Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme schimbare jante POLO
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Tuning > Cauciucuri/Roti
Alexandru88175
Mi-am montat de curand jante noi pe un VW POLO 1.4 (OZ 5 star 15") si cauciucuri Dunlop SP 01 (195/50 82 H) dimensiuni trecute si in talon. Problema e ca imediat dupa ce am plecat de la atelier a inceput sa se auda un pocnit atunci cand schimbam viteza si acceleram. M-am intors la cei care le-au montat s-au uitat din nou si mi-au spus ca nu e de la roti. Peste zi am mai mers ceva, iar seara cand am intrat in oras la viteze mai mici a inceput sa se auda si un sunet ciudat ca si cum s-ar freca roata de ceva. Acum sunt aproape sigur ca e de la roti.

Daca a intalnit cineva fenomenul va rog sa-mi dea de veste, poate dezleg si eu misterul.

Multumesc anticipat
air_wolf
protectia pentru discul de frina sau ET-ul aiurea si freaca cauciucul de ceva. ai facut si geometria? dupa schimbare se face obligatoriu si geometria.
Alexandru88175
Am fost astazi la PBV si am rezolvat. Aveam niste pietricele la etriere si o roata nu era stransa calumea. Acum e ok, nu se mai aude nimic. S-au comportat super baietii de-acolo, contrar altor spuse.
M-a costat 115 RON, dar zic ca a meritat mai ales ca nu am lasat si bacsis.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.