Help - Search - Members - Calendar
Full Version: PROBLEME FORD FOCUS TURNIER TDCI
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
cozac101652
Am un ford focus tdci si de ceva vreme am o problema. La viteze superioare si atunci cind il conduc mai sport, adica cu accelerari bruste si cu schimbarea vitezelor la turatii mari, se aprinde intermitent becul de la bujiile incandescente, scade puterea motorului si se opreste in mers .Apas ambreiajul in mers ,intorc cheia catre oprire si apoi repornesc motorul si functioneaza din nou normal.Am fost la service si nu mi~au dat un raspuns concret, ori pompa ,ori injectoarele care scapa,ori cum ca ar exista o pompa suplimentara de motorina care nu functioneaza, ori presiune slaba in rampa de inalta. Daca a mai avut cineva o asemenea problema va rog sa ma ajutati daca ati rezolvat problema.Care ar putea fii cauza problemei???Va multumesc anticipat.
NeGrutzY
am un prieten care are un turneo connect tdci si a avut aceeasi problema, se oprea in mers, etc, numai ca lui ii facea tot timpul nu numai cand o forja. Dupa 2 vizite la service s-a constatat ca era de la motorina foarte proasta (petrom dorobanti). A facut plinul imediat de la OMV si si-a revenit. De atunci nu am mai bagat de la petrom dar nici nu a mai avut probleme.
Nu sunt 100% sigur ca si la tine e tot de la motorina dar inainte sa dai bani pe service incearca asta.
eddie
Ehh,spalasera si ei mai bine rezevorul cu apa ! biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.