Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dacia Logan serie limitata
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
Daniel65671
Dacia lansează, în aprilie, două serii limitate pentru întreaga gamă Logan: Logan ABS Plus și Logan Easy, se arată într-un comunicat al companiei. Seria limitată Logan ABS Plus este disponibilă, din această săptămână, în toată rețeaua comercială Dacia. Construită pe baza versiunii berlină, Preference, Logan ABS Plus este echipată cu ABS, proiectoare de ceață (în serie) și airbag-uri laterale (opțional). În plus, clienții pot beneficia de aer condiționat și radio CD, opțional.

Seria limitată Logan Easy va fi comercializată începând cu 9 aprilie 2007 la toate punctele de vânzare Dacia din România. Concepută pe baza versiunii Laureate, Logan Easy este dotată în serie cu trei tipuri de accesorii: pentru protecție (alarmă, kit radar de recul), pentru confort (cotieră centrală, covorașe de cauciuc) și pentru design (ornament pentru eșapament).

Rompres
gabi4
ce sa mai....ornament pentru esapament blush.gif
nu stiu ce inseamna kit radar de recul...ca de restul superdotarilor is lamurit
M A R I A N
Gata, au facut-o BMW!
Da un ESP, discuri de frana pe spate si niste motoare mai ca lumea nu pot sa puna? blush.gif
Lucas
Mamaaa. Nu am crezut ca o sa ajung sa aud asa ceva...serie limitata si de fapt sunt niste prostioare inafara de airbag-urile laterale. Cand am vazut titlul , repede am si intrat pe topic...am crezut ca cine stie ce Logan sportiv o sa fie...suspensii sport , discuri pe spate, o culoare speciala , jante cu un alt design , airbaguri laterale+ cortina , climatronic etc. Cred ca am fost prea visator. Oricum editiile astea doua limitate sunt super cool smile.gif Ornament pentru esapament smile.gif))) . Oare o sa puna din ala din piata care rugineste dupa 3 ploi ? smile.gif)
HalbaSus
Adevarul e ca sunt penibili cei de la dacia... mai urmeaza serie limitata care sa aiba mileuri standard si abtibilde cu nike la optionale... eu inteleg ca e o chestiune de marketing dar parca totusi suna ca naiba...
Alexandra97341
Totusi ce e ala kit radar de recul? blink.gif
Andrei55037
QUOTE(Alexandra97341)
Totusi ce e ala kit radar de recul? blink.gif

Cred ca sunt senzori de parcare pt ca detector radar nu-i trebuie biggrin.gif .
DRAGOS
kit radar de recul=senzori de parcare.
Cat despre "editia limitata" sunt intr-adevar penibili, chiar daca imi place loganul la faza asta cei de la dacia chiar au dat cu stangul in dreptul. Asa ceva nu am mai vazut..editie limitata cu ornament esapament ca optional pt design blink.gif
szabo102121
Super tare!!! Are ornament de esapament!!! WOW!!!
Asteptam cu nerabdare lansarea urmatoarei serii limitate de la LOGAN:
pampararampam band.gif
....LOGAN Ssupeeeer-SPORT, care va fi dotat suplimentar cuuuuuu..... tinetiva bineeeee.... ELERON (STANDARD!!!), si optional va putea fi dotat cu detector de radar!!! band.gif

Mi-e rau. Astia de la Renault vor cu adevarat sa faca din rahat bici. Dupa cum spunea Lucas, nu-s in stare de un climatronic, de airbaguri cortina, sau chiar ESP, dar preturile devin usor comparabile cu marci mai bune care ofera toate astea. :romania:

Dupa LOGAN sport ar trebui sa lanseze o versiune cabrio, cu hardtop demontabil rapid (capota prinsa in 4 puncte cu piulite-fluturas) si care va costa 20000 de euro.

Scuze daca am suparat pe cineva da nu m-am putut abtine)
_Theo_
o idee foarte buna este cea cu covorasele de cauciuc! este de departe cea mai semnificativa imbunatatire a loganului! acum ma duc sa-mi cumpar unul! ia spuneti-mi voi mie, la marci mai consacrate va dau covorase de cauciuc (procurate din targ!) ?! eram sigur! DACIA RULEAZA! blink.gif penibili...ajung iar sa faca precum cu Solenza Europa.
Stefan31204
Super tare faza cu dacia.Oricum...stiu marci mai puternice care pun la dotari:al treilea stop spate, lampa portbagaj, temporizator parbriz etc...asa ca n-ar fi nici primii nici ultimii.
Penibili oricum...isi bat joc de noi astia de la renault, pacat ca sunt oameni care platesc asa ceva. :minigun:
ovidiu86744
La soacra mea la tara e plin de loganuri. Sa vedeti voi cum pun sapele in portbagaj si pleaca cu loganul la prasit. Asa ca eu stiu cui sunt dedicate editiile astea limitate. whistling.gif
A K U
Ovidiu are perfecta dreptate. Toate prostiile astea de marketing de tot rahatul au un public tinta. Si sa nu va ganditi ca nu functioneaza.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.