Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Telecomanda Aveo...
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Chevrolet
Laurentiu99665
Salut ...tuturor!
Acum cateva zile, incercand sa deschid portbagajul, a pornit „alarma silentioasa“, cum o numesc ei! Surpriza! Desi in carte scrie ca se aprind doar avariile, acestea s-au aprins, dar si cu un semnal sonor, nu foarte puternic. Am inchis portbagajul, dar nimic, continua sa chitaie! Am inchis din telecomanda de pe cheie, atunci a tacut. Toate bune..., dar de atunci nu se mai deschide portbagajul din telecomanda cheiei, ci doar din interior! ...poate imi scapa ceva... Mersi pentru orice sugestie!
chevy
Portbagajul nu se deschide cu cheia sau din interior?
De cand se deschide cu telecomanda? Ce echipare ai?
Adrian101433
La Aveo sedan, portbagajul se poate deschide cu:
- cheia in mod clasic
- din interior, de pe usa sofer
- din butonul special prevazut pe telecomanda
Pentru ultima varianta trebuie tinut apasat butonul mai mult de 3 sec., altfel nu se deschide. E o masura de siguranta pentru a nu deschide accidental portbagajul si sa-ti gasesti masina praduita. La deschiderea portbagajului prin aceasta metoda se aude un semnal sonor similar cu cel de la armarea alarmei, probabil pentru a atentiona ca s-a deschis portbagajul. De asemenea, daca alarma era armata inainte, la deschiderea portbagajului din telecomanda in mod logic alarma nu va "urla".
Alarma integrata din fabrica e mai mult decat suficienta. Actioneaza la deschiderea frauduloasa a oricarei usi, a capotei si a portbagajului. In plus imobilizeaza motorul. Practic nu se mai alimenteaza nimic cand alarma este armata. Sunetul produs de ea este suficient.
Nu sunt adeptul alarmelor pe vibratii la care daca se usureaza un caine pe roata masinii trezeste 4 cvartale... :bash:
Adrian101433
QUOTE(Laurentiu99665)
Toate bune..., dar de atunci nu se mai deschide portbagajul din telecomanda cheiei, ci doar din interior! ...poate imi scapa ceva... Mersi pentru orice sugestie!


Becul de pe telecomanda se aprinde cand apesi butonul pentru portbagaj?
Daca nu, e din telecomanda si mai mult ca sigur butonul nu mai vrea sa faca contact.
Daca da, incearca sa armezi alarma (incuie masina de pe telecomanda) si sa deschizi portbagajul din telecomanda. Daca nu merge, incearca sa-l mai deschizi o data din cheie in aceleasi conditii si pe urma dezarmeaza alarma. Poate s-a zapacit cumva algoritmul alarmei... Mai poti incerca sa scoti borna de pe baterie, sa atepti cateva minute si sa o pui la loc.
Laurentiu99665
Maine am sa incerc sa ma „joc“ cu cheia la portbagaj, poate își revine, acum s-a facut noapte. Ledul de le telecomanda se aprinde, butonul functioneaza, doar atat face, ....aprinde ledul smile.gif, poate a uitat ceva! Mersi pentru idee!
Laurentiu99665
Am incuiat, descuiat cu cheia, i-am facut acelasi lucru din telecomanda, iar in final portbagajul se deschide din telecomanda smile.gif. Mersi pentru sfaturi!
alex-179
Daca nu merge si nu merge, ca orice device electronic, mai trebuie restartat oleaca din cand in cand, asta insemnand sa-i scoti o borna de la baterie pt cca 1 min.
Dar dupa asta tre sa te uiti sa vezi ce tre sa faci pt relanti,.....citeste si tu topicurile ca o sa gasesti toate inform. de care ai nevoie.
Daca nici asa nu merge, at .........go to service
Adrian101433
Laurentiu, cu placere!
Alex, s-a rezolvat aplicandu-i acelasi "tratament" ca acela care l-a adus in situatia de mai sus... wink.gif
octavian67510
..fleacuri...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.