Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vreau sa pacalesc gps
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
popescu101132
oare ma poate ajuta cineva?...as vra sa pacalesc acest sistem gps...se poate?..contracost desigur
G e o r g e
eu unul n-am intels nimic ... blink.gif
MotorHead
Eu cred ca vrea sa faca soft-ul sa-i arate alta locatie decat cea reala biggrin.gif

Daca doresti sa "pacalesti" soft-ul prin crack-uire, nu asta e forumul unde sa obtii infrmatii din astea.
air_wolf
ai gps pe masina si vrei sa-l pasezi? biggrin.gif
wxr
Eu inteleg ca ai pe masina de serviciu sistem de urmarire, si vrei sa-l pacalesti ca sa tragi chiulu sau sa folosesti masina si in scopuri personale smile.gif

Raspuns: NU SE POATE

Clarificari:
1. Nu se poate pentru ca nu e etic.
2. Nu se poate pentru ca e foarte greu. Sin cand e destul de greu sa nu merite, atunci nu se poate.
eddie
Vrei sa mergi cu ea sa nu fii depistat ? :angel:
Ai o masina GPS pe ea,de-aia cu perii,de curata strada si vrei sa nu te vada nea Prigoana ca nu iti faci treaba ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
TLS-09
Si daca vrea sa o fure? adica aplic principiul"In Anglia prezumtia de nevinovatie functioneaza perfect doar pana in momentul in care se descopera ca esti irlandez".
air_wolf
daca gps-ul se dezactiveaza ai alerta instant!!! plus ca modulul poate afla starea bateriei, cite opriri/porniri ai avut, ce usa/geam e deschisa, cit timp a stat deschisa etc. practic se poate urmari TOT!
A K U
N-ai cum. Sistemul ala stie absolut tot ce faci tu in/cu masina. De obicei se monteaza pe masini care transporta valori si e foarte destept.
lucian39229
nu va suparati pe mine :wave: dar cred ca postul asta e ca zicala aia
"un prost arunca un bolovan in lac si 10 destepti il cauta '' sau cam asa ceva
nu vedeti ca e scris la misto nici un reply de la el
OaneA4
POPESCU iti urez bafta biggrin.gif . Sper sa reusesti sa-l pacalesti blush.gif
cavalyere
cred ca se poate gaseste un programator(student) pe la o fac de calculatoare si s'ar putea sa te ajute. E foarte etic ceea ce vrei sa faci atat timp cat iti faci meseria bine. sa nu UITAM de softurile CRACUITE de la noi de acasa.
Sper sa gasesti pe cineva care te poate ajuta. :brave:
TLS-09
Eu ma incapatanez sa raman la ideea din postul meu anterior si ii recomand sa-i spuna totusi studentului inainte de a-l ajuta ca pedeapsa pentru complicitate are aceleasi limite ca si aceea pentru autor. biggrin.gif
popescu101132
sa va explic cum sta treaba...intradevar mi-a fost montat gps pe masina de serviciu...nu transport valori,nu vreau sa o fur,nu vreau sa ies cu ea din tara si nici sa trag chilul...doar ca nu imi place ideea de a fi urmarit...si vreau sa imi bat joc de ei cu gps-ul lor...masina este un opel vectra (pt cel care zicea ca ma plimb cu masina de salubrizare)!
A K U
Daca nu-ti convine ca esti urmarit in masina de la firma, da-le-o inapoi si zi-le "multumesc, dar nu vreau masina moca de la voi ca are GPS" blink.gif .
Cristi86127
Esti tare... biggrin.gif
Am intalnit multi care si-au pus intrebarea asta dat fiind faptul ca am lucrat la o firma care producea si comercializa astfel de sisteme de logistica si siguranta prin GPS.
Depinde de sistem, sunt din ce in ce mai sofisticate si e din ce in ce mai greu sa fie dezactivate, mai ales ca sunt montate destul de ascuns.

1. Intrerupe alimentarea
Inutil...are baterie de backup si o sa trimita alarma de baterie decuplata/descarcata (asta daca sistemul are si GSM/GPRS) dar mai inainte de toate o sa-ti blocheze motorul (demaror sau pompa de injectie).
De asemenea arhiva de pozitii/traseele parcurse sunt memorate in memoria sa interna si in functie de tipul de memorie se pot pierde sau nu...mai degraba nu. biggrin.gif

2. Ecraneaza antena GPS
Nu rezolvi mare lucru, comunicatia GSM/GPRS va functiona in continuare si in afara de pozitia masinii restul parametrilor vor fi memorati si transmisi la centrul de logistica/firma, de asemenea instant poate trimita alarma de pozitii invalide.

3. Dispozitive de bruiat GSM
Comunicatia GSM/GPRS se va intrerupe (daca era initiata o conexiune) dar sistemul va continua sa isi faca treaba.

....

Si ar mai solutii insa toate acestea nu sunt eficiente 100% daca nu se cunoaste suficient de bine sistemul respectiv...cu toate acestea sunt combinatii care pot duce la dezactivarea sa fara urme blush.gif insa nu iti recomand...
Majoritatea dupa o perioada de functionare se blocheaza biggrin.gif asa ca intrerupand alimentarea pe o perioada mai lunga nu ai face decat sa il resetezi si sa il repui in functiune...asta mai in gluma mai in serios. biggrin.gif

La momenul acesta pot spune ca aceste sisteme pe cat sunt de complexe pe atat sunt de vulnerabile, costisitoare si non fiabile dar in general isi fac treaba bine...mai trebuie un reset pentru ca se mai si blocheaza din cauza modemurilor GSM si a softului intern netestat suficient.

In Mass Media/Topul masinilor furate in RO am relatat un caz fericit biggrin.gif

Paste Fericit!
drako
Daca te mai intereseaza te pot ajuta eu. Urasc companiile care-si urmaresc oamenii, ei vor dreptate dar nu pentru catzei. Vor sa-i controleze tot timpul. Hotului ii este frica intotdeauna ca va fi furat. Trebuie sa-mi spui ce tip este sistemul.



QUOTE (popescu101132 @ Mar 21 2007, 10:17 AM) *
oare ma poate ajuta cineva?...as vra sa pacalesc acest sistem gps...se poate?..contracost desigur
f1anatic
QUOTE (drako @ Nov 22 2008, 08:59 AM) *
Daca te mai intereseaza te pot ajuta eu. Urasc companiile care-si urmaresc oamenii, ei vor dreptate dar nu pentru catzei. Vor sa-i controleze tot timpul. Hotului ii este frica intotdeauna ca va fi furat. Trebuie sa-mi spui ce tip este sistemul.



QUOTE (popescu101132 @ Mar 21 2007, 10:17 AM) *
oare ma poate ajuta cineva?...as vra sa pacalesc acest sistem gps...se poate?..contracost desigur



Si cu asta se inchide. Ce facem aici ? Toleram hotia si furtul ? Il incurajam ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.