pornesc de la alta baterie si am reusit, insa dupa 30 minute la 2500-3000 rot/min n-a incarcat nici atat incat sa-mi mearga avariile.
Nici acum nu inteleg de ce mi-a murit bateria...ok, l-am fortat un pic acuma 6 luni (am pornit un tractor cu el tongue.gif ), dar pana acum chiar n-am avut probleme cu el. La Proton mi s-a verificat tot si nu au gasit nici un consumator defect. Bateriile Bosh (poate si alte marci) au un indicator care e verde daca acumulatorul e ok, cred ca e galben daca are nevoie sa-i pui apa destilata, negru daca ii mort (si poti incerca reincarcarea dupa ce adaugi acid intr-un service binenteles) si parca alb daca poti sa-l arunci.
Eu am avut negru, dar am preferat sa iau unu nou, pt. ca oricum avea deja 4 ani, si o baterie tine in mediu 5 ani.
Serestely, sa nu uiti sa scrii aici impresiile de la AutoFyg
serestely94734
kun maine o sa sun sa-mi fac programare la AutoFyg. Si am si o cunostinta la magazinul lor de piese de pe M.Gorki.
ionut83652
ca sa te lamuresti tot ce e elctronic are senzor astia monitorizeasa partile vitale ale masini cum ar fi apa uliul nivelui de aer si combustibil in motor axul cu came franele instalatia de supraalimentare (daca e cazul)instalatia electrica si nivelul lichidelor in rest e doar mecanica nai treaba cu senzori!
serestely94734
Pana la urma am fost azi la AutoFyg la constatare,amabili si promti pana in prezent mi-au zis ca un rulment de pe roata fata stanga e problema si mi-l schimba maine seara. Mi-au propus un rulment SKF(suedez) cica cel mai bun care il au ei si ma costa rulmentul cam 210 RON(inclus TVA). Ce parerere aveti e scump rulmentul sau nu? Este bun SKF-ul?? Mi-a spus ca are si rulment mai ieftin la 140 ron dar ca pe SKF imi da garantie?!
Alex79127
Am schimbat rulment pe fata la un Opel Vectra, SKF si cred ca am dat 350 RON, deci nu este mult. La rulment conteaza foarte mult modul in care este montat, daca bate cu ciocanul in el in cateva luni il schimbi din nou.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.