Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cadillac Eldorado '75
Masini.ro Forum > Masini.ro > Retro & Concept cars
Voic
Postati aici tot ce stiti despre aceasta masina, de unde as putea sa cumpar o asemenea masina, evident la mana a 2-a si cam cat ar costa...
FLORIN2
In primul rand e cam urata masina dar fie, stii tu ce stii. Eu fac colectie de situri complete cu masini vechi in special americane si am gasit in special cabrioleturi cu preturi de 4.500-8.000 in stare super(restaurate sau originale ca din cutie) cu motoare desigur de 7.5 L V8 si modele mortuare de la 1.500$ in sus.
Insa pe-aici nu ai prea multe sanse sa gasesti asa ceva, desi eu am gasit unele chiestii americane la care nici nu visam sa vad pe viu in tara. Succes daca iti iei asa ceva si tine-ne la curent cu achizitiile tale. florin_cars@yahoo.com in caz de ceva.........
iulian3
In legatura cu masinile americane pot oferi informati despre orice masina.Daca exista ceva intrebari,nelamuriri legate de masinile americane spuneti-mi si voi incerca sa raspund.Pt intrebari in persoana va puteti adresa la iulygm20@yahoo.com sau iulian20081@aol.com Astept ...!
iulian3
Aduc la cerere in rominia orice tip de piesa pt masinile amerikane.Toate modelele... Preturile cele mai mici.Mult sub pretul la care se gaseste la reprezentanta!!!!!!!! Pt informati iulygm20@yahoo.com sau iulian22081@aol.com tel.001 313 598 0854
GARANTEZ CELE MAI MICI PRETURI!!!
Laurentiu_007
E super misto masina, insa la fel cum au spus si ceilalti sunt slabe sanse sa o gasesti in tara.
Cred ca am pe acasa cateva articole cu date despre Eldorado din '75.Ma voi uita si daca gasesc ceva , te anunt.
Laurentiu_007
Este in revista Auto Mondial nr 67(septembrie 2002).Daca vrei intra la www.automondial.ro si vezi cum poti lua o revista.
A Go Go
Pentru Voic

Cadillac Eldorado decapotabil ,culoare neagra.
An fabricatie 1976.
2 usi
AC
Geamuri electrice
Scaune electrice
Servo
Sitsem de croasiera
VIN:6I67s6q115655
Pret: $ 6500
Monticello, Indiana
Tel:+ (574) 583-4577 numai intre 14:00-18:00
Tel Alternativ: + (574)-583-8762
Masina poate fi vazuta la www.yahoo.com la rubrica auto /classifieds la marcile Cadillac Eldorado pe prima sau a doua pagina astazi Aprilie 29.
Voic
Anunturi dinastea am vazut si eu multe prin america, dar ma intereseaza aici in europa daca gasesc. Modelul pe care il vreau e eldorado 75. Prin romania nu stiu daca gasesc asa ceva, poate prin germania... deci daca vedeti vreun anunt .. anuntati-ma
Marius18
ash vrea si eu sa aflu cate ceva despre suspensiile alea cu aer care fac sa sara mashina.,. cadilaac in special... cat costa??
ce consuma?
sunt dotari standard?
Vreau sa-mi aduc din germany vedetzi shi voi www.mobile.de
G e o r g e
sunt suspensii hidraulice, adica cu lichid, si costa deastul de mult, pt ca sunt custom made.
guerilla
Salutare Voic
Uite ca ti-am gasit masina pe care o cauti
www.california-import.com (Belgia)
spor la cumparaturi.
FLORIN2
Marius suspensiile alea sunt intr-adevar hidraulice si masinile echipate cu asemenea suspensii se numesc Lowridere si fac toate miscarile ce-ti trec prin cap. E vorba de 2-6 pompe hidraulice ce se monteaza in portbagaj de-obicei, ce functioneaza cu ajutorul a 4-8 acumulatori de masina situati tot prin portbagaj si care dupa o partida buna de zbenguiala se pun la incarcat pt a doua zi
Aceste pompe primesc comanda de la un dispozitiv(ca o telecomanda dar cu fir) cu multe switch-uri ce deschid/intrerup diferite circuite de la pompe pt a controla cum vrei sa se miste masina. De la pompe pornesc conducte cu lichid hidraulic/ulei la fiecare telescop de la roti. Aceste masini nu mai au suspensii normale cu arcuri, doar pe acele telescoape speciale sta masina. In State sunt cele mai ieftine sisteme de lowrider, totul e sa reusesti sa le aduci si sa ai banii, pt ca in Europa sunt f. scumpe, doar in America a aparut sportul asta si la cate lowridere sunt acolo e clar ca de-acolo trebuie sa te gandesti sa le iei.
O corectie: nu Cadilacurile sunt renumite ca masini lowrider ci Chevroleturile Impala din 62-64(6 stopuri rosii rotunde), daca tii minte clipul Dr. Dre - Still Dre + alte clipuri cu negri si cel de la noi cu N&D unde apare un Mercury Comet din 1965 unde momentan acesta detine recordul ca fiind singurul din tara, asa ca daca vrei sa-ti faci un lowrider, abia asteptam cu totii sa-l vedem prin tara.

[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2004-01-16 02:02 ]
Echo
Ce idee sa faci un Comet lowrider..., Comet-ul e un muscle car, fratele lui Fairlane, clasa medie, nu fullsize de genul lui Galaxie, sau Impala (ca tot veni vorba). Despre Eldorado, daca ai bani de el trebuie sa te gandesti serios si la banii pe care ii vei baga in el, piese, benzina (455 inchi cubi papa nu gluma), E o masina clasica, deosbita,(cu tractiunea pe fata), dar nu pt. Romania.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.