Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Aprindere led ulei CIELO
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Monica101480
Acum cateva luni mi s-a defectat garnitura de chiuloasa. Am schimbat-o, si de atunci motorul nu mai merge ok. Am fost sa-l stranga dupa 2.500, asa cum mi s-a spus, si nimic. In relanti sau in viteza 1 sau 2, ii scade turatia, incepe sa palpaie ledul de ulei de pe bord, se accelereaza mai greu, pleaca de pe loc mai greu, motorul nu merge "rotund", egal. Am schimbat de 2 ori uleiul, am schimbat sonda de ulei, am verificat pompa de ulei, si nimeni n-a putut sa-mi spuna ce are.

Mentionez ca face asa mai ales in cond de trafic aglomerat, cand e de mers bara la bara, si numai seara. Si nu mereu. Uneori face 3 zile la rand, alteori merge ok o saptamana. Dimineata la prima pornire se tureaza destul de mult, peste 2000, pret de cca 5 sec.

Inainte sa se defecteze chiuloasa, motorul mergea perfect. Masina e din 1996.

Multumesc mult pt orice sfat mailto:monicush@gmail.com
A K U
Bun, deci motorul mergea beton inainte de "reparatie" si dupa e varza. Felicitari, se pare ca ai dat peste unul dintre multii meseriasi care cunosc motoarele la marea arta. Cine ti-a schimbat garnitura de chiuloasa? Nea Gicu la coltul blocului sau in service? Oricare ar fi, eu zic sa te duci sa le dai 2 pumni, 3 picioare si 4 perechi de palme si sa le spui ca nu iei masina de acolo pana nu merge ca inainte de a-si baga ei mainile pricepute in motor. Eu asa as face. Succes.
lucian39229
salut
eu nu stiu cine ti-a zis sa strangi chiuloasa iar la 2500 km se face dupa 500 km asa e la orice masina
si tind sa cred ca doar ti-au schimbat garnitura si nimic altceva
adica alezare chiuloasa, curatira supape, si daca ai si sigur ai
tachetii hidraulici se face verificarea pastilelor de pe ei normal ca mere prost acum
succes
Skywalker
Da' ti-au pus garnitura buna, adica o garnitura in functie de uzura ca astea sunt pe diferite cote, daca nu a pus una buna - salut - alta buna la un mester mai bun.
Monica101480
Multumesc pt raspunsuri. Cred ca am facut niste alegeri gresite. Acum nu mai pot da timpul inapoi.

Vreau sa stiu daca are cineva idee ce anume cauzeaza simptomele. Adica poate fi din cauza garniturii de chiulasa? Asta e parerea voastra?

Multumesc
OaneA4
Sa nu fie din cauza bujiilor, fiselor sau a injectoarelor. E becul de ulei aprins sau cel de motor?
Monica101480
Becul de la ulei se aprinde
cavalyere
te copatimesc si promit ca ma interesez, dar mai da'mi niste detalii despre masina motorizare, Kw, cai putere...etc... ca in '96 s'au facut motoare de la 1.2 benz pana la 1.9 diesel

Si sa nu'ti bagi .................. in toti meseriasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bash:
A K U
Cavalyere, e vorba de un CIELO din '96. Cate motorizari avea (si are) un Cielo din anul ala? Fii atent la ce citesti.
cavalyere
QUOTE(Dies Irae)
Cavalyere, e vorba de un CIELO din '96. Cate motorizari avea (si are) un Cielo din anul ala? Fii atent la ce citesti.


Corect mersi era noaptea pe la 2
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.