Help - Search - Members - Calendar
Full Version: pareri urgent !
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
Marius Valentin102092
Salutare, oameni buni! Imi caut o masina de o luna de zile. Ma dor ochii de vizulaizat anunturi pe net si picioarele de batut aleile targului din Vitan. biggrin.gif . Am 7.000 euro maxim si, ieri, am gasit, printr-o cunostinta, un Logan. Masina este supe ringrijita, fabricata in decembrie 2004, primul proprietar, are 16.300 km rulati, servo frana, servo directie, aer conditionat, toate geamurile electrice, aer conditionat, doua airbaguri, jante aliaj, inchidere centralizata, alarma, oglinzi electrice, etc. Varianta de motorizare este 1,6 MPI. Mai este inca in garantie pana in decembrie anul acesta. Vreau si va rog sa-mi dati sfaturile voastre. S-o cumpar? Pretul este de 6.500 negociabil. Tin sa mentionez ca am incredere in cel care o vinde. Dar merita masina acesti bani? Care ar fi consumul ei si ce cheltuieli d eintretinere cere? S-o cumpar sau sa ma orientez pe ceva SH la banii astia? Mai trebuie sa adaug ca eu sunt incepator, abia am inceput scoala de soferi, tot pe Logan.Maine trebuie sa ma decid, de fapt, nu sunt obligat s-o cumpar, dar ma tot gandesc si razgandesc de ceva vreme si in ritmul asta imi cheltui si banii. biggrin.gif .Multumesc anticipat tuturor pentru pareri!
gabi4
mi se pare un pret bun. la kilometrii aia ii ca noua. si motorizarea este buna, dotari suficiente.
Marius Valentin102092
si totusi, cei din jurul meu au pareri impartite. sunt sfatuit ba sa cumpar loganul, tocmai prin prisma raportului pret-rulaj-dotari; fie sa ma orientez catre marci SH straine.
Baby Blues
Depinde ce vrei de la masina. Vrei spatiu, consum mic, etc. Daca esti tanar parerea mea este ca ar trbui sa-ti iei un sh din clasa mica. Aici ai o foarte mare libertate de alegere. Oricum la banii aia mai bine iei un Fiesta, Corsa, etc. din 2002-2003.
Daniel65671
Imi permit un sfat generic: decat o masina de marca, dar mai goala, mai bine una mai putin recunoscuta (cum e Loganul) dar mai bine dotata.

In plus, pe langa costul de achizitie, o data la inceput, trebuie sa te gandesti daca poti suporta costuri ridicate la intretinere (consum, revizii).

Deci, eu personal iti recomand Loganul.
adi.mitrea
Și de diferența de bani, până la 7.000, îi pui și o instalație GPL. Nu te va dezamăgi mașina!

16.500 nu sunt 165.000, deci eu zic să uiți de mașini nemțești "bune", aduse "de afară", mânărite la noi.
Baby Blues
QUOTE(adi.mitrea)
Și de diferența de bani, până la 7.000, îi pui și o instalație GPL. Nu te va dezamăgi mașina!

16.500 nu sunt 165.000, deci eu zic să uiți de mașini nemțești "bune", aduse "de afară", mânărite la noi.

Foarte pertinenta parerea daca nu poti tu sa mergi sa o aduci si sa stii exact ce "hibe" are.
chevy
Eu te sfatuiesc sa te uiti si la Chevrolet Kalos. Nu este scumpa intretinerea si chiar este mai bine dotata. Poti sa-l iei si in garantie.
air_wolf
daca stii masina si proprietarul, o poti lua. nu te baga la un sh necunoscut.
Mihai63349
La banii astia nu m-as gandi la altceva. Masina e aproape noua. Si se arata destul de fiabila, dupa ce am citit in ultimul timp.
octavian90591
La banii astia ai putea gasi un Hyundai Accent destul de nou;asta daca vrei ceva de aceeasi clasa cu Loganul
air_wolf
destul de nou inseamna cu peste 80.000 rulati. gindeste-te ca eu cer fiat 5000, tot din 2004 dar cu 130.000. merita loganul diferenta de bani? mertita, dar nu pentru ca are km mai putini ci pentru ca STIE ca are km mai putini. ca intretinerea e facuta la amindoua la fel el n-are de unde sa stie si nici nu cred care 100% incredere.
marius, la un singur lucru sa fi atent: chiar daca masina sta, uleiul se schimba la 10-15K sau O DATA PE AN! de asemenea cind o iei nu te zgirci si schiba complet toate zemurile (inclusiv lichid de frina)
r4mp
Pai daca faci scoala pe logan, sti deja cum e in aceasta masina.. O sa iti fie foarte usor dupa ce iti iei carnetul. La intretinere loganul e cam imbatabil .. si absolut incomparabil cu aproape orice alta straina sh..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.