Help - Search - Members - Calendar
Full Version: se aprinde masina cu cheie cind e motorul rece
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
sergiu1
este un vectra c 2,2 dti din 2002. cind pornesc masina dimineata ,dupa circa 5-6 sute de metri de mers ,se aprinde becul --masina cu cheie,iar masina nu mai trage normal ,iar daca vreau sa accelerez nu mai vrea si tinde sa opreasca. dupa citeva minute,cind motorul se mai incalzeste,nu mai face nimic,merge foarte bine,nu se mai aprinde nimic. am verificat 2 zile la rind si acelasi simptom,care se manifesta in primele 5 min.cind motorul este rece.cind e cald merg si cu peste 150km la ora si totul e normal.

vreo idee, despre ce poate fi?daca era vreun furtun,egrul sau debitmetrul era normal sa-si mai revina?
maiandrei
Pot fi mai multe cauze. Trebuie citita eroarea pe tester.
Mergi la un service sau da-mi un PM.
sergiu1
QUOTE(Marius103176)
Pot fi mai multe cauze. Trebuie citita eroarea pe tester.
Mergi la un service sau da-mi un PM.




am fost la tester ieri si aveam 2 coduri de la egr.culmea ca ieri de cind am pornit-o nu a facut nimic pina m-am intors. cu 2 zile in urma facuse in primele 5 minute dupa pornire.ne-am uitat si la egr la partea mecanica dind capacul acela lateral jos,totul parind a functiona normal,adica cursa la secerea aia sau ce o fi fiind facuta cap-coada.sa fie cauza ca masina a stat nemiscata 2 saptamini?pina acum nu a mai facut asa.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.