Help - Search - Members - Calendar
Full Version: sa schimb????....sa nu schimb???
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi
florin85222
am o MARE nedumerire..........
de curand am cumparat un kit complet de suspensie-directie adica toate bratele bileletele antiruliu si capetele de bara..........
nu aveam nevoaie de ele dar am avut o aferta de pret pe care nu am putut sa o refuz.........
dilema...........bratele de pe masina sunt originale cu exceptia la2 dinte ele care au fost schimbate........sa le schimb pe toate ca deja le am sau sau nu........nu am mers inca cu nici un audi cu toate astea schimbate sa vad care e diferenta ....vroiam sa stiu de la cei care au facut acest lucru .......se merita sa le schimb........e mare diferenta dupa schimbare sau nu.........(adica cele de pe masina inca nu dau semne garve de oboseala)
HalbaSus
Eu am schimbat bratele fata.... dar la mine era nevoie... si diferenta se simte (inainte parca nu aveam suspensie).
florin85222
care brate le-ai schimabat ca sunt vreo 4 pe roata???
si cum se manifesta nevoia de schimbare bateau.trancaneau sau scartaiau??
HalbaSus
vre-o 4 brate in total (2 pe fiecare parte)... trancanea (uneori) dar problema mai mare era ca nu amortiza deloc gropile... daca as fi avut o suspensie "fixa" cam tot asa ar fi facut.
florin85222
cred ca torusi o sa le schimb pe toate daca tu ai schimbat 4 si se observa io vreau sa schimb 12 si sigur tre sa se observe ..............
Ediz33425
In cazul in care este dusa una si nu este schimbata rapid ajunge sa le afecteze si pe cele "sanatoase".Eu m-am zgarcit (erau cca.70E/buc.) si am schimbat doar cate un brat pe fiecare parte,cand mecanicul imi recomandase(cu mentiunea ca mai merg,dar nu dupa mult timp vor ceda) inlocuirea a cate doua pe fiecare parte.

Daca tot ai avut o ocazie si ai achizitionat un set complet schimba-le pe toate si scapi de dute-vino la service.

Bafta!
florin85222
mersi de sfat
cred ca asa o sa fac daca tot le am le schimb sa vad cam cum se prezinta .......................ar trebuisa fie ca noua .....teoretic, nu??? biggrin.gif
ionut83652
un sfat personal alea inferioare schimbale pe amandoua alea superioare doar dca au joc mai mare alea opresc roata doar cand sare in sus in schimb alea inferioare iau in nas toate socurile de pe drum de fapt aiai is pivotii masini eu schimbam unu cate unu si mereu cand schimbam unu inferior tura urmatoare cadeau amandoua inferioare la alea superioare e k daca schimbi doar pe ala de are joc!
florin85222
pai ala inferioare sunt cele de jos de tot dar celelate cam ce drac de denumire au....???care zici ca ,conteaza cel mai mult??
florin85222
zici ca sunt 2 inferioare , 2 superioare pe roata deci automat schimb pe cele inferioare ( 4 in total) si daca e nevoie si din cele de sus...............am inteles bine??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.