Help - Search - Members - Calendar
Full Version: tuning Opel Vectra 1.6 16V
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Tuning > Engine
Alexandru102908
Va rog a ma ajuta si pe mine! ... am un Opel Vectra 1.6 16V ... cred k este cea mai proasta alegere motor mic, caroserie mare, prea mare pt motoru ala. putetzi sa mi spunetzi va rog ce i as putea face sa o urc d la 105 CP macar la un 150 - 160 CP ... multumesc anticipat!


am si eu 2 filmuletze interesante cu Opelul meu biggrin.gif

http://www.youtube.com/watch?v=RCknDRuWpEM

http://www.youtube.com/watch?v=GOxNPli_mhA
Mariustom
D-le Alexandru, cel mai bun ajutor pe care ți-l putem oferi este să citești cu atenție topicurile care descriu engine-tuning-ul din această arie.
După ce vei citi, dacă mai ai nelămuriri, atunci poți posta întrebarea/întrebările tale.
Spor la citit biggrin.gif arigato.gif

PS: cele două filmulețe arată cum NU trebuie circulat. Cel mai bun exemplu este accidentul din Mamaia (parcă), cu 4 tineri decedați, 3 pe loc iar ultimul după aprox 2 săptămâni de chin blink.gif
Oricum, sfatul nostru este să-ți temperezi hormonii.
A K U
Poate ar trebui sa te gandesti mai intai ce ti se poate intampla (sau ce li se poate intampla altora) la 140 km/h in oras. Power slide-uri in trafic? Se pare ca unii nu invata nimic din tragediile care, din nefericire, au loc din ce in ce mai des. :bash: :evil: :minigun:
HalbaSus
1. Te rugam sa eviti limbajul de mirc (k, d, etc) si incearca sa scrii cat mai corect.
2. Pe langa faptul ca e iresponsabil sa mergi cu viteza aia in oras ceea ce ai facut tu nu se numeste powerslide... se numeste scartait de cauciucuri in curba si o consecinta a subvirarii tipice masinilor cu tractiune fata... pentru a face powerslide ai nevoie de o masina cu tractiune spate sau... sau mai bine nu dau detalii pentru ca cine stie ce idei iti dau.
3. Sa aduci un motor de 1.6 105 cp la 150 cp este practic imposibil, spun "practic imposibil" deoarece modificarile necesare implica un cost mult mai mare decat vanzarea masinii si cumpararea unei alte masini cu 150 cp. Prin modificari "decente" (chip + filtru sport + evacuare) o poti duce spre 120 cp dar nu mai mult.
florin55503
e o masina destul de grea pt motorul asta. asa cum a spus si halba nu prea ai ce sa ii faci, fiind unul aspirat.

pe bulavardul ala spre casa presei libere pe sensul pe care mergeai tu au murit fff multi in accidente de masina. daca te uiti cu atentie o sa vezi la un moment dat ca niste copaci sunt retezati. in urma accidebtului au ramas niste tipi paralizati
A K U
Prietena unei cunostinte este de cateva zile in moarte clinica. Pe la 1 noaptea, la un semafor pe Grivitei, a intrat unu' cu un BMW in ea, din spate, cu 150 km/h. Are (avea) 28 de ani si urmau sa se casatoreasca la vara...
Alexandru102908
blink.gif aceste mesaje nu fac decat sa ma inspaimante si credetzi ma ca de knd mi am recuperat carnetul biggrin.gif nu am mai gresit grav in trafic ... probabil sunt hormonii care isi spun cuvantul ... multumesc pt raspunsurile dvs si pt sfaturi ... i stick around wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.