Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vesti bune: se reduc preturile la masini
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
Daniel65671
Firmele se bat pentru a compensa taxa de înmatriculare, dar și pentru a ținti prețul cu o sută sau o mie de euro mai jos decât concurența. Un exemplu doar: o mașină care anul trecut costa 14.000 de euro, acum este cu o mie mai ieftină. La Peugeot, toate modelele au reduceri cuprinse între 5 și 12%. Cea mai ieftină mașină este 8.000 de euro. Renunțarea la accize nu a dus însă la o micșorare a prețurilor, pentru că ele au fost înlocuite de taxa de înmatriculare.

Oferte speciale sunt și la modelele Seat, ale căror prețuri variază între 11.000 și 13.000 de euro. La Skoda, dealerii au optat pentru dotări suplimentare incluse în modelul de bază. De asemenea, reprezentanții Ford au anunțat reduceri de până la 900 de euro. În prețul modelelor ce depășesc 11.000 de euro sunt incluse geamuri electrice, ABS, închidere centralizată, aer condiționat, CD player și airbaguri frontale.

Antena 3
ValiR
Nu cumva preponderent la motorizarile Euro 3? Cred ca aici vor
fi reducerile mai mari pentru ca lumea se orienteaza spre Euro 4 datorita taxelor de prima inmatriculare.
Skywalker
Pai numai la modelele cu euro 3 au asa reduceri!!
Baby Blues
Si eu banuiesc ca la cele cu euro 3 . Skoda Octavia tour ce euro are? blink.gif
DORU
Oameni buni, cel putin la Skoda, acolo unde mai stiu si eu cate ceva, incepand din decembrie 2006 toate masinile comandata sunt Euro 4, motorizarile care nu puteau indeplini aceasta norma fiind scoase din lista de vanzare. Nu acesta e motivul reducerilor.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.