Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nedumerire
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
Daniel65671
Am citit pe site-ul Antena 3 urmatoarele stiri:

Numărul înmatriculărilor auto din România a crescut cu 12,9% în primele două luni ale anului, la 37.556 unități. Creșterea pieței românești a fost de 1,8% în luna februarie, la 15.625 unități.

În ianuarie, vânzările de autoturisme în România au scăzut cu 4,3% față de perioada similară a anului trecut, la 14.326 unități, în principal ca urmare a reducerii vânzărilor Automobile Dacia, potrivit datelor publicate de Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile din România.

Românii au cumpărat mai puține mașini second hand în primele două luni ale anului, în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut. Dacă, în perioada ianuarie-februarie 2006 au fost aduse în țară aproape 13.000 de mașini înmatriculate în străinătate, anul acesta au fost înregistrate, în același interval, doar 8.000 de autoturisme second hand. Parcul auto total înmatriculat în România a atins, la sfârșitul anului 2006, cifra de 4.104.835 vehicule.”

Poate imi explica cineva paradoxul cum poate creste numarul inmatricularilor, daca scade numarul vanzarilor/cumpararilor de masini?! Doar daca proprietarii le-au tinut in curte si acum au iesit cu ele la inmatriculat...
blink.gif
CatalinKRK
Eu cred asa:

1. Masini second-hand din Romania parca nu sunt acoperite de statisticile astea
2. Mai nou se pot vinde masini fara reinmatriculare, asta se iau in considerare undeva?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.